Nem elég szexis a Windows Phone 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
/*WTF?!*/
Egyszerûen a MS bemarketingezte jó elõre hogy nem lehet majd telepíteni rá free szoftvereket, csak az MS-tõl sok pénzért letöltötteket.
Ezt nem tudom, honnan vetted, de csomó ingyenes alkalmazás van fent a MarketPlace-en, jobbára nálunk csak ezek érhetõek el, ez is trükközve...
Meg az elõzõ vindóz mobilok fasza híre...
Ahogy tapasztalom környezetemben, az emberek többség nem is igazán hallott a Windows Mobile-ról. Persze lehet nyugatabbra más a helyzet.
chuky123 (#14):
Mai okostelefon platformoknál fontos tényezõ a játék (nem hiába a iOS-en a GameCenter/Android 2.3 ilyen irányú fejlesztései), és véleményem szerint ebbõl a lehetõségekhez képest a legtöbbet hozta ki az MS (Xbox Live + XNA API).
Bukásról szerintem korai még beszélni úgy, hogy 3 hónapja sincs, hogy megjelentek az elsõ készülékek az EU-ban (USA-ban meg még késõbb), szerintem nagy lehetõségek rejlenek benne, jóllehet a mostani, "egypontnullás" változatnak sok hiányossága van, de ez idõvel javulni fog (és itt ugye nem kell várni a frissítésekkel a gyártókra, hogy vajon mikor méltóztatnak elérhetõvé tenni azokat, ha egyáltalán...)
/*WTF?!*/
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
ja, ezen lehet filozofálni. valami köze biztos van sikerességnek az idõben megjelenéshez.
LZ forever
Témához:
Kíváncsi vagyok, mikor teszik elérhetõvé a "fejlettebb" (minden relatív ugye, a jelenlegi helyzethez képest értem:)) hálózati szolgáltatásokat, mert az biztos, hogy a mostani net API-t aligha szánta az MS véglegesnek... Mindezek ellenére szerintem komoly lehetõségek rejlenek a platformban, elõbb-utóbb majd csak kinövi ezeket a gyermekbetegségeket, 1 év múlva már szerintem gyökeresen más lesz a helyzet...
/*WTF?!*/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Windows Phone 7 Series _currently_ does not expose the Socket classes"
Nem mellesleg a Skype megy http-n is.
Egy tényleg szexis nõ, több mindenkinek bejön, mint ha van egy orbitálisan nagy szép melle, mert az még nem elég!
Nem kell túlgondolni és az elsõ gondolatnál leragadni...
Én is sokat gondolkodtam, hogy WP7-es telót vegyek e, de hihetetlen jósága ellenére sem tudtam beleszeretni. Inkább maradok a symbian 3-nál, így a számomra minden igényt kielégítõ N8-at vettem meg.
Telefonnak telefon, keveset nem tud, és még nem halt ki. Jövõre már lehet nem vennék Nokiát, de most még szép és jó!
Szeritnem bele fogják tenni, mert kizárt, hogy ebben a formában életképes legyen.
Se skype, se video telefonalas, se ssh klient, se rdp kliens nincs is nem is lesz ra soha. Egyszeruen a Microsoft kihagyta a halozat tamogatast abbol a szarbol. HIHETETLEN 2011-BEN! Es csodalkoznak, hogy nincs ra program? Mi a szart lehet irni halozat tamogatas nelkul???