• Balumann
    #19
    Gyanítom hogy az az összeomlás is inkább a rendszer hibája volt, mint az Officé, de office állandóan ment, szinte mindent vissza tud állítani még áramszünet esetén is, ami ha jól tudom sajnos kevésbé jellemző az openoffice-ra.

    Az erős kompatibilitási problémákat meg hol álmodtad? A 2010 -es office is gond nélkül meg tud nyitni akár 97 -es dokumentumokat tökéletesen, visszafele meg úgy működik, hogy mentésnél választhatod ki, hogy régebbi kompatibilitással mentse, és ha olyan van benne, amit a korábbiak nem tudnak így megjeleníteni, arra figyelmeztetést is kapsz, és látod is hogyan fog kinézni.

    Eleve nem értem, ha már 2 éve szerencsésen elkerülhetsz mindenféle officet akkor miért kell hülyeségeket írkálni?

    Rengeteget használok én és szüleim is Microsoft Office-t, 900HA netbookomon suliban, anyám gépen (amiben ráadásul 512MB ram van csak), asztali gépemen is. Sőt, Ubuntun Wine -al is futtatom (netbookomon, suliban jegyzeteltem már úgy is), úgy is perfektül működik, bármiféle fagyás vagy összeomlás nélkül. Suliba rendszeresen kell használnunk.

    Gazdaság 2 -n szinte végig Excel függvények használatát tanultuk, volt egy aki linux miatt openoffice-al próbálta követni az órákat, de hamar feladta... :D

    Én nem szidom az ingyenes officeokat, nagyon jó hogy vannak és fejlődnek, bizonyos egyszerűbb, magáncélokra valószínűleg meg is felelnek, de messze van attól, hogy megfelelő alternatívát nyújtson több területen.