Szópárbaj, ha nincs buli
  • kemszi2
    a beülésnek nem az lényge hogy beülsz megiszol egy sört csöndben azt mész haza.Barátaim minden héten járnak bulizni.én oda nem tartok velük,pedig hívnak mindig.egyszerűen nem az én világom :D
    viszont szinte minden pénteken vagy szombaton ahogy esik átmegyünk közösen egy közeli kocsmába (legtöbbször én nem iszok mivel én vezetek,de ha a lehetőség adott kikérem magamnak a kis vizkigyömbéremet többször is)és akár alkohol nélkül is jót beszélgetünk szórakozunk. A lényeg hogy együtt vagyunk van akivel 18 éve van akivel 9-10 éve.jól összeszokott kis csapat vagyunk.ha jön a jó idő elkezdődnek a közös főzések úgy is azok visznek mindent,egy jó kis pörkölt bográcsban isteeennnemmm mi finom az:D.Utóbbi pár évben sikerült elmennünk közösen nyaralni is az meg minden év csúcsa :D
    szóval arra akartam célozni,hogy ha kötelességből mész el haverokkal,és nem élvezed a velük eltöltött időt,akkor meg miért tartod velük a kapcsolatot?az már régen nem a barát kategória.de azon is érdemes elgondolkodnod ,hogy nem te vagy túlzottan besavanyodva és talán jót akarnak a többiek.ha meg az ivászat zavar akkor rendezz te valami más programot.a basztatás meg szerintem minden baráti társaság része humor forrásként.mindenki sorra kerül mindenkit lehet valamivel szívatni.