397
Magicka az Arrowhead Game Studios-tól
  • armageddon666
    Az mondjuk nem feltétlenül jó, mert a 4 órás teljesítéshez jól jöhetnek az extra spellek :D
  • Shiwo
    a Vortex-et a legvégén adta meg nekem, mikor lenyomtam a főgenyát...utána ha új gémet kezdek, megmaradnak a már megismert spellek, gondolom akkor lehet használni...azt nem tudom, hogy másodszori nekifutásra nehezebb-e legalább...
  • Nabunaid
    Hát pl. sem a Vortexet sem a Villámvihart nem találtam meg, illetve egyikőtök említett valami Doom sugarat, na azt sem.

Elkezdtem újra a kampányt, azért így rutinosan már úgy hasítok mint kés a vajon, ezek a goblinok és orkok már nem jelentenek kihívást...
  • Zomil
    Bizonyára tisztában voltak a hibákkal, ha ilyen gyorsan tudják javitani öket...
    De hát ha valamit gyorsan ki kell adni akkor gyorsan ki kell adni... :(
  • IMYke2.0.0.0
    Wazze, naponta több száz megás javítások?! Tesztelték egyáltalán ezt?!
  • armageddon666
    Szerintem az szarabb hogy csak a host kapja meg az achievementet :D Haverom hostol, akkor sehogy sem akar sikerülni, még az erdős aréna sem....

Simát meg még nem tudom hogy csináljuk meg. A szem már önmagában szívás tud lenni, hát még mikor csoportosan jönnek. Aztán hirtelen: yetik...
  • PunkZoli
    Én meg már azt hittem, hogy dob egy random varázslatot és ha már megvan azért tűnik el:D
  • Peakman
    Bug, csak az kap achievementet és score screen-t aki a játékot csinálta. Majd a kövi patchben biztos javítják :)

Nabunaid: Miket nem találtál meg? Egyik sincs annyira eldugva. :)

Mellesleg a legszarabb bug mostanság, hogy arénában a spell könyvek átesnek a pályán :S
  • PunkZoli
    ma igen jót játszottunk arénán

végig nyomtuk mind a 20 levelt és nem jött több lény... ilyenkor mi a jobb a disconnect vagy a suicide?
  • Shiwo
    én is pont most vittem végig
  • Nabunaid
    No, végig toltam, a végén sajnos kicsit könnyű lett, már persze, ha tudod mikor mit használj. Javaslom a Feart, volt főszörny aki 2 másodpercig élt, mert fejest ugrott a semmibe...
    Sajnos 3-4 varázslatot nem találtam meg, úgy látszik figyelmetlen voltam. De minden fontos meg lett. A vége főcímnél maradjatok kicsit, bedobják az uccsó jávorszarvast...
    Most elkezdtem az arénát, de a 7. hullámnál kidobott a játék, még mindig akadnak hibák.
    Hihetetlen jó játék volt, örülök, hogy ilyennel kezdhettem az évet!
  • armageddon666
    Ha nem jutottál még túl azon a Chapteren, akkor igen.
  • Tatyla
    jó de hogy folytatom belépek és megint ott vagyok az osztályteremben Vladnál?
  • Peakman
    Na ja, csak a MeteorShower nem öl meg 1 találatból, míg a ThunderStrom az esetek 99%-ában igen :D
  • armageddon666
    Ha mind megtalálod kapsz egy achievementet.
  • armageddon666
    ahaaa, szóval a MeteorShower is DLC :D ok. Amúgy eléggé haszontalan :D mint a Thunderstorm :S valahogy mindig playert találnak el és nem ellenfelet :D
  • pzs
    Sziasztok !
    A rénszarvasok jók valamire vagy csak díszletek ? Nem sikerült még rájönnöm.
  • Peakman
    Csak ha minden házat megmentesz sikeresen, akkor kapod meg.

Törpeinváziós problémára a megoldás: Invisibility ;)
    Yetikre egy megoldás : kőfal (D,D,D,D,E) majd utánna deathray of doom (Q,F,S,A,A,A) ;)

A halál elleni taktikákhoz meg csak annyit, hogy a pajzs túrót nem ér.
    Helyette:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Idézzünk be 2-3 adag zombit, amik majd lekötik a csonti mágusok figyelmét. Mi addig a háttérben szépen várjunk. Amikor megjelenik a halál, várjunk amíg testetölt, majd egy mezei életsugárral tunkoljuk meg, ekkor eltűnik.
    Később amikor körbevesz a sok szelleme, szimplán spammoljuk a terület gyógyítást.
  • Peakman
    DLC-s tartalmat akkor tudod előcsalni, amikor a karaktered színét választod, a karaktered fölé mész majd a nyilakkal átnavigálsz a kalapos kiszerelésre :)
    MeteorShower-t pedig a tutorial után egyből megkapod.
  • armageddon666
    Ha minden igaz elkezdesz egy kampányt, és csak folytatni tudod. Chapterenként ment, illetve chapteren belül vannak checkpointok, de azok kilépés után elvesznek.

