P S P 2
  • Anubys
    Figyelj, szerintem hülyeség fanboyizmus miatt kimaradni bármiből. Nekem 3DS-em van, de amint lesz valamivel több játék rá, veszek Vitát is (3DS-t sem vettem volna, ha nem lett volna az árcsökkenés és nem lett volna rá DoA, Shinobi meg Resident Evil Revelations. A negyedik kedvencem a SSFIV rá, de az megvan PS3-ra is, így kb. ugyanannyit nyomott a latba, mint itt a Mortal, jó játék, de nálam még nem system seller).
    Nem szereted, oké, de ettől függetlenül nem kéne azokat fikázni, akik szerint nem fos a dolog, mert így semmivel sem vagy különb a techfanoktól, akik a 3DS-t fikázzák, mert nem olyan csili-vili a grafika. Arról nem is beszélve, hogy így csak banoltatod magad immár sokadszorra. Hagyd már a vitásokat békén, mert ez már tényleg unalmas!
    Amúgy személy szerint mindkét platform döglődik, vélhetően az okostelefonok miatt, mert így a casualok (akik azért elég nagy részét képezték a vevőknek) már nem handheldre költenek, szóval amíg 3DS-re nem jönnek third party húzócímek (Castlevania, Dementium, valami jófajta first person RPG sem ártana), addig ne vedd még eldőltnek a 3DS győzelmét. :)