cptkilljoy#13
"a Firefox is általában a Mozilla saját tesztjein kiválóan szerepel"
Csak nekem sugallja ez a kijelentés azt, hogy "Gyerekek! Minden teszt azt a böngészőt fogja a legjobbnak kihozni, amelyiket a teszt készítője akar..." Az IE Test Drive-on lévő speed tesztekben tény, hogy agyonveri az összes többit az IE9 RC, sőt, akármelyik konkurens TRAGIKUSAN teljesít hozzá képest. Vegyük már észre, hogy minden teszt csak arra jó, hogy valamilyen szempont alapján dícsérhessük a kedvencünket. Szerintem ha nagyon kellene, akkor egy Fapad Brózer 0.492-eshez is lehetne olyan tesztet csinálni, ami minden más konkurenst gyengébbnek mutat valamilyen szempontból... Csak teszt kérdése, hogy miben melyik program a gyorsabb. Van-e valami extra funkció az egyikben, amit kihasznál a teszt és ettől fényéveket verhet a többire (ld. a fentebb említett IE Testdrive). A lényeg, hogy az adott program adja-e az elvárt teljesítményt és minőséget, és ennyi. Ha nekem a csak virtuális gépre telepített virtuális gépen futtatható Fapad Brózer v0.1.2.3.4 adja azt, amit szeretnék, akkor tőlem tépheti a száját bármelyik okos fejlesztő, akkor is a Fapadra fogok esküdni.