kukacos#61
"ilyen pl. a cigánybűnözés ellen nem legfelelő fellépés"
Magyarázd már el nekem, hogy mi a különbség a "cigánybűnözés elleni fellépés" és a "bűnözés elleni fellépés" között. Máshogy kell tüntetni hozzá? Mást kell csinálni ellene?
"a bűntettek elkövetői 99% -ban cigányok"
Aha. Tudsz erről mutatni statisztikát, vagy ez is csak urban legend, mint Nexusé, amit "mindenki tud", persze főleg az, aki a kurucot bújja?
Én itt találtam pl.:
http://www.deldunantul.com/download.php?id=2742
208. oldal: a magyar börtönökben ülők kb. 50-60%-a volt cigány 2007-ben. Tehát simán hazudsz, vagy tudatlan vagy. Hozzátenném azt is, hogy a tanulmányok szerint a bűnözés nem a rasszal, hanem a szegénységgel függ össze, és a legszegényebbek is cigányok.
"fontos, mert köze van a szokásaikhoz, kultúrájukhoz, a segélyezés és kedvezményezéseknek, és ez ellen igenis tenni kell"
A segélyezés ellen kell tenni vagy a kultúrájuk ellen? :D Na fuss neki még egyszer. Érdekes, valahogy mindig zavarossá válik a dumád, amikor azt igyekszel magyarázni, miért fontos a bűnöző etnikuma...
"Te sem adtál továbbra sem okot arra, hogy miért nem keltenek gyűlöletet pl. a kínaiakkal vagy más itt élő etnikumokkal szemben?"
Hát ez roppant egyszerű. A kuruc gyűlöletet árul, és a cigány(TM) abban már bejáratott márkanév. Egy új márkát felfuttatni nehéz, és ez most nagyon viszik amúgy is. Ennyi. Ne izgulj, ha kifogynának a cigókból, jönnének a kínaiak is.
"számtalan példa van rá, hogy NEM azok a romák ellen szól, akik rendes magyar állampolgárként élnek"
Valahogy nem látom a "cigány" szóhoz a lábjegyzeteket a kurucon, hogy amikor azt írjuk, cigány, akkor csak a bűnöző cigányokra gondolunk. Ezt hívják ám rasszizmusnak, tudod.
"igenis foglalkoznak nem etnikumba tartozók bűneiről is, sok ilyen van. Ha ezekből lenne több, akkor ezekre lenne kihegyezve a kurucinfo, sajnos nem ez a helyzet."
Röviden te azt állítod, hogy a kuruc cikkösszeállítása híven tükrözik a magyar bűnelkövetési statisztikákat... :DDD
Figyu, én már fáradok ennyi baromságtól, jó? Ott van fentebb a statisztika, ha a kuruc nem válogat etnikai alapon, akkor a cikkek minimum felében a magyar elkövetők bűnözésével kéne foglalkoznia. Ha már matek, házifeladatod kiszámolni a cigányos-zsidós és nem olyanos cikkek részarányát a kurucon, aztán levonni magad a következtetéseket.