• Laza
    #4
    Mit csodálkoznak ezen? Tányleg kva drágák a játékok, mivel a konzol gyártól minden egyes eladott játék után jogdíjat követelnek, ami szépen megdobja az árat. Nem véletlen, hogy pl egy Crysis 2 PC-re 7k, konzolra meg 12k.
    Még a PS2 idejében, mikor kezdtek jönni a ~ 10 órás játékok, panaszkodtunk ... most meg már lassan örülhetünk, ha valami tényleg nyújt 10 órás időtartamot (nem a multi részről beszélek), mert egyébként 4-6 órában kimerülnek ... max.
    És még így is sikeresnek mondható 1-2 játék (lásd CoD-ok, amiket kb 4 óra alatt ki lehet játszani, és az újrajátszási faktoruk 0).

    A telefonos játékoktól pedig szerintem nincs félnivaló, mivel a többségük nem valami tartalmas ... sőt. Ha a nagy fejlesztők/kiadók visszatérnek a tartalmas, minőségi játékokat kiadására, akkor továbbra is meglesz a vevőkörük.

    Kicsit elkényelmesedtek ... meg eleve elkurvult ez a világ ... sok nyomi FPS meg agyatlan hent játék, illetve sok bugos, sokszor élvezhetetlen cucc után visszatérhetnének a kicsit több kreativitást igénylő játékok felé.