Május 19-én jön a PC-s Fable 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A B&W-t megvettem eredetibe mert mindenki odáig magasztalta. Aztán amikor már harmadik órája tanítgattam a tigrisemet, és úgy marhára nem is láttam, hogy most akkor 40 óra múlva vajon még mindig ezzel fogok-e szüttyögni, akkor abba is hagytam.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Valahogy amióta nem Bullfrog, hanem Lionhead, azóta nem csinált _igazán_ odabaszós játékot. A Bullfrog majdnem minden játéka instant kedvenccé vált a saját idejében(Syndicate, Syndicate Wars, Dungeon Keeper 1-2, Popolous 1-3, Theme Park és Hospital, de még a Hi-Octane is), a Lionhead játékok meg a "meh" kategória. Ideig-óráig érdekesek, aztán totál ellaposodnak, de legalább jól el van húzva a végük.
Most, hogy így belegondolok, egyetlen Lionhead játékot sem toltam végig. B&W1-et a harmadik szigeten hagytam abba, a kettõt a második pályán, a Movies-nak nemtom, van-e vége, de abba is beleuntam, a Fable-t meg a vége elõtt...
Én mondjuk azon az állásponton vagyok, hogy ha rajta múlna akkor az összes ötlete bekerülne a játékba, inkább technikai okai vannak,hogy 1/10 része van csak megvalósítva
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
Az 1 millió letöltést pedig június elsõ napjára eléri :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A birodalom irányitása meg szóra sem érdemes:D
SPOILER____vigyázzáááá:D
__
__
Megkapjuk az irányitást...van 1 évünk ha jól emlékszem, hogy összegyüjtsünk x összeget...me a kincstár full üres meg stb..stb..
Az a nagy irányitás hogy pár naponta..választhatunk hogy mit fejlesszünk fel és honnan szedjünk be több pénzt...nagyon menõ XD kb 5 ilyen van abban a játékrészben és vége az 1 évnek :D:D jó persze mászkálhatunk...
De pl senkit nem érdekel hogy én vagyok a király és este bemegyek a SAJÁT boltomba... jön a katona ..stb ez illegális meg stb XD SAJÁT BOLT + király vagyok XD:D:DD Végülis ja igy müködik :D
------------------------------------------
Tehát ez a rész valami szörnyû lett a 2höz és az 1hez képest:) Remélem a pc-s jobb lesz...bár portolt tehát valszeg még az irányitás sem lesz kiforrott.
Ez a gyerekes dolog (bocs a szóviccért) valóban elég bosszantó. Emlékszem még általános iskolás barátommal azon szórakoztunk, hogy Fallout 2-ben ki tud több gyereket tökönlõni az egyik legdurvább fegyverrel a játékban. Aztán a Fallout 3-ban szembesültem legelõször a számítógépes játékok új tabujával. Végsõ elkeseredésemben már gránátokat is dobáltam rájuk, de hát a kis köcsögök rájöttek, mi az az iddqd :-)
Az emberek morális érzéke elég fura, az rendben van, ha ártatlan tömegeket mészárolsz le, mérgezel meg, ezreket hajtasz rabszolgasorsba, egész városokat robbantasz fel.... na de egy gyereket lelõni?
Na de ugyanez van pl a sexel is, sajnos változás ilyen téren biztos nem lesz egy jó ideig.
Hé, most jut eszembe, ez nem a Molineux-csávó, mint a Black&White?
Már a Cod6 civilmészárlós jelenete is kibaszta a biztosítékot egyeseknél, szerinted a gyerekgyilkosság..?
Egyébként pl a Fallout2-ben lehetett ilyet csinálni, még külön perk is járt érte (nem éppen pozitív :P).
De pl a Black&White-ban még bátorított is rá a program, egy gyereket feláldozni vagy 5x annyi manát adott, mint egy öreget... :D