• opeca
    #52
    Én nem meggyőzni akarlak téged, hogy mi a jobb meg mi a rosszabb. Én itt csupán leírtam a véleményemet azzal kapcsolatosan, hogy szerintem ár / teljesítményben vannak jobb dolgok is a piacon és egy olyan látszólagos űrt akar betölteni a tablet, aminek nincs jelentősége, vagyis lehet, hogy van, de akkor már ott más gondok is vannak ha ez ennyire elsődleges szempont.

    Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az nem természetes, hogy 8-ra jársz be dolgozni és este 6-7 fele érsz haza. Én ezt csináltam pár hónapig egy cégnél, de nagyon éreztem a káros hatásait - az embernek egyszerűen kell szabadidő, és kell az, hogy még munka mellett se úgy érjen haza, hogy húzza az ágy, mert akkor az egésznek már semmi értelme sincs. Sajnos sokan nem tehetik meg, hogy más lehetőségekben gondolkozzanak, de akik megtehetik és nem teszik azzal már én se nem tudok se nem akarok mit kezdeni.

    Én otthon csak akkor foglalkozok munkával, ha kedvem van. A hobbijaimmal is akkor foglalkozok ha kedvem van, ha fáradt vagyok akkor irány az ágy és alszok. Majd olvasgatok meg hülyéskedek máskor.

    De tényleg ne vigyük el ilyen életmód fele, bár minden bizonnyal érdekes lenne tovább tárgyalni, hogy az ilyen kütyük mennyire befolyásolják az emberek életvitelét.

    Amúgy ugyanezen okból nem támogatom a home office-t sem. Pedig sokan mondják, mennyivel jobb lenne, hát szerintem meg az emberek nagy része becsavarodna ha állandóan otthonról kéne dolgoznia és a határok is elmosódnak, egyszer próbáltam, a vége az lett, hogy este tízkor még nagyban VPN-eztem. Igenis fel kell öltözni meg rendbe hoznod magadat, meg bemenni a munkahelyre. Aztán igenis le kell tenni a tollat, hazamenni és a szabadidődnek élni. Bármelyik ilyen lakatlan szigetes filmet megnézel, mindegyikbe előbb utóbb rájön Robinson, hogy kell egy napi rutin, mert az ember ilyen.