Call of Juarez: The Cartel
  • Prince23
    #4
    Hogy jobban mutasson a topik, kimásolom már a forrás tartalmait:


    "Új korszak kezdődik a western játékok történetében! Az Ubisoft ma jelentette be hivatalos formában a Call of Juarez franchise legújabb darabját, a The Cartel-t. A fejlesztők egy minden tekintetben csodálatos és magával ragadó, felnőtt történetet ígérnek a western műfajért rajongók számára, amely vélhetőleg a századfordulón (20. század) fog játszódni, a modernizált Los Angelesben. Bár az egyik képen egy helikopter mosolyog ránk, a másikon pedig mintha Chuck Norris egyik alteregóját látnunk :)

    Nem kell megijedni, mert nem egy első (esetleg második) világháborús vagy egy polgári forradalom idején játszódó újabb lerágott produkciót fogunk kézhez kapni, hanem – a Cartel személyében – megmarad az eddigi meglehetősen zseniális vadnyugati hangulat, csak mindezt teljesen más stílusba illetve korszakba átültetve kell, hogy elképzeljük. Emellett a játékmenetet számos újdonság fogja jellemezni. Egyébként egy játék tudja felmutatni az efféle hangulatérzést még, ez pedig a Red Dead Redemption, ami sajnos csak konzolokra jelent meg, bár mostanság vitatják a PC-s kiadást is az illetékesek.. A western stílusban készített lövöldözős játék, a Call of Juarez:The Cartel PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra fog megjelenni még ez év nyarán a Techland fejlesztésében!

    Február 9-én az EGM magazinnal többet meg fogunk tudni, legalábbis befut pár kép, de én személy szerint jobban örülnék egy látványos debut trailernek is… "