Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Egyetértek az ideológiával. Nekem semmiféle kommunista érzésem nincs, sőt, jobboldali vagyok ésszerű keretek között, az oldalválasztásom egyszerűen logikai alapon jött létre. Jelenleg pedig olyan játékbeli célt tűztem ki magamnak, ami miatt nem válthatok oldalt huzamosabb időre.
A DB-t sajnálom ha tényleg úgy van, ahogy írtad, rendkívül élvezetes csatákat vívtunk veletek mindig. A vereség is felért egy győzelemmel sokszor számomra. Meg amikor ellenetek játszottam, sokkal jobban kellett fókuszálni, nem lankadhatott a figyelem, sokkal taktikusabb voltam. Most mