• mousee
    #26
    Én nekem tetszik ez a dolog. Akarva akaratlan sikerült nekem is egy ilyen tesztbe belecsöppenni. Haverokkal félretettünk egy adag zsét, és levonultunk egy régi "tanya" kategóriás helyre. Az össz kényelmi szolgáltatás az áram és a vezetékes víz volt.

    Az össz technika csak egy régi rádió volt, amin néhanapján zenét hallgattunk (nem vittük túlzásba), meg esténként a zenét nyomtuk róla (mp3 lejátszót rákötöttük). De egy idő után már ez se nagyon szólt (meguntuk).

    Elvoltunk, dumáltunk, szerepjátékoztunk (magus rullz), ökörködtünk, filóztunk az élet értelméről, tüzet raktunk, sütögettünk, kirándultunk, iszogattunk, társasoztunk (monopoly-nak és rizikónak külön szabálykönyvet csináltunk hogy nehezebb legyen ;). Lényeg hogy minden napra kitaláltunk valamit, nem igazán unatkoztunk. Mondjuk ez csak kb másfél hónap (hat hét) volt, de ennyi idő alatt totál nem hiányzott se a net, se a számítógép, pedig nagy függőnek tartom magam.
    Sőt, amikor hazaértem, akkor miután bekapcsoltam a gépet, hirtelen nem is tudtam vele mit kezdeni. Inkább kikapcsoltam, és mentem a családommal dumálni, bicajozni, stb. Persze idővel szépen visszaszoktam megint a gépre, melóhelyen napi 8 órán át bámulom, otthon pedig 2-3 órán át (játék, filmnézés, bármi).
    De már alig várom az idei nyarat, most is tettünk félre egy keveset az idei party-háuz bérlésre :)