• droidka
    #11
    Hát mit ne mondjak, a Black Prophecyt én is nagyon várom már, mert nekem az eve online irányítása nem jött be. A B.P. -re is hazudják, hogy ingyenes lesz, de ezt már mondták sokszor sok helyen más játékoknál, oszt' persze, hogy fizetős lett a végén mind. A Taikodom az is valami ilyesmi, de engem az valahogy hangulatilag nem fogott meg, valami hiányzott belőle.

    Ez részben ingyenes, bizonyos többletekért fizetni kell benne. Lehet, hogy a B.P. is így lesz megoldva, de ha már egy bizonyos százaléka ingyenes is lenne tényleg, akkor már lehet, hogy lesz értelme megnézni.

    Az X Wing Alliance az szerintem is nagyon jó volt!

    Meg a Elite 4 az is jó lett volna, de az meg sose lesz kész.

    De e helyett itt van a Precursors, az is ilyen Elite 4 -szerű Fps / űrszimulátor!!! egybe szerepjáték elemekkel kiegészítve, ilyen azt csinálsz, amit akarsz -szerűség. Le lehet szállni a bolygókra! Lehet benne rohadt sok járművet vezetni, géppuskás dzsipektől kezdve a helikopteren át, a mech-szerű robotokig és még dínószerűségnek a hátán is lehet lovagolni, megspórolva ezzel a hosszabb gyaloglást! Meg van benne kereskedelem, fel lehet szedni a lelőtt ellenségektől a fegyvereket, felszerelését és azokat el lehet adni a piacon! Van benne némi képesség fejlődés, pontelosztásos alapon.

    Adott küldetéseket többféleképpen is meg lehetett oldani néha. Például úgy, hogy lefizettem sok pénzzel a banditát és akkor ideadta hajtóművet, ami kellet a főküldetéshez. Vagy úgy is meg lehetett szerezni, hogy kiirthattam a bázisukon mindenkit és elvehettem tőle. Vagy úgy, hogy beállhattam közéjük bérgyilkosként és ha megöltem a célszemélyt, akkor is ideadta a hajtóművet az űrhajóhoz...

    Meg most volt, hogy a felkelők parancsnokát a bázisukra belopakodva hátulról leszúrtam, meg még egy másik őrt is és akkor ezt külön figyeli, kiírja, hogy "stealth kill" és akkor nem riadóztatja be a bázist (egy darabig, amíg meg nem találják a holttestet) és akkor nem vesztettem annyit a "bizalmi szintjükből" (ami minden csoportnak van külön felém), mintha a bázison mindenkit megöltem volna.

    Meg még egy nagy poén volt, hogyha elkezdtem lövöldözni a városban akkor letartóztattak és börtönbe vittek!

    A szörnyeket autóval érdemes elgázolni és akkor a megnyúzott húsukat el lehet adni a piacon. Gyalog kézifegyverekkel a nagyobb szörnyekbe sokat kell lőni, főleg amikor hordákban jönnek, akkor nehezebb kiszedni őket, de ez a legnagyobb poén, hogy Mad Max szerűen lehet nyomulni gépekkel! A sérülésmodellezése is elég jó! Ha páncél van a katonákon, akkor oda kell célozni, ahol nem fedi és ott jobban sérül! Meg az űrhajóknak az alrendszereit pl: lövegtornyok, hajtómű, stb., is ki lehet lőni!

    Szóval ez egy ilyen játék... Kicsit szarabb a kinézete, de szerintem óriási hangulata van!

    A Percursors szerintem egy méltatlanul alulértékelt, elhallgatott játék!
    Most kijött hozzá az angol változat is végre!

    http://www.gametrailers.com/video/trailer-the-precursors/16360