• droidka

Nem tudok mást mondani, de engem egyszerűen rohadtul elkeserít, hogy ennyi hülye van a világon, aki annyit sem tud megérteni, hogy az űrkutatásnál, az antigravitáció kutatásánál fontosabb dolog a világon nem létezik (gyakorlatilag)!... A hozzászólásokat elnézve nagyon elkeserítő a helyzet! Nagyon hatékonyan működik a „liberális” média és oktatási rendszer agymosása!

Más témákban, főleg amikor elvontabb, nehezen megérthető dolgokról vitázunk, akkor általában én szerintem végső soron, lényegileg elég demokratikusan állok hozzá a másik ember magánvéleményéhez, például felőlem úgy görbítgethetik meg az einsteiták az abszolút semmit, ahogy akarják! Vagy ha valaki a majomtól akarja származtatni magát, engem nem érdekel, ezeken max. jót röhögök!

Mert EZEKRE szoktam azt mondani, hogy mindenki annyi és olyan baromságokkal égeti le magát a fórumon, amivel akarja…

De az, ami ITT, egy ILYEN témájú cikknél, az alábbi hozzászólásokból kiviláglik, az szerintem már a közveszélyes kategóriájába tartozik sok esetben (akinek nem inge, ne vegye magára)!

Tehát sajnos nem tudok mást mondani, elképesztő számomra, hogy a létező legegyszerűbb dolgot sem képesek az embereknek megtanítani az iskolában, hogy GYAKORLATILAG nincs fontosabb dolog az űrkutatásnál, (vagy hogy ez a legfontosabb dolgok egyike)! Ezt a legegyszerűbb dolgot nem képesek felfogni az emberek (tisztelet a kivételnek persze)!

„ÉLJEN” A DEMOKRÁCIAAAA!!!! Ahol mindegyik barom szdsz-es, liberálköcsög, agymosott, buznyák, színesfémbrókernek van szavazati joga!!! HAHAHAHAAA!

lapaleves mondta:

„az űrkutatás … közben meg csak olyasmi, mint a forma 1.”

„úgyértem a fejlődésre / innovációra gyakorolt hatást tekintve.”

-Hozzád csak egy kérdésem lenne, Mester Úr… Nálatok milyen most az idő Olaszliszkán?