Transformers 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder159
Gyerekek, ez nagyon jó lett...

37 millás nyitóscsütörtök premier elõtti vetítéssel együtt 43 misi. 😊 Mi lesz itt hétvégén! 😊

No és persze Transformers rajongónak!😊

Megnéztük kérem szépen. Nekem tetszett! Az elsõ rész szintjén mozgó azt látványában felülmúló darkosabb részt kaptunk jópár wtf-al!
Ítélet: 8/10! Ajánlom minden popcornmovie rajongónak.

Belenéztem egy hindi nyelvû mozis felvételbe. Eh. A minõség nem zavart, mert tudtam, hogy a látvány úgy is jó, a beszédekrõl meg azt, hogy még érthetõen sem érnek sokat, úgyhogy arra figyeltem, mi történik, és hogyan. Ezek alapján csalódtam a filmben. A befejezés a '86-os animációs filmet juttatta az eszembe, mert annyira hirtelen, mint abban.

Viszont így talán már jobban fog érdekelni a Transformers: Prime sorozat, hogy erre a filmre nem kell koncentrálnom.
Elnézést az elõzõért, még sosem használtam a spoilert a fórumon, nem tudom még, hogy kell eltüntetni 😊

Már azzal hatalmas hibát követtél el, hogy logikát kerestél egy Bay filmben 😊 Mellesleg amit írtál a hirtelen vágásokról, arra én is felfigyeltem, többször nagyon rossz helyen és rossz idõben voltak. Számomra azok a "feketeséggel vegyített hirtelen vágások" voltak a legfurcsábbak. Például amikor

SPOILER!

Lézercsõr irtja a családtagokat.

Öcsém megint ez a sok felesleges gondolkodás meg kérdés....😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem volt 1-2 ilyen furcsa észrevételem a film során , néha teljesen értelmetlen vágások. Volt olyan , hogy Optimust látjuk beszél megy a cselekmény és félbe vágják. Én azt éreztem a film közepén , hogy építik-építik a helyszínt tolják a szereplõket 1 helyre , de közben sántikál a film. Eltûnnek a szereplõk percekig aztán megint megjelennek minden magyarázat nélkül , valahogy hiányosnak éreztem a dolgot nemvolt teljesen egyben a story olyan volt mintha meglett volna a csata váza ki kit öl meg, miért, robbanás itt ott, a város elpusztítása aztán ezek köré próbálnak valami vázat keríteni . Olyan logikai bakikról már nemis beszélve mikor Sam lezuhan Bublebeevel meg Carlival és túléli a szarrá törõ repcsire kapaszkodva.

Bucser
Most értem haza az angol nyelvû 3d verzióról.

A CGI és 3D rendben van. a csaj szép bár száomra megan fox egzotikusabb. Itt Londonban túl sok az ilyen egykaptafa szõke haj kék szem gebe bige😊

Ráadásul szerintem nem is annyira dögös mint megan fox. viszont a színészi játéka jobban egyben volt. Sajnos végig az volt az érzésem, hogy a forgatókönyvben csak kicserélték Michaela nevét másra. Meg beraktak egy új színészt és kész. MIntha Sam meg a csaj már évek óta együtt lett volna.

Másik hatalmas problémám:

A film közepén amikor a Chicagoi csata kezdõdik mintha egy másik film kezdõdött volna. Pont kialakult volna valami dráma erre Sentinel prime csak annyit mond hogy zárjátok le a várost megjelennek a robotok és megkezdõdik egy értelmetlen 15 perces népírtás. Majd egy 20 perces az elsõ részt messze hatásában (tehát kétségbeesettségében) alul grandiózusságában és látványában felülmúló városi harc.

Szóval nekem az elsõ 2/3-ad része tetszett de az utsó harmadra megint csak igaz, hogy a kevesebb több lett volna.

Összességében felûlmúlta a 2. részt viszont nem ért fel az elsõhöz úgyhogy ez nekem csak egy 5/10 lett.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szomferi
azért hozták oda hogy az emberekkel újraépíttessék Cybertront, a rudak meg szerintem azért voltak anno nagy jövõjû fegyverek, mert bármikor, bármit és bárhonnan tudtak volna teleportálni az aktuális álca bázis/központ mellé/közelébe, és így rajtaüthettek volna rajtuk...

de csak legalábbis szerintem

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Az ûrhíd mennyiben változtatta volna meg a csata kimenetelét a Cybertronon? Elteleportálják az összes álcát a semmi földjére? Meg minek menekültek el vele , ha tényleg akkora aduász volt optimus szerint?

szomferi
ha lesz alkalmam én is megnézem eredeti nyelven, most így visszagondolva nem volt sok bonyolult párbeszéd, szóval elsõre is megértettem volna angolul, de így legalább tudni fogom hogy mit is mondanak, ha angolul is 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Met
Szombaton megyek eredeti hangos verzióra 😊
Legalább a felirat nem vonja el a figyelmem a látványról

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

szomferi
én rászántam magam, hát az elején sírni tudtam volna a Sam, és a katona faszi szinkronjától, de a vége fele már megszoktam

hála hogy nincs bent az a két idióta robot kár volt õket kitalálni
Szolnokboy1
örülök, hogy nem lett rossz a film, de akkor sem tudom rávenni magam, hogy megnézzem a szinkronos-3D-s borzalmat (sajnos most nem tudok pestig felmenni megnézni, ahogy a másodikat). de már csak 5 hónap és itt a HDRip. 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

szomferi
ja, az mekkora rész volt 😄

Magoo
Sot, meg az anyja is lebaszta hogy szakitott mar egy szuper bombazo csajjal, es ha ezzel is szakit akkor gaz lesz... 😄

Magoo
Jo filmet neztel? 😄 Wheelie emlitette mikor belovagolt Sam kutyajanak hatan a hazba hogy a Mikaela dobta Sam-et (illetve 'dobott minket'ahogy o mondta)

zoliii
Én ma néztem meg a Lurdy házban! 😄 A Nasa sztori jó lett! 😄 A film vége kicsit összecsapott lett szerintem! Az új csaj csini, de hiányoltam hogy nem említették meg Megan Foxot, hogy Sam szakított vele, vagy valami hasonló. Az ikrek sem voltak benne 😞

"inkább az akción és a látványon volt a hangsúly nem a történeten "

Még jó is mert ha valami olyan szintû történetre rakták volna a hangsúlyt mint a 2-ben biztos a kardunkba dõlünk.

Én a jövõ héten fogom megnézni.
Magoo
Nos en hajnali 3kor erkeztem haza a mozibol, de totalisan megerte. Nagyon nagy feelingje volt. A story az so-so, de a hangzas es a latvany, totalisan odatett. Marha jo volt hallani Nimoyt Sentinelkent. Temerdek pusztulas, epikus harcok...total franko volt!
Az elso autopalyas jelenetnel nem tudtam elmenni a teny felett hogy Bay ismet recyclingolt. Fogta a The Island autaplyas jelenetet es az autoba csapodo vonatkerekeket lecserelte autokba csapodo robotokra. 😄 De ugyesen csinalta...biztos a laikus nezo nem vagja ezeket, szoval megbocsajthato.

Szoval szerintem siman odaver a 2. resznek (ami nem nehez). A vege kicsit hirtelen volt es jo lett volna latni valami tobbet a szereplok sorsarol. Illetve a film kozben is volt par pont ahol ugy ereztem, hogy 'bazz, tenyleg ezzel a ket szoval magyarazzatok meg azt amit kb 5 perces jelenetben kene bemutatni?'
De legalabb nem tokoltek a sztori iramaval. Non stop action 😄

Tegnap 22:30-tól adták. Az elsõ 3D-s mozizásom volt, lehet kicst vak vagyok a 3D-re, számomra ez csak nyomokban tartalmazott 3D-t. Ez annyira nem is érdekelt, csak látni akartama filmet.
Megérte.
Történet is jó, hülyeség faktorból kicsit visszáb vettek. A harc az epikus. Látvány perfekt.
Nagyon jó volt. 😊
Ne csak a jókat olvasd,attól még nem azok a komolyak.

LasDen
mondjuk sok összehasonlításom nincs a 3d terén mer csak az avatart láttam úgy, de biztos leviszi majd a fejem....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az elsõ komolyabban vehetõ kritikák a TF 3-rõl!!!

Harry Knowles, AICN: “A TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON a franchise legjobb darabja. Messze a legjobb 3D az Avatar óta. Az akciók mögött elképesztõ munka van. Az egész látvány csodálatos.”

IGN: “ A Transformers: Dark of the Moon talán nem lesz egy nagy film, de ettõl még egész biztosan óriási élmény és szórakozás..”

MovieWeb: “A látvány terén a Transformers 3 csodálatos. A nyári blockbusterek között nincs kihívója. EZ NEM EGY HAGYOMÁNYOS MOZIFILM…HANEM EGY IMAX 3D MOZI.

HitFix: “Az Avatar óta elõször tudom azt tanácsolni, hogy keresd fel a legnagyobb és legjobb 3D mozit, és vedd meg a jegyet, mert a Transformers: Dark Of The Moon elképesztõ vizuális élményt nyújt. A Transformers: Dark Of The Moon simán a trilógia legjobb darabja.”

Jeff Wells: Úgy telt el közel két és fél óra, hogy észre sem vettem.

The Mirror: Az elsõ nagy nyári blockbuster, amit érdemes megnézni.

Kevin McCarthy: “Most érkeztem meg New York-ba, hogy megírjam a cikkem a Transformers 3-ról, és igen, azt kell mondanom, SOKKAL JOBB, mint a második volt. Végre egy film, amiért megéri 3D jegyet váltani. Az akció ebben a részben minden kétséget kizáróan a legjobb, amit valaha láttam.

Scott Mantz – Access Hollywood: “A legjobb 3D az Avatar óta.”

Mike Wilber – NBC: “A legjobb Transformers film!”

Kevin McCarthy – FOX-TV Washington DC or CBS Radio: Végre egy 3D élmény, ami szétdurrantja az agyadat. A legjobb 3D az Avatar óta.
jó volt ez .... inkább az akciónm és a látványon volt a hangsúly nem a történeten de attól még élmény volt igaz oda vissza 300km be került
lolSL
hát jó volt egyszer.

szomferi
holnap 14:00, ójeeee

Ha az ökörködést normális szintre húzzák vissza, valamint nagybetûs AKCIÓ lesz benne akkor nem fognak érdekelni a kritikák.

Ettõl a sorozattól úgysem azt várom hogy a robotok majd két harc között nieche totális egóparadoxonját vitassák meg hanem zúzzanak, zúzzanak és zúzzanak. Bay ebben jó..

Aki a székhez szögezõ látványon kívül bármit is vár az rossz filmre vett jegyet...

Ha igaz hogy jobb lett a kettõnél akkor már olyan rossz mégsem lehet. 😊
Rottenen 38%. Aeonfluxon:4/10
Most már tényleg csak a saját vélemény fog számítani,mint a green lanternnél is.

LasDen
amúgy kíváncsi vagyok ebbõl a sorozatból mikor lesz reboot...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

http://www.youtube.com/watch?v=zPFURb5S_sQ&feature=iv&annotation_id=annotation_824521
Én is olvastam jót és rosszat a filmrõl. Összességében nem tûnik úgy, hogy egy nagy fejlõdés lenne a második filmhez képest, inkább kevésbé rossz.

Hát, majd megnézem valamikor. Valamiért már nem akarózik moziba menni érte.
én kb éjjel fél 2 kor érek majd haza ha még lesz annyi erõm írok róla
Nah kijöttek a rottenen a kritikák és hát elég rosszak.Imdb-n viszont felfelé megy.Ha látta valaki írjon véleményt, én csak pénteken megyek.

szomferi
a sztori szerint új barátnõ

Bay tudja amit kell

Új karakter. A másik összeveszett a rendezõvel és producerrel, ezért repült.
UnknownAsshole
Szõke hajú csaj az új barátnõ lesz vagy nem fizettek eleget a feketének és vele helyettesítik, mint a barátokköztben ? 😄
Magoo
http://www.aintitcool.com/node/50181

Kiraly! Meg jo hogy multheten mar lefoglaltam a jegyem Kedd ejszakara! 😊 God Bless Hollywood! 😄

szomferi
a bulit a premier elõtti vetítésre értettem 😄
szóval Debrecen, CC, 22:00-tól

Itt is adják már holnap 22:00 tól elvégre 😄 29.-én 00:30 perckor lesz vége kb

berczely
Kis buli?
Miskolcon nem lesz? Ezt honnan lehet tudni? 😄

szomferi
Debrecenben is este 10-kor lesz egy premier elõtti kis buli
de a rendes premier tényleg 29-én van

Igaz 😄

LasDen
29-én van igazából a premier.....

berczely
Ez igaz? Holnap van a premier?
2011. június 28. 22:15 (1. terem) Miskolci Cinema City