P S P 2
-
PayaV87 #1091 Sziasztok!
Vita vásárlás előtt állok és picit már össze vagyok zavarodva az account mizéria terén, így kérlek segítsetek, mit hogy érdemes csinálni.
Van egy PS3-am, amin van egy US, egy UK és egy HUN account. Az US store vásárlás miatt volt (sőt van, tekintve milyen szegényes és néhol drága a magyar), az UK az itthon vásárolt játékok online passjai miatt (mekkora vicc!) és a magyar, mert azon játszom főként.
Mivel szeretnék egy Vitát, és azon ugye csak és kizárólag 1 account lehet egyszerre, (a memória kártya csere-berét nem akarom erőltetni), ezért azon gondolkozom melyik accountomat használjam.
HUN:
+ Legálisan ezt lehet használni
+ Bankkártyás vásárlás működik
- Store-ba alig vannak PSP/PS1 játékok, nem is valószínű, hogy lesznek, én viszont ezek közül és jó néhányat szeretnék játszani.
US:
+ Store tele minden jóval.
- A prepaid kártyás vásárlást meg tudom végeredményben oldani, csak lassan.
- Itthoni játékok online pass-jai nem működnek.
Esetleg PS3-mal idegen Store-ból vásárolt contentet át lehet harcolni a magyar accountos Vitára? Vagy valamilyen megoldás, amivel ez az egész megoldható?
Ha minden kötél szakad, akkor US account mellett teszem majd le a voksom, mert PS Plust szeretnék a hétfő bejelentés utána nagyon, és hát ebből is a US store a legjobb.
Szerintetek?