• Balumann
  #32
  Tökéletes egy szoftver valószínűleg soha az életben nem lesz, pláne addig, amíg megszámlálhatatlan mennyiségű hardvernek és szoftverkörnyezetnek kell megfelelni. Normális esetben a 97 -es office is teljesen megfelelően működött, és igenis sokat fejlődött, pláne a 2007 -es verzióig, ami a rengeteg használat mellett teljesen stabilan, könnyen kezelhetően nyújt sokféle szolgáltatást. A fanozást be lehet fejezni, egyáltalán nem vagyok fan (pláne nem microsoft), de a tények akkor is tények.

  "gratula a fantasztikus oktatáshoz hogy excelezgetni kell. Gyanítom az illető azért adta fel, mert az offiszos függvényneveket mondták, esetleg magyarított függvényneveket (ami egyébként a világ egyik legnagyobb marhasága)."

  Mivel a kurzus előadóteremben történt és laptopokon dolgoztunk (rendszergazda képzésen nem okozott problémát szerencsére), volt mindenféle verzió 97, 2007, 2010 angol és magyar verzió is (én 2007 -es angolt használtam), mindig mondta az angol megfelelőit is, úgy is írtuk fel. Nekem mind1, hogy te minek tulajdonítod, hogy végüli miért adta fel.

  "A felhasználandó területek 99%-ban megfelel mint írtam, csak el kéne kicsit vonatkoztatni a kattintási helyek koordinátáitól, és olvasni gondolkozni :)"

  Pláne azoknak, akik szerencsére 2 éve elkerülhetik az officeokat.