By Tyia

NEW WAVE 2.0

Újraindítva: 2016. 12. 01
Flag Counter

Különleges zenék, zenei különlegességek

a Föld minden pontjáról!

Kommersz Ede és a Család
  • amaximus
    az a probléma, hogy te is még mindig egy olyan dolgon rugozól,aminek az egyik (árny)oldalát ismered. okolsz itt valakiket valamiért, holott, ahogy te is írod, itt a 99% önkéntes száműzetésbe vonult, senko nem küldte vagy kérte őket, hogy húzzanak valahová, illetve annyiban, hogy a sírás-rívást folytathatja máshol is, ha meg értelmesen akar fórumozni,akkor tegye, de másként dönöttek sokan, ez volt a szabad akaratuk, és ha így döntöttek,akkor ennek csak nagyon áttételesen, jelképesen van-volt köze 1-2 konkrét személy tettéhez vagy nem tettéhez. miért kell ezért állandóan tetteseket vagy felelősöket jelölgetni és keresgetni és okolni? a fórum önkéntes, ha valakik nem akarnak itt vagy máshol fórumozni,azért ne más legyen már a hibás,még akkor sem, ha ez egy számomra szórakoztatóan vicces, egyúttal pedig kollektíven dacos, gyerekes színjáték része volt.
    hónapokkal korábban is beírtál ide valamit hogy kik, miért mit nem csináltak jól, kik a hibásak, amit kb. 3-5 perccel később ki is töröltél, ennek akkor én véletlen szemtanúja voltam, de úgy gondoltam, ha folyamatosan azon örlődünk (te, én, ők,mi,akárki), hogy kinek az anyukája és miért drágább, attól senkinek sem lesz jobb a fóruma. lépj át te is ezen, és ha nem írnak a fórumodba, nem kell külön bűnosztagokat okolni érte. nekem erről ennyi a véleményem.
    és igen, én is és más is szokott több olyan fórumot is olvasgatni,látogatni, ahol nem szólok hozzá,mert nincs kedvem, nincs témám, nincs indukcióm hozzá.