• sandor8206
    ne legyél már fogalmatlan légyszíves, ki mondta hogy csorda szellem vagy akármi. nekem is van dögivel olyan film ami sikeres és nem tetszett, de nem vitatom el tőle hogy sikeres és a nagy átlagnak tetszett ergo jó film!
    az olyan szavazásokat meg ne hozd már fel példaként, ami önkéntes és nem jól összeállított minta alapján készül
    erre mondta kalapos és én is , hogy ATTÓL a szavzástól még a bevétel is jobb, nem az hogy tévedhetettlen vagy CSAK az a jó, hanem JOBB. A két rossz és tévedhető adathalmaz közül a kisebbik rossz
    Pl: annó volt a cinematrix-nak egy egész európára terjedő felmérése és rendes felmérés volt, megkérdezték az átlagembert is aki nem fog felmenni az imdb-re vagy akármelyik internetes mozi honlapra és szavazni egy filmre mert kb. tökre nem érdekli és leszarja csak megnézi moziban vagy otthon és kész
    első 3 helyezett
    1; Shindler
    2; Ponyvaregény
    3; Titanic, ez pl: hol van az imdb-n, a picsába, pedig akárki akármit mond a nagyátlagnak tetszet a film, egy szar filmre nem fognak 42 héten át jegyet váltani ( a víz kirázz tőle, 3 részben tudtam megnézni, de akkor se fogom az mondani rá, hogy tuti csak a hájp vitte, meg valójában nem is szerették az emberek, mert van józan eszem)
    vagy olyan filmek szerepeltek a TOP100-ban, mint Csupasz pisztoly, Halálos fegyver, Die Hard ezek hol vannak az imdb-n és pedig a nyakamat tenném rá, hogy inkább megnézik az emberek még 20-or mint mégegyszer a imdb 1. Remény rabjait (ami jó film), mert az emberek nem MŰVÉSZILEG jó és eredeti filmeket akarnak, hanem jó, élvezhető, szórakozató filmeket akarnak, ami persze nem egyenló a gagyival, nagyátlag persze!!!