Terra Nova
 • stargatelost
  #296
  A Fringe legalább megpróbál tudományosan magyarázni. Itt semmit sem kapunk. (Egyébként Narxis hozta fel múltkor a Finge-t, nem én) Semmire az égvilágon nem kapunk magyarázatot, mi miért van. Lehet családi sorozat, de ezzel csak agyrohasztást csinálnak. Nulla gondolkodás, csak nézed, hogyan teleportálnak ide-oda a dzsungelben, meg hogyan botlanak egymásba folyton folyvást egy "elvileg" dínókkal teli, bazinagy erdőben.
  Lehet jól elkészíteni, meg megírni családi sorozatokat, itt ennek nyomát sem látjuk, túl szirup meg amcsi az egész. De említhetek egy kategóriát is, ha már családi sorozat: Doctor Who, vagy a spin-off, a Sarah Jane Adventures - ez utóbbi kifejezetten gyerekeknek készült. Semmi baj velük, sőt legtöbbször zseniális epizódsztorikat kapunk, a Sarah Jane ötödik évadát még én is fordítottam le. Nekem nincs bajom a családi dolgokkal, az animációs filmeket is mindig megnézem, és nem tartom szarnak őket.
  A Terra Nova ezekkel a húzásokkal nem családi sorozat, hanem max 5 év alatti korosztálynak való.
  Az Outcasts nyúlást meg továbbra is fenntartom, hogy mekkora pofátlanság. Meg az is, ahogy a dínókat mellőzik. Ennek pedig nincs köze ahhoz, hogy milyen stílusú sorozat, egyszerűen szarul van megírva, meg kitalálva az egész.