52
  • a_n_d_r_e_w
    nyelvtani hibakert utolag sorry, mielott valaki belekotne :P
  • a_n_d_r_e_w
    Ha nem pipiltatom meg napi 5x, akkor feldurran a hugyhojagja es meghal? Ha nem torlom ki a segget WC-zes utan, akkor bekoszolja a ruhajat es csata utan vermergezest kap tole? Mindennek van hatara... Jah, valaki el mer utazni kirandulni egy hosszu hetvegere, es a karaktere halott, a cuccai ocskavasak (mert ugye a termeszet teszi a dolgat, ide nem kellenek evek...), stb...

Ezerszamra fognak hullani a karakterek, igy vagy nem lesz erteke a szinteknek, vagy mindenki hagyni fogja a francba egy het utan.

Oltari bukast kivanok nektek kedves designerek, csak a programozokat sajnalom, akiknek ezt a sok hulyeseget meg is kell csinalniuk es meg az o allasuk is veszelybe kerul egy ilyen anyagi csod utan.
  • unranked
    "Ez olyan megoldás, amit csak ritkán láthattunk eddig játékokban. Most így hirtelen a Diablo II hardcore módja jut eszembe."
    Hát azért van még pár játék :) Pl Sacred 2, az egyben nem vagyok biztos
  • Harkat 89
    Ez már tényleg kockaság volna, hogy 24 órázik valaki a játék előtt. Viszont el tudom képzelni, hogy aki ezt teszi, és beleölt vagy 3 hónapot egy karakterbe, aztán meghal, ezzel örökre elvesztve a szorgosan befektetett idejét, az ott helyben öngyilkos lesz. :D Főleg ha sunyiban, off-ba ölik meg.
  • Magiszter
    Ez egy f@szbaromság! Ha meghalsz kezdheted elölről? Az első halál után hagynám a bús fenébe az egészet. Sőt! Offline is megölhetnek? Hát ennek aztán van értelme.
    1.) Ki a bánatos nyű az aki 24/24-ben játszik. Márpedig ha mindez benne lesz: szükségletek, oflájn halál...stb. akkor non-stop pesztrálni kell a karaktert.
    2.) Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy egy játék kikapcsolódást és szórakozást jelentsen. Ahol a játék szopat, meg felidegel, azt dobom a fenébe!
    3.) Etetni, itatni kell? Ha csak mint lehetőség van, vagy HP feltöltés képen, ott még oké, de hogy kötelező jelleggel? Mi ez valami Next-Gen tamagucsi?
    4.) Offline halál okos döntés. Következő az lesz hogy Offline is játszik helyettünk a gép? Tapsot nekik!
    5.) Ha meghalsz törlődik a karakter is szép megoldás. Főleg ha fizetős játék lesz belőle. De tudok jobbat! Ha meghalsz törlődik a karakter, az account és a bankszámládat is nullázza! Úgy majd 20x is meggondolod mi lesz a következő lépés. Sőt! Regisztráció után küldenek egy fickót fegyverrel. Ha a játékban meghalsz egyszerűen tarkón lő!.

Nevetséges!

Szerintem.
  • gombabácsi
    ez úgy lenne poén, ha el lehetne rejteni tárgyakat, és az új karakterrel megtalálni azokat :)
  • Shiwo
    pláne ha offline-ban is kinyírhatnak... tuti accshare hegyek lesznek, hogy non-stop védve legyen a kari
  • FalseHeLL
    Szép... csatában netszakadásnál ha nem lépteti ki azonnal a karid akkor meg IJ...
  • KillerBlue
    Egy MMO így is képes felemészteni az ember szabad idejét de ha még a karakter szükségleteiről gondoskodni kell akkor ez egy 24/24-es játék lesz.
  • Zolivok
    hát max nyáron tolnám akkor lenne rá időm , 1ébként nem lenne elég időm kakilni,enni
  • Kingfisher
    Én igen, ha lenne rá időm. Esetleg ha soloban is van benne érdekesség, akkor kipróbálom :)
  • Merces
    Én szivessen játszanék vele...............Még valaki esetleg? ...
    Senki? ..................Gondoltam.................