• asysoft
    A felhasználó nem azt fogja látni, hogy "nincs socket", hanem azt, hogy azok az alkalmazások, amelyeket teszem azt iOS-en megszokott, nem érhetőek el WP7-re.

Egyszerűen a MS bemarketingezte jó előre hogy nem lehet majd telepíteni rá free szoftvereket, csak az MS-től sok pénzért letöltötteket.
    Ezt nem tudom, honnan vetted, de csomó ingyenes alkalmazás van fent a MarketPlace-en, jobbára nálunk csak ezek érhetőek el, ez is trükközve...

Meg az előző vindóz mobilok fasza híre...
    Ahogy tapasztalom környezetemben, az emberek többség nem is igazán hallott a Windows Mobile-ról. Persze lehet nyugatabbra más a helyzet.

chuky123 (#14):
    Mai okostelefon platformoknál fontos tényező a játék (nem hiába a iOS-en a GameCenter/Android 2.3 ilyen irányú fejlesztései), és véleményem szerint ebből a lehetőségekhez képest a legtöbbet hozta ki az MS (Xbox Live + XNA API).
    Bukásról szerintem korai még beszélni úgy, hogy 3 hónapja sincs, hogy megjelentek az első készülékek az EU-ban (USA-ban meg még később), szerintem nagy lehetőségek rejlenek benne, jóllehet a mostani, "egypontnullás" változatnak sok hiányossága van, de ez idővel javulni fog (és itt ugye nem kell várni a frissítésekkel a gyártókra, hogy vajon mikor méltóztatnak elérhetővé tenni azokat, ha egyáltalán...)