Nah ez az eset most tipikus példa, hogy TE hogyan ferdíted el az eseményeket. Megmondom őszintén ezt a cikket nem olvastam, sőt eleve erről az esetről, de most így rákeresve is csak olyat találtam, hogy export tilalom van, és azt is mindenhol leírják, hogy drágul is a kakaó elég erősen ez miatt google. Egyébként engem érdekelne, hogyha korrigálnád őket a valóságról, mit szólnának, mert ez most így megint csak rágalom, hogy szándékosan ferdítetenének.
A másik, hogy te is értelmetlen faji utálatról írsz, meg hogy mi köze ehhez a bőrszínnek. Semmi köze a bőrszínnek, többnyire az a problémájuk, hogy többet engednek meg nekik, amit gyakran ki is használnak. példa a niggerekkel való problémájukra, másik, vagy írd be a keresőjükbe a nigger szót.
És nem, egyáltalán nem arról szól, hogy utáljunk minden négert, zsidót meg cigányt, hanem lázítani próbálnak az ellen, hogy többet engednek meg nekik legfőképpen ha valamilyen bűnt követnek el, illetve felhívni a figyelmet elsősorban arra, hogy szinte tipikusan meghatározható egyes bűnözéstípusoknál az elkövető rassza, a figyelmeztetés célja pedig, hogy ezzel külön kell foglalkozni és megakadályozni, megelőzni ezeket (politikai részről elsősorban, persze a kurucok ennél tovább is mennek gyakran, ami viszont tényleg elítélendő).
Persze az is meg lehet, hogy velem (meg ismerőseimmel és az olvasók nagy részével) van a baj, és csak nem vesszük észre, hogy ők általános rasszizmust szeretnének elérni minden nemfehér emberrel szemben. Ennek mondjuk elég erősen ellentmond, hogy pl. kínaiakról miért nem szólnak szinte sose, pedig ők is igen sokan vannak...? Talán mert nem JELLEMZŐ rájuk a bűncselekmények elkövetése? :D