• sanyicks
    #30
    Pont erről beszéltem, a régóta fennálló üldözési mániád. Ha valaki nem hisz abban amiben te, akkor már rögtön náczy rászistááá kurucinfo jobbik. Amúgy fail, mert kuruc infot kb havonta olvasok ha kicsit kuncogni akarok, a barikádot nem látogatom... de kb olyan objektív hírforrások mint a te kedvenceid amikben feltétlenül hiszel.
    Én úgy tájékozódom hogy elkerülöm a mainstream tv-k és újságokat, mivel nagyon egyszerű utána keresni, és rájönni hogy hazudnak, elhallgatnak, szépítenek/rondítanak a valóságon.
    Emellett gondolkozom, figyelem az összefüggéseket, és a dolgoknak utána nézek mennyi lehet a valóságalapja, van e rá konkrét bizonyíték, és nem annyi hogy xy azt mondta hogy...
    Neked annyit kéne tenned hogy rájösz hogy a liberalizmustól olyan távol állsz mint makó jeruzsálemtől. Persze nevezheted magad "liberálisnak" csak az ilyen szdsz szerű fröcsögő, mindenki kussoljon és hülye aki nem ért velünk egyet,bár alátámasztani nem tudunk semmit, ha valaki nincs velünk az ellenünk van és náczy rászistááá kurucos jobbikos szélsőséges, kettősmércézős gondolkodás közelebb áll hitler és sztálin bácsi gondolkodásához, mint az igazi liberalizmushoz, amihez neked közöd nincs.