Az elmúlt 2 és fél évben kb. amióta én is olvasom, többszáz, sőt talán több ezer cikk jelent meg arról, hogy mennyire nem megfelelő bűntetéseket ítélnek meg kisebbséghez tartozó embereknek (egy, kettő, három). Szinte rendszeres a példa, gyilkosságról is nem egy ilyen volt, nem értem, hogy miért kérdőjelezed ezt meg, ha te is olvasod időnként?! Ezeket szerintem el sem olvasod, mert fejedbe vetted amit máshol mondanak a rasszista céljaikról.
"Aha. Az elefántcsontparti hírből pontosan hogyan is lehet megérteni a hazai cigányhelyzetet? Csak úgy, hogy minden nigger bűnöző, tehát minden cigány bűnöző. Még jó, hogy nem rasszisták..."
Kérdezd meg őket, ezzel a résszel én nem foglalkoztam. Meg volt rá az okuk, hogy miért mondták ezt.
"Ez tényleg az évszázad vicce, valakivel arról vitatkozom, hogy a kurucinfó nem faji alapon gyűlöl... :D Ugyan mondd már, miért "zsidóbűnözés" meg "cigánybűnözés" van a fejlécükben, és nem csak simán "bűnözés"?"
Ez csak neked vicc, annak nem aki rendszeresen olvassa - legalábbis nem csak én vagyok így ezzel. Az előbbi hozzászólásomban elmagyaráztam (vagy legalábbis próbáltam), miért foglalkoznak a rasszokkal, ha megnézed milyen hírek vannak azokon belül, láthatod hogy nem mindenféle random okot kitalálva írnak rosszakat zsidóról. Ahogyan a cigányzenész sem jelenti azt, hogy minden cigány zenész, így ez sem, hogy minden zsidó vagy cigány bűnöző. A magyar gárdában is volt zsidó, az ellen sem szóltak fel a kurucinfon sem, sőt, vagy akár az előbb említett példák. A kurucinfo nem gyűlöl faji alapon, akár képes vagy megérteni, akár nem. Nem mondom, hogy nincsenek félreérthető cikkek, azt sem hogy nincs 1-2 őrült, aki tényleg rasszista és utál mindenkit (sajnos van, tapasztaltam youtuben), de ennek nincs köze a kurucinfohoz - azok addig is hülyék voltak.
"Te tényleg azt hiszed, hogy egy néger darabolós gyilkosról szóló hír, fotóval, bármit igazol, alátámaszt vagy támogat? Nem lehetne egy fehér bőrű darabolós gyilkosról is mutatni ugyanilyet?"
Úgy mondod, mintha a kurucinfon csak cigányokkal meg zsidókkal foglalkoznának. Egy néger darabolós gyilkos, ez egy példa volt? Belinkeljk még párszáz néger által elkövetett bűntettről szóló cikket? (nemhiszem, hogy lenne értelme, te úgysem fogod beismerni tévedéset... :D).