Illetve online játéknál aki hostol, annál marad meg a kampány.

De elvileg terveznek betenni egy küldetésválasztót.

Én kérdésem pedig: DLC-ket hol látom, hogy megkaptam-e, illetve hogyan tudom aktiválni őket?
  • Tatyla
    menteni hogy lehet a játékban?
  • armageddon666
    Ja hát... kb a második 10 perc volt a legnehezebb eddig a játékban, miután kijutottunk a várból. Tovább kellett volna menni, de valahogy nehezen sikerült :DDD
  • Zomil
    nah igen amikor viccböl legyilkoljuk egymást nálunk is fennáll az itemek elvesztése :D
  • Shiwo
    szerintem überbrutál...érzésem szerint sokszor hatékonyabb, mintha varázsolnék...amúgy ahogy mondták, páncélosok ellen nem hatékony, de minden mást bedarál
  • armageddon666
    Ha minden igaz akkor kapod meg, ha minden ház túléli a megfelelő missziónál. De lehet mindenképp megkapod.
  • armageddon666
    M60 jó, csak egy ponton elveszett :( kiestem a képernyőről egy híd alá, és eltűntek egy másik dimenzióba... azóta találtunk még pár fegyvert, de mindnek hasonló sorsa lett :D
  • Avenger
    M-60as nagyon jó, bár egyedül nem tudom hogy szuperál, de multiban a goblin bányákban nagyon jó volt a végén :) Tesóm nyomta a nullify-t folyamatosan én meg M-60-al soroztam a varázslókat :D vicces volt, ahogy tehetetlenül szaladgáltak össze-vissza :)
    Páncélzott ellenfelek ellen viszont nem ér sokat, de arra ott a sok varázslat.
  • PunkZoli
    és azt hol találtátok? nekem nem volt ahol kellett volna lennie
  • HBK
    Én most M60-al nyomom vagyis még csak most kaptam meg. Hosszú távon hogy szuperál?
  • Nabunaid
    Sajnos az M60 már nincs meg, pedig azóta sem találtam jobbat, illetve most fénykarddal nyomom, de azonkívül, hogy látványos, semmire sem jó.

Pár dolog amire véletlen jöttem rá, hátha más sem tudja:
    - az energia pajzsot amit magunk elé vagy területivel magunk köré teszünk /nem magunkra/ a space nyomogatásával fel lehet tölteni, így bőven lesz időnk valami durvára
    - ha rajtunk van a pajzs, az élet varázslattal fel tudjuk tölteni

A jetikhez megoldás:
    Én ijesztettem őket /Fear:R+S+E/ párat így egyszerűen szakadékba ugrasztottam, a többit villámmal vágtam agyon. A belső teremben a halált idéztem meg annak egy ütés a jeti. Arra azért vigyázzunk, hogy a halál ránk is támadhat, ekkor gyorsan Nullify-t kell varázsolni /S+E/

A beholder és törpe invázió ellen:
    A törpe papoknak fagyasztó aurája van, így ne menjünk közel hozzá. Az elsőtől vegyük el a botját, azzal egy időre villámm immunisak lehetünk, így a beholderek fő támadását bírjuk addig, míg valami durvát durrantunk oda. A csarnokban ne végig a zöld szőnyeget kövessük, hanem menjünk el balra, itt is lesz egy beholder meg két őr, de bent ott lesz az elementál idézés könyve. A törpe hadsereget ezekkel kell leverni. Idézzünk 2-4-et ízlés szerint aztán toljuk beléjük villámot, így villám elementálok lesznek, a beholderek gyógyítani fogják őket. Mi vonuljunk hátra, míg ők leverik a nagyját, majd a villám immunis papoknál segítsünk be a végén.
  • Shiwo
    "akartam épp említeni ezt módszert, nekem ez elsőre bevált :)"

elírtam...
  • Shiwo
    akartam épp említeni az első módszert, nekem ez elsőre bevált :)

yetik ellen
    meg nálam az működött, ha legerősebb sziklafallal vettem körbe magam (e+sok d asszem, shifttel ellőve), s amíg azzal szüttyögött, hogy szétkapja, addig ledaráltam az m60-nal...anélkül meg nem tom mivel kellene, biztos van rá jó spell..az m60-nal is előbb ki kell lőni a szikla egy részét, de a yeti a többivel még elvacakol, van idő leszedni)
    később a törpéknél meg
    az segített, hogy fagyasztó aknákat tettem magam köré....van hogy beteleportálnak, akkor gyorsan rákell állni valamelyik aknára, majd újabb kört letenni..őket az m60-as nem sebezte, viszont az s+a kombót nagyon szerették...a törpe papokra kell figyelni, iszonyat erőset lőnek...a beholderek is szivatósak, egyel még elbánok sima pajzs felhúzása majd mellőle lövöm módszerrel, van egy rész, ahol sok törpe jön meg 2 beho, egyelőre ott akadtam el, a 7-8. próbálkozás után kilépett a gém, azóta nem játszottam vele még
  • Rage47
  • Nabunaid
    Na, lávás pálya vége előtt kilépett a játék, kezdhetem elölről, de ma már inkább nem.
    A jetik eszement durvák, ahogy az óriás beholderek is, végül kénytelen voltam megválni a láthatatlanná tevő bottól, mert muszáj volt villám immunisra váltani a beholderek miatt.
    Találtam egy fénykardot, most már azzal nyomom... XD
    A törpe papok borzasztó kemények, egy-egy szigetet alig lehet bevenni a láva felől, de végül körbe fagyasztottam magamnak egy utat, aztán láthatatlanság, odamentem mögéjük és elnyomtam egy ijesztést, a pap olyan seggest ugrott a lávába, hogy öröm volt nézni!
  • Murder3
    ez az ócskaság már az elején elveszi a kedvem, komolyan az mi h becastolom az elemeket, majd elesik leveszti az összeset de azért pár mp múlva mikor felál aktiválódik....

el enm tudom hinni, hogy ilyen degeneráltan hogy lehet vmit megoldani...
  • vzajcev
  • Darth981
    hello . megvan a játék 4 es update el , valahogy nem lehet neten jatszani egyedul kicsit nehez meg mittudomén Hamatchi ? :)
  • Nabunaid
    Most sikerült 30 másodperc alatt megölnöm a Halált...

Felejtsétek el az előbbi tanácsom, itt a tuti recept:

Beállsz középre, pajzsot fel. 4élet+pajzsot betöltöd, és a területit varázsolt /shift+jobb egérgomb/. Bárhonnan is jön a halál kereszteznie kell a kört és az akna pontosan akkor robban mikor fizikai testet ölt. Mikor megidézi a csontikat, akkor sem mozdulsz, az életvarázslat visszatölti a csökkenő pajzsodat, így a lövedékektől védve vagy. Egy a lényeg, újra és újra csináld meg az életaknás kört, hogy a támadó halál belehaljon. Mikor lecsökken az élete, ismét körbe vesznek és támadnak, és bárhonnan jöjjenek, ismét kivédi a kör. A végén már iszonyú gyorsan jönnek, de a kör kitart, érdemes újra rakni pár támadás után. Ha jól csináltad, nincs egy perc az egész...
  • Nabunaid
    No, a halál megöléséhez néhány tipp, mielőtt az őrületbe kergetne mást is:

Először is fel ne vegyétek Vlad kesztyűjét a játék elején, mert óhatatlanul is aktiválni fogjátok és onnantól az élet varázslat sebezni fog, márpedig itt csak élőhalottak lesznek, vagyis az életaknákkal fogsz sebezni, egyszóval én kétszer is meggondolnám. Szóval a halál kimegy a képből majd rövidesen visszatér. Javaslom az idő lelassítását, saját magatok felgyorsítását, majd villámgyorsan a 4élet+pajzs használatát. Ekkor élettel töltött gömbök jelenek meg körben, amik érintésre robbannak. Namost a halál szellem alakban közelít, így semmi sem fogja, kár próbálkozni bármivel is. Amikor ütni kezd, előtte egy pillanattal fizikai alakot ölt, csak ekkor sebezhető. Annyira gyors, hogy sem elfutni, sem elteleportálni nem lehet előle, mindenképpen befejezi az ütést, ami mindig halálos lesz, akár van rajtad energia pajzs, akár nincs. Namost mikor odaér hozzád, akkor lépj rá egy aknára így az akkor robban mikor a halál fizikai alakjában lesz és máris sebzi. A sebződés az ami megállítja, semmi más. Amint megsérült, eltűnik és újra jön pár másodperc múlva. Hogy ne örüljünk annyira, ilyenkor még csontvázakat is idéz, szóval az energia pajzs kötelező. Javaslom az életaknákkal telerakni a terepet, ha szerencséd van a csontik nagy része eltűnik. Mikor a feléig leverted a halált, körbe állnak a szellem alakok és közülük egy-egy kicsap rád úgy ijesztgetés képen. Ide már az akna kevés lesz, mivel nem lehet bírni a tempót. Ilyenkor mindig tölts be egy életet és területi módban süsd el /shift+jobb egérgomb/. Ha minden jól megy,elpusztul.
  • Nabunaid
    Az alvilágos rész tényleg bugos, vagy kivág, vagy a halál nem jelenik meg többet, miután kirepült a látóteremből.