"az a generáció, mely már akkor felnőtt volt, joggal kedveli az első 2 részt"
Emlékeim szerint a második részt is ugyan annyira szidták mint most az új részeket. Milyen hülyeség, hogy visszatöltődik az élete és társai, ma meg már nem lehet olyan játékkal találkozni amiben ne így lenne:D
Az nfs már nem olyan sikeres inkább szidjuk a codot és sírjuk vissza a régi részeket. Igazából nem értem miért szidják őket, saját meglátásom szerint végig csak javult a sorozat, az új részével még nem játszottam de gondolom az sem lehet olyan siralmas.
" míg a többin látja, érzi az izzadtság-, az erőlködés- és a pénz-hajtás szagát."
Ezt elég nevetséges érvnek tartom a játék ellenében. Egy cég termékéről beszélünk, miért nem ingyen adják a mocskok szörnyű, meg évente kimerészelnek adni egy-egy részt mit képzelnek ezek magukról, amit nemmellesleg mindenki vesz mint a cukrot. Izzadtság és erőlködés szag ez mit akar jelenteni? Remek történet, kifejezetten látványos grafikai minőség területén és elképesztő tájak nagyszerű effektek, hosszú szavatossági idő. Kérdezem én mi kell még egy FPS játékba?