• Magiszter
    Ez egy f@szbaromság! Ha meghalsz kezdheted elölről? Az első halál után hagynám a bús fenébe az egészet. Sőt! Offline is megölhetnek? Hát ennek aztán van értelme.
    1.) Ki a bánatos nyű az aki 24/24-ben játszik. Márpedig ha mindez benne lesz: szükségletek, oflájn halál...stb. akkor non-stop pesztrálni kell a karaktert.
    2.) Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy egy játék kikapcsolódást és szórakozást jelentsen. Ahol a játék szopat, meg felidegel, azt dobom a fenébe!
    3.) Etetni, itatni kell? Ha csak mint lehetőség van, vagy HP feltöltés képen, ott még oké, de hogy kötelező jelleggel? Mi ez valami Next-Gen tamagucsi?
    4.) Offline halál okos döntés. Következő az lesz hogy Offline is játszik helyettünk a gép? Tapsot nekik!
    5.) Ha meghalsz törlődik a karakter is szép megoldás. Főleg ha fizetős játék lesz belőle. De tudok jobbat! Ha meghalsz törlődik a karakter, az account és a bankszámládat is nullázza! Úgy majd 20x is meggondolod mi lesz a következő lépés. Sőt! Regisztráció után küldenek egy fickót fegyverrel. Ha a játékban meghalsz egyszerűen tarkón lő!.

Nevetséges!

Szerintem.