• narumon
    #19
    "Azért mert nem használod más még igen. Attól nem felesleges. Amúgy ha zenét, meg fényképet nem tudsz rajta küldeni, a helyedben én is feleslegesnek nevezném az Iphonra :D "

    Nekem meg ettól van herótom. Ha tudod, hogy neked ilyenre kell akkor nem kell megvenni és kész. Tudom, hogy ez a kedvenc szórakozásotok, hogy kifordítod a világot, és amit szerinted Én vagy más nem használ az biztos azért van mert az iphoneon nem lehet. Elárulok egy titkot, iphone előtt volt Nokiám, SonyEricsonom amelyk tudtak fájlt BT-n küldeni. Ott sem használtam soha.

    Engedd meg, hogy megvilágítsam egy példával(amit már többször leírtam): Nekem Sedan kocsim van, (mindig is az volt és mindig is az lesz) mert ez tetszik formailag és SOHA nem akarok vele fát szállítani, sőt rotátort sem. Ha te fát akarsz szállítani akkor veszel egy kisteherautót de nem állsz neki (remélhetőleg), olyanokat mondani, hogy milyen hülye vagyok, hogy nem kisteherautót veszek. Vagy mindenki az aki nem kisteherrel szaladgál? És nem állok neki megmagyarázni, hogy csak azért nem szállítok fát mert nem kisteherautóm van, hanem ténylegesen egy NEM LÉTEZŐ IGÉNY ez részemről. Csakúgy mint a BT a telefonban.
    Hogy boldog legyél mondok olyan példát is ami van az iphoneban. MMS! Soha a büdös életben semmelyik telefonomon nem használtam, és bár van az iphoneban, ha nem lenne benne akkor is ugyanennyit érne SZÁMOMRA - azaz semennyit, egyszerűen a vásárlást megelőző mérlegelésnél 0 azaz nulla pontot nyom a latba, pont mint a BT, vagy kocsivásárlásnál az, hogy tudok-e vele fát szállítani.