Magicka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
<#nezze>#nezze>
Revive
Life+Lightning
W+A
Haste
Lightning, Arcane, Fire
A+S+F
Rain
Water, Steam
Water+Water+Fire
Grease
Water, Earth, Life
Q+D+W
Teleport
Lightning, Arcane, Lightning
A+S+A
Thunderbolt
Water, Fire, Lightning, Arcane, Lightning
Q+F+A+S+A
Charm
Life, Shield, Earth
W+E+D
Meteor Shower
Fire, Earth, Steam, Earth, Fire
F+D+F+Q+D+F
Fear
Cold, Arcane, Shield
R+S+E
Raise Dead
Ice, Earth, Arcane, Cold
Q+R+D+S+R or R+Q+D+S+R
Conflagration
Steam, Fire, Steam, Fire, Steam
F+Q+F+F+Q+F+F+Q
Summon Death
Arcane, Cold, Ice, Cold, Arcane
S+R+R+Q+R+S
Summon Phoenix
Life, Lightning, Fire
W+A+F
Invisibility
Arcane, Shield, Steam, Arcane
S+E+F+Q+S or S+E+Q+F+S
Summon Elemental (Then shoot the desired elemental at it for it to activate, Earth does not work to my knowledge)
Arcane, Shield, Earth, Steam, Arcane
S+E+D+Q+F+S or S+E+D+F+Q+S
Blizzard
Cold, Ice, Cold
R+R+Q+R
Thunderstorm
Steam, Steam, Lightning, Arcade, Lightning
Q+F+Q+F+A+S+A or F+Q+F+Q+A+S+A
Tornado
Earth, Steam, Water, Steam
D+Q+F+Q+Q+F
Nullify
Arcane, Shield
S+E
Vortex
Ice, Arcane, Ice, Shield, Ice
Q+R+S+Q+R+E+Q+R or R+Q+S+R+Q+E+R+Q
Corporealize
Arcane, Steam, Lightning, Steam, Arcane
S+F+Q+A+F+Q+S
Time Warp
Cold, Shield
R+E
3Ds MAX :)
gõz = víz + tûz
jég = víz + hideg
A két alkotóelem sorrendje nem számít, ha köztük is van egyéb elem, akkor is összerakja õket.
És utána se crash miatt fejeztük be 😊
Viszont még mindig van egy kis probléma a játékkal, mégpedig az, h ha gyengébb gép a szerver és azon akad a játék elég szépen desync-elödik a cucc, persze egy erös gépnél és egy jó netnél nincs ilyen gond...Host-olnék én, csak nálam meg a routerrel csinál a játék valamit ugyanis amint hostolok elkezd lagspike-olni az egész és kb. 2másodpercenként felugrik hatalmasra a ping...mondjuk ezt már ök is észrevették, szoval remélhetöleg javitják 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aki elakadna:
Azt gondoltam a rengeteg páncélozott orknál már nem lehet rosszabb, de a következõ pályán ha lehet ilyet mondani, sokkal rosszabb lények következnek. Itt már idõlassítás+gyorsítás+hóvihar+energia páncél nélkül másodpercekig élsz...
Az erõtér magunkra varázsolva óriási, fõleg mágusok ellen, a sugarakat visszaveri.
A filmes poénok kegyetlenek, eddig a Jedi visszatér jelenete vitte a prímet, de volt benne a Szakaszból és a Terminátorból is. Az egyik legjobb befektetésem volt ez a 10 euró! <#wink>#wink>
Egy helyen a befagyott tavon korcsolyáztam, nyomomban 5-6 páncélos farkasember vagy mi, a partról egy troll ágyúval lövöldözött miközben keringõhöz szólt a zene... XD
Buggal nem találkoztam még hálisten, ha csak az nem, hogy mikor letettem ablakba, egy alkalommal kifagyott.
Alig bírom abbahagyni! <#worship>#worship>
A játékkal kapcsolatban pedig várok, míg egy a közösség által stabilnak ítélt állapotba kerül. Addig még tudok mivel játszani 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
amugy amig nem javitják ki a bugokat addig sztem mindenki várjon vele 😊
ha crash nélkül lehet majd multizni akkor viszont megéri majd az árát
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha internet nélkül akarnék ezzel a játékkal játszani, olyan környezetben, ahol ez kizárt, meg tudnám tenni a WRZ verzióval, vagy ahhoz is kell STEAM kliens és így net?
Köszönöm elõre is a türelmes válaszokat.
Gondolom azért adták ki elõbb, hogy a Torchlight 2 meg ezek ne legyenek konkurenciák.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
majd egy hónap múlva jó lesz talán.
viszont elvileg már megvan, h haver mi miatt crash-elt multiban, szoval lehet, h végre végigjutunk a 4. chapteren 😄
amugy a crash oka valoszinüleg: amikor meghalt még nyomott egy self cast-ot és hát ugye mivel halott volt ezért instant crash volt a jutalom érte 😄
komolyan béta teszt-re már nem volt lóvé😄
A VAC tiltás megint más, ott is csak az online módot tiltják, az account megmarad.
Az mondjuk elég szomorú, hogy egy 10€-s játékkal kínlódtok😊
[merlinw.org]
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nincs belõle nagy lebukás veszély mivel közvetlen nem steames a multi mint volt annó az mw2-nél.
Tegnap próbáltam ismerõssel multizni, challange játékmódba. Elsõ arcane+villám+tûz sugarammal szanaszét robbantottam 😄.
És egybõl be is bugolt, õ nem látta az ellenfeleket, csak engem ahogy rohangászok ide-oda, meg hiába élesztettem újra, azt se jelezte nála a rendszer.
Nekem megjelenés napja ota hibátlanul fut. 😮
Amugy jah, nekem megvan szoval mindenképp irni fogom, ha már kifagyás nélkül végig lehet tolni 1chaptert...ha viszont ez bekövetkezik mindenképp megéri majd megvenni.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Magicka status report January 27 (early morning edition)
Hello everyone.
What are we doing now:
Our top priority is get multiplayer running smoothly and become as stable as possible. The additional resources we added to the team are up and working and hopefully we'll be able squash bugs at a faster rate.
Yesterday we released patch #2. I just wanted to give you the latest info and tell you what's going on our end.
So what did last nights patch do?
The good news:
It fixed a bunch of issues and added a couple of new features (key-rebind for middle mouse button). It also took care of some major crashes. Network connectivity has been improved and some players are able to play fine, but that's not good enough.
The bad news:
There are still network connectivity issues and random crasches as a result of this. The fix introduced a problem where players who haven't installed the purchase bonus (Wizard hat) can't play the game. Everyone should have gotten the pre-order DLC so if you just make sure you have installed you should be good. (this is already fixed and should be in tonights patch.)
What can you do? Be patient. Singleplayer/local co-op/LAN works fairly well so enjoy that for the time being.
If you encounter problems and want to share your error report and dxdiag report it would be appreciated. We're creating a bunch of threads with useful tips, active known issues, workarounds and other info.
We're terribly sorry for the poor state of the online multiplayer and we promise to do our best to get it up to specs.
Thanks for being patient and let us know if you have any questions in this thread.
/PDX & Arrowhead Team
Pedig (jól tudom?) ennek is Mattias Lilja a producere Paradox részrõl.
vagy egy jó proxy kell, vagy egy amerikai rokon aki el email-ezi a cd kulcsot 😊
Szóval:
1-Steam letöltése, telepítése, egy accounttal belépni(esetleges bannolásokért nem vállalok felelõsséget, szóval ha lehet új account legyen)
2-Tunngle letöltése, telepítése, regisztráció(ez olyan program mint a hamachi, LAN emulátor). Telepítés után újra kell indítani. Célszerû az Upnp-t bekapcsolni a beállításainál. Tunngle-n belül akció játékok közt a Magicka szobába be lehet lépni. Tegnap itt jöttem rá egy aszem svéd fickóval erre a megoldásra 😊
3-játék telepítése, crack nélkül
4-update 1 telepítése, crack nélkül
5-skidrow crack mappából a steamclient.dll és a steam_appid.txt bemásolása, mivel ahogy észrevettem ezek hiányoznak a telepített játékból.
6-steam_appid.txt-ben a szám átírása 73050-ra, azthiszem ez a demó ID-je, így hiszi a steam hogy a demó fut, közben meg nem is. 😊
7-játék indítása a parancsikonjával (ugyebár a steam fut a háttérben és be van lépve). A játék indulásakor szól is hogy shift+tab-al bejön a steam menü, és ez tényleg így van.
8-szerver indítása a host game-el, mostmár nekem mûködik, eddig simán keményre fagyott tõle a játék 😊 Szerver beállításoknál a portot 2525-re állítottam és a VAC-t off-ra. És indul is.
9-csatlakozni a játék szerver keresõjével lehet. Nálam az online játékok közt listázza, de ha nem lehet próbálni LAN-ok közt is.
Végsõ esetben steam-en barátok közzé felvenni, és shift+tab-nál be hívni õket.
Nos hosszúnak tûnik de próbáltam minél részletesebben leírni. Amúgy egyszerû nagyon, nem is tudom hogy skidrow-ék hogy nem jöttek rá 😊
De ha tetszik a játék és kijavítják a bugokat mindenki vegye megfele. Ennyit megér.
Mellesleg, tudja valaki hogy kell steam-en dollárért vásárolni? 10 dollár vagy 10 euró nem mindegy 😊