Transformers 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ítélet: 8/10! Ajánlom minden popcornmovie rajongónak.
Viszont így talán már jobban fog érdekelni a Transformers: Prime sorozat, hogy erre a filmre nem kell koncentrálnom.
SPOILER!
Lézercsõr irtja a családtagokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A CGI és 3D rendben van. a csaj szép bár száomra megan fox egzotikusabb. Itt Londonban túl sok az ilyen egykaptafa szõke haj kék szem gebe bige😊
Ráadásul szerintem nem is annyira dögös mint megan fox. viszont a színészi játéka jobban egyben volt. Sajnos végig az volt az érzésem, hogy a forgatókönyvben csak kicserélték Michaela nevét másra. Meg beraktak egy új színészt és kész. MIntha Sam meg a csaj már évek óta együtt lett volna.
Másik hatalmas problémám:
Szóval nekem az elsõ 2/3-ad része tetszett de az utsó harmadra megint csak igaz, hogy a kevesebb több lett volna.
Összességében felûlmúlta a 2. részt viszont nem ért fel az elsõhöz úgyhogy ez nekem csak egy 5/10 lett.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de csak legalábbis szerintem
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Legalább a felirat nem vonja el a figyelmem a látványról
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Még jó is mert ha valami olyan szintû történetre rakták volna a hangsúlyt mint a 2-ben biztos a kardunkba dõlünk.
Én a jövõ héten fogom megnézni.
Az elso autopalyas jelenetnel nem tudtam elmenni a teny felett hogy Bay ismet recyclingolt. Fogta a The Island autaplyas jelenetet es az autoba csapodo vonatkerekeket lecserelte autokba csapodo robotokra. 😄 De ugyesen csinalta...biztos a laikus nezo nem vagja ezeket, szoval megbocsajthato.
Szoval szerintem siman odaver a 2. resznek (ami nem nehez). A vege kicsit hirtelen volt es jo lett volna latni valami tobbet a szereplok sorsarol. Illetve a film kozben is volt par pont ahol ugy ereztem, hogy 'bazz, tenyleg ezzel a ket szoval magyarazzatok meg azt amit kb 5 perces jelenetben kene bemutatni?'
De legalabb nem tokoltek a sztori iramaval. Non stop action 😄
Megérte.
Történet is jó, hülyeség faktorból kicsit visszáb vettek. A harc az epikus. Látvány perfekt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Harry Knowles, AICN: “A TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON a franchise legjobb darabja. Messze a legjobb 3D az Avatar óta. Az akciók mögött elképesztõ munka van. Az egész látvány csodálatos.”
IGN: “ A Transformers: Dark of the Moon talán nem lesz egy nagy film, de ettõl még egész biztosan óriási élmény és szórakozás..”
MovieWeb: “A látvány terén a Transformers 3 csodálatos. A nyári blockbusterek között nincs kihívója. EZ NEM EGY HAGYOMÁNYOS MOZIFILM…HANEM EGY IMAX 3D MOZI.
HitFix: “Az Avatar óta elõször tudom azt tanácsolni, hogy keresd fel a legnagyobb és legjobb 3D mozit, és vedd meg a jegyet, mert a Transformers: Dark Of The Moon elképesztõ vizuális élményt nyújt. A Transformers: Dark Of The Moon simán a trilógia legjobb darabja.”
Jeff Wells: Úgy telt el közel két és fél óra, hogy észre sem vettem.
The Mirror: Az elsõ nagy nyári blockbuster, amit érdemes megnézni.
Kevin McCarthy: “Most érkeztem meg New York-ba, hogy megírjam a cikkem a Transformers 3-ról, és igen, azt kell mondanom, SOKKAL JOBB, mint a második volt. Végre egy film, amiért megéri 3D jegyet váltani. Az akció ebben a részben minden kétséget kizáróan a legjobb, amit valaha láttam.
Scott Mantz – Access Hollywood: “A legjobb 3D az Avatar óta.”
Mike Wilber – NBC: “A legjobb Transformers film!”
Kevin McCarthy – FOX-TV Washington DC or CBS Radio: Végre egy 3D élmény, ami szétdurrantja az agyadat. A legjobb 3D az Avatar óta.
Ettõl a sorozattól úgysem azt várom hogy a robotok majd két harc között nieche totális egóparadoxonját vitassák meg hanem zúzzanak, zúzzanak és zúzzanak. Bay ebben jó..
Aki a székhez szögezõ látványon kívül bármit is vár az rossz filmre vett jegyet...
Ha igaz hogy jobb lett a kettõnél akkor már olyan rossz mégsem lehet. 😊
Most már tényleg csak a saját vélemény fog számítani,mint a green lanternnél is.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hát, majd megnézem valamikor. Valamiért már nem akarózik moziba menni érte.
Kiraly! Meg jo hogy multheten mar lefoglaltam a jegyem Kedd ejszakara! 😊 God Bless Hollywood! 😄
szóval Debrecen, CC, 22:00-tól
de a rendes premier tényleg 29-én van