• kukacos
    #54
    "Statisztika kéne mi, adjon neked a káeshás radai rosseb statisztikát. Azt!"

    Mielőtt nagyob beleéled magad, én kerestem neked, bűnözésről.

    http://crimestat.b-m.hu/

    A bűnüldöző hatóságok 2009-ben 394.034 bűncselekményt regisztráltak. A vizsgált tízéves időszak számadatai szerint a regisztrált bűnözés terjedelme – az 1980-as évek második felében felgyorsuló, majd a rendszerváltozás utáni robbanásszerű növekedést követően – stabilizálódott. A regisztrált bűnözés évi volumene ugyan jelentős mértékben meghaladja a rendszerváltozást megelőző időszak bűnözését, ám több, mint 200.000 bűncselekménnyel alatta marad az 1990-es évek csúcsszámainak. A most már több, mint tíz éve folyamatos csökkenés, illetve az utóbbi öt év ingadozása azt jelzi, hogy új egyensúlyi szint alakult ki. Az ezredforduló körüli magyar társadalom bűnözése már hasonló méretű és szerkezetű, mint a hagyományos nyugat európai demokráciák bűnözése.

    Ennyit rólad meg a nyilvánvalóról.

    A klasszikus magyar deszarulmegynekem dumádra nem kívánok reagálni, amíg nem nézed meg a magyar átlagos életszínvonal, GDP meg egyéb mutatók alakulását az elmúlt húsz évben, mert nyilván azokat se ismered. Bár elismerem, panaszkodásban világelsők vagyunk, persze a legjobban egy hatos Audiból hangzik, onnan is hallottam már.

    Arra se kívánok reagálni, hogy aki gazdag, az tutira erkölcstelen, vegyék el, és adják nekem a pénzét. Munkásőrruhád remélem még megvan, fényezgesd csak naponta a gombjait.