Transformers 3 - The Dark of the Moon
  • Bucser
    Most értem haza az angol nyelvű 3d verzióról.

A CGI és 3D rendben van. a csaj szép bár száomra megan fox egzotikusabb. Itt Londonban túl sok az ilyen egykaptafa szőke haj kék szem gebe bige:)

Ráadásul szerintem nem is annyira dögös mint megan fox. viszont a színészi játéka jobban egyben volt. Sajnos végig az volt az érzésem, hogy a forgatókönyvben csak kicserélték Michaela nevét másra. Meg beraktak egy új színészt és kész. MIntha Sam meg a csaj már évek óta együtt lett volna.

Másik hatalmas problémám:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A film közepén amikor a Chicagoi csata kezdődik mintha egy másik film kezdődött volna. Pont kialakult volna valami dráma erre Sentinel prime csak annyit mond hogy zárjátok le a várost megjelennek a robotok és megkezdődik egy értelmetlen 15 perces népírtás. Majd egy 20 perces az első részt messze hatásában (tehát kétségbeesettségében) alul grandiózusságában és látványában felülmúló városi harc.

Szóval nekem az első 2/3-ad része tetszett de az utsó harmadra megint csak igaz, hogy a kevesebb több lett volna.

Összességében felűlmúlta a 2. részt viszont nem ért fel az elsőhöz úgyhogy ez nekem csak egy 5/10 lett.