• sanyicks
  #29
  A rendszer hibája akkor megint csak egy m$ szoftverhez lyukadunk ki :d de nem nem az volt a hibás kivételes.

  Erős kompatibilitási problémákat nem álmodtam, hanem millióan tapasztalták. Nem 2010-el, régebbivel (de teljesen mindegy, a fanok szerint akkor is tökéletes volt az a verzió is :D).

  "Gazdaság 2 -n szinte végig Excel függvények használatát tanultuk, volt egy aki linux miatt openoffice-al próbálta követni az órákat, de hamar feladta... :D"

  gratula a fantasztikus oktatáshoz hogy excelezgetni kell. Gyanítom az illető azért adta fel, mert az offiszos függvényneveket mondták, esetleg magyarított függvényneveket (ami egyébként a világ egyik legnagyobb marhasága).

  A felhasználandó területek 99%-ban megfelel mint írtam, csak el kéne kicsit vonatkoztatni a kattintási helyek koordinátáitól, és olvasni gondolkozni :)
  Tudom átlagusernek nehéz a gondolkodás, és az olvasás, pedig hasznos dolog, mert akkor nem akad el az ember azon ha a felületen 5 pixellel odébbraktak valamit, vagy átszínezték, akár adott szoftvervonalon belül, verzióváltással.
  Bizony emlékszünk még a "szaaaarrribbbon mi a faszé változtatták nem találok semmit" meg felháborodásra, pedig az egy szoftvervonalon belül volt :)

  2 év alatt sem változik meg annyira az office, és mint mondtam akkor a 2 évvel ezelőtti offisz is tökéletes volt a fanok szerint :) akkor mégsem volt?