• kukacos
    #77
    Ezám a pofalemez: hoztál két témát, közölted, hogy így meg úgy van, aztán mikor bebizonyítottam, hogy nem, még neked áll feljebb... :)

    "Köszi édeske, nincs több kérdésem."

    Hát ha neked az okoz örömet, hogy az átkosban a vájár hatvanezret kapott, az orvos negyvenet, a titkárnő meg harmincat, megvalósítva ezzel a közel egységes jövedelemviszonyokat, akkor vándorolj ki Észak-Koreába, ott még élvezheted ennek a csodálatos rendszernek az előnyeit.

    "ebben az országban mindenki elismeri, hogy a lakosság állapotának mutatói romlottak"

    Hogyne! Mondjad csak a nagy magyar Hitvallást. Magyarországon, évről-évre, mindig, mindenki egyre szarabbul él. Soha, senkitől se hallottam még mást. Pár éve egy párt még választási programot is épített fel erre a nemzeti jelenségre...

    Így leszünk mi az egyik legsavanyúbb, legutálatosabb, kicsinyes irigységgel napi szinten élő, az egyik leginkább egymás torkát maró nemzet a világon. Láttam már pár nációt, tudom, miről beszélek. Egyszerűen röhögnöm kell a sok savanyú pofától, ha hazamegyek. A múltkor pl. lementem fodrászhoz a balatonparton, kaptam olyan fél órás műsort arról, hogy neki mennyi adót kell fizetnie, meg hogy a terepjárójukat bármikor elviheti a bank, hogy azóta is azon röhögök. A legszebb az volt, hogy amikor látta, hogy nem rezonálok nagyon a mondandójára, sötét szemmel kezdett méregetni: lehet, hogy van itt egy ember, akinek semmi baja senkivel? Gyanús...

    "viszonylag gondtalanul élek"

    Akkor miért akarsz kommunizmust? A nagy szolidaritásba az is beletartozik ám, hogy tőled elveszik, és a szegényeknek adják. Máshogy nem lehet a fránya különbségeket kiegyenlíteni. Ezért harcolsz, ezt akarod? Köszi, de én nem.