By Tyia

NEW WAVE 2.0

Újraindítva: 2016. 12. 01
Flag Counter

Különleges zenék, zenei különlegességek

a Föld minden pontjáról!

Kommersz Ede és a Család
  • Zephyr Retiring
    Sakk-matt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szokásommal ellentétben ma nem nyitom le a spoilered ne haragudj, de kifejtem miért:

Van bennem egy kialakult kép rólad (pozitív értelemben) amit szeretnék megtartani rólad magamban.
    Tehát ha jó dolgokat említettél a spoileredben, azt köszönöm szépen, ha meg rosszakat,
    akkor az meg amúgy is téged minősít, nem engem.
    Titkon azért reménykedem, hogy mégiscsak jókat írtál

Tudod pár éve pont kapóra jött a lehetőség, hogy Ontario mellé utazzak és belefeledkezzem abba amit szeretek és amihez értek is egy kicsit: a munkámba.
    Ez oly annyira sikerült is, hogy fél évnyi kint tartózkodásom alatt egyszer sem néztem be ide (sem), és a külvilággal egyedüli kapcsolatom a családom és a szeretteim voltak.
    Most adódott az életemben egy hasonló szitu, még több lóvé, és egy még szebb környezet mint Kanada.
    Nem is a pénz miatt gondolkodtam el rajta (az már rég nem izgat) hanem azért, mert tovább bővíthetném eddigi tudásomat, és ez engem mindig is vonzott..
    De másrészről meg itt a család, unokák, dédunokák, akikből meg érzem az aggódást és a szeretetet irányomban.
    Tehát konkrét döntés még nincs, de ha újra eltűnök fél évre, sanszos, hogy elfogadtam a lehetőséget.
    Ez neked jó (mert egyel kevesebb bosszúság ér majd) másoknak meg rossz, mert nekik meg majd hiányzom.

Apropó hiányzás: ha mégis ismét eltűnnék majd köszönés nélkül, a nevemben majd megköszönhetnéd, hogy anno több éve is már,
    de a születésnapomon annyian felköszöntöttek a 80-ason.
    Emlékeim szerint 2 tag kivételével mindenki.
    Ez a két tag pedig Mflex és Dióka volt, akiket végül is megértek. Valamiért talán konkurenciának tekinthettek,
    pedig sosem ártottam nekik. Talán egyszer-egyszer eljárt a szám, de azt meg felesleges komolyan venni..

Tehát akkor sakk-matt (a győztes félt majd az idő eldönti) a show egy időre felfüggesztve..

..és köszönöm a partyt!