P S P 2
  • The Protector
    #1889
    Szia.
    1.Ps plus mindenre van de nem kell külön előfizetgetni hanem ha veszel egy plust akkor szedheted hozzá a vita,ps3,ps4 játékokat,ez akkor jó mert ha később lesz még valamelyik platformod akkor bent lesz a download listbe.
    2.Plus-al Vita ra is kapsz játékokat,minden hónapban 2 darabot de néha van,hogy még mellé adnak egy apróság játékot is.Legtöbbször AAA címeket vagy 1kicsi ám de nagyon jó és egy AAA játékot kapsz,változó.Instant játékként azonnal kapsz még az aktuális játékok mellé instantba egy kezdő játék készletet ami a Gravity Rush és az UC Golden Abyss.
    3.A játékok mérete nagyon változó.Vannak nagy dög játékok mint a kilzzone ami 4Giga,Borderlands majdnem 5giga stb.... de átlagban 1.5-2gb egy játék de sokszor több.Ha neked ez kérdéses akkor minden játékra rágoglizol és megnézed mekkora helyet foglal,vannak a neten erről konkrét listák.
    4.Jótanács:Legalább 8Gb os karival vedd a gépet.Ez a minumum.4Gb al ne is szarakodj,ha olyat adnak a gép mellé akkor add el és mehet helyette a 8 vagy 16Gb-os de akár 32Gb.
    Nem csak játékoknak kell a hely mert van rá pár program is és ha tele a memóriád akkor pl youtubozni nem tudsz HD ban stb.......
    Ha van még kérdésed akkor nyugodtan kérdezz,szívesen válaszolunk,kivéve Shaddam mert ő egy szemüveges balfácán.:)