• opeca
    #35
    Nem a saját igényeimhez próbálom igazítani. HA bolti eladó lenék és bejönne egy tök casual felhasználó és kérdezné, hogy ugyan mit vegyen, notebookot vagy tabletet, azt mondanám, hogy notebook-ot. Mert még ha csak szöveget kell szerkesztenie, már az is könnyebb rajta, meg a lényeg, hogy ha fejlődik a felhasználó és az igényei is magasabbak, akkor a notebookot még ugyanúgy tudja használni.

    Érdekes ez a világ, eddig minden inkább az egy kézben való tartásról szólt. Legalábbis véleményem szerint az az ideális ha olyan eszközöd van, amivel a lehető legtöbb dolgot tudod elvégezni függetlenül attól, hogy kell-e neked vagy sem. Most meg a piac oltárán feláldozzák ezt és inkább szétszedik a dolgokat. Legyen kindle, meg tablet pc, meg okostelefon. Ez eddig három mind külön céllal hirdeti magát.

    Persze a gyártókat is megértem, az ő céljuk, hogy széthúzzák a piacot. Az én célom, és valszeg minden normális emberé viszont az, hogy egy kütyüvel minnél több dolgot tudjak csinálni.

    És ezért mondanám, hogy notebookot vegyen a vásárló, mert azzal lehet e-bookozni, de ha lesz szép nagy tévéje és full hd-s tartalma, akkor vegyen hozzá dokkolót és gyönyörű minőségben tud tévézni is, példának okáért.