Komolytalan#21
Nézd, ha én bemegyek a boltba, veszek 1 kg kenyeret, és kiderül hogy abból 60 deka a címke, akkor lehet cseppet pipa leszek. Márpedig wifinél ez így van.
Ethernetnél is bruttó a 100Mbit, mégis ki lehet belőle 90-et csikarni, akármilyen szar integrált kártyával. Wifinél meg fele sem igaz annak, amit ígér.
Lehet mellébeszélni hogy beltér, meg csomagolás, meg rádiótechnika, meg kisf.szom - a wifi routert az ember:
1. Beltérben használja, ahol bizony előfordulnak falak, egyéb tereptárgyak, elektromos eszközök, anetennák. Persze használhatná a hold túlsó oldalán is, csak egyrészt ott fossá fagyna 1 másodperc alatt, másrészt meg k.rvára nem él ott senki se.
2. Nagyrészt TCP csomagok küldésére használja, mert az internet azon kis szelete amit mondjuk web, email, ftp forgalomnak hívnak az biztosan tcp alapú.
3. Körsugárzó antennával használja, mert azt adnak hozzá.
4. És igen, nem 1 méterről szeretném használni, mert ha az asztal egyik végéből a másikba sugároznék, akkor annyira tudnék drótot is kihúzni.
Vagyis ha ez a fos a normális használati körülmények között semmi módon se tud többet 22 Mbitnél, akkor nem kéne 54-nek hazudni. Ha nem tud többet 80-nál, akkor nem kéne 300-nak hazudni. Mert lehet berágok és kib.szom az ablakon, és kihúzok helyette gigabites drótot. És utána jöhet nekem az eljövendő 50 évben bárki, hogy most már 77 terrabites a wifi xyz szabvány, akkor is LESZAROM, mert tudom hogy hazugság.