P S P 2
  • PayaV87
    Sziasztok!

Vita vásárlás előtt állok és picit már össze vagyok zavarodva az account mizéria terén, így kérlek segítsetek, mit hogy érdemes csinálni.

Van egy PS3-am, amin van egy US, egy UK és egy HUN account. Az US store vásárlás miatt volt (sőt van, tekintve milyen szegényes és néhol drága a magyar), az UK az itthon vásárolt játékok online passjai miatt (mekkora vicc!) és a magyar, mert azon játszom főként.

Mivel szeretnék egy Vitát, és azon ugye csak és kizárólag 1 account lehet egyszerre, (a memória kártya csere-berét nem akarom erőltetni), ezért azon gondolkozom melyik accountomat használjam.

HUN:
    + Legálisan ezt lehet használni
    + Bankkártyás vásárlás működik
    - Store-ba alig vannak PSP/PS1 játékok, nem is valószínű, hogy lesznek, én viszont ezek közül és jó néhányat szeretnék játszani.

US:
    + Store tele minden jóval.
    - A prepaid kártyás vásárlást meg tudom végeredményben oldani, csak lassan.
    - Itthoni játékok online pass-jai nem működnek.

Esetleg PS3-mal idegen Store-ból vásárolt contentet át lehet harcolni a magyar accountos Vitára? Vagy valamilyen megoldás, amivel ez az egész megoldható?

Ha minden kötél szakad, akkor US account mellett teszem majd le a voksom, mert PS Plust szeretnék a hétfő bejelentés utána nagyon, és hát ebből is a US store a legjobb.

Szerintetek?