Tarr Kft. - avagy fizess elő drágán rosszra
  • ATi0021
    #34
    Sajnos nagyon jól ismerem a Tarr Kft-t. Szerencsére nem kötöttem velük szerződést netre, inkább maradtam a GTS-Datanetnél. Velük az elmúlt 5 évben 2 délután nem volt netem. Addig a Tarrnál levő barátaim folyton panaszkodnak, hogy nem tudtak netezni, hiába hívták a hiba bejelentőt stb. Nem rég egy Zalaegerszegi barátom mondta, hogy egész hétvégén vagy nem volt vagy akadozott a nete.

    TV-t illetően is elég negatív véleményen vagyok róluk. Kezdetek óta kábel tv-nk volt. Eleinte a Zelka néven futó céggel kezdtünk, majd a Tarr megvette őket. 50-60 csatornáért hűség nélkül elkértek 6ezret. A pohár nem rég telt be velük amikor az értékesebb csatornákat vagy magasabb csomagba vagy ingyenes csatornával kipótolták. Plusz ami fura, hogy nálam és szomszédomnál is a legutóbbi Tarr kft-s akciózás óta bizonyos csatornákon pattog a hang vagy elsötétül a kép.

    Gondoltuk, ennyi pénzért, ilyen csatornákat és minőséget nem kérünk, így mára teljesen megszabadultunk a Tarrtól. Így most T-Home-os telefon mellett van T-Home SAT tv és GTS-Datanetes net. Megjegyzem a kép és hang tökéletes, és végre van Comedy Central is. Ami Tarrosként mindig is hiányzott, South Park és Family Guy kedvelőként. Szóval nem bántam meg a váltást, sőt nem értem miért csak most szabadultam meg ettől a nemtörődöm, pofátlanul kapzsi Tarr Kft-s bohócoktól.