Magicka az Arrowhead Game Studios-tól
  • Nabunaid
    Sajnos az M60 már nincs meg, pedig azóta sem találtam jobbat, illetve most fénykarddal nyomom, de azonkívül, hogy látványos, semmire sem jó.

Pár dolog amire véletlen jöttem rá, hátha más sem tudja:
    - az energia pajzsot amit magunk elé vagy területivel magunk köré teszünk /nem magunkra/ a space nyomogatásával fel lehet tölteni, így bőven lesz időnk valami durvára
    - ha rajtunk van a pajzs, az élet varázslattal fel tudjuk tölteni

A jetikhez megoldás:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én ijesztettem őket /Fear:R+S+E/ párat így egyszerűen szakadékba ugrasztottam, a többit villámmal vágtam agyon. A belső teremben a halált idéztem meg annak egy ütés a jeti. Arra azért vigyázzunk, hogy a halál ránk is támadhat, ekkor gyorsan Nullify-t kell varázsolni /S+E/

A beholder és törpe invázió ellen:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A törpe papoknak fagyasztó aurája van, így ne menjünk közel hozzá. Az elsőtől vegyük el a botját, azzal egy időre villámm immunisak lehetünk, így a beholderek fő támadását bírjuk addig, míg valami durvát durrantunk oda. A csarnokban ne végig a zöld szőnyeget kövessük, hanem menjünk el balra, itt is lesz egy beholder meg két őr, de bent ott lesz az elementál idézés könyve. A törpe hadsereget ezekkel kell leverni. Idézzünk 2-4-et ízlés szerint aztán toljuk beléjük villámot, így villám elementálok lesznek, a beholderek gyógyítani fogják őket. Mi vonuljunk hátra, míg ők leverik a nagyját, majd a villám immunis papoknál segítsünk be a végén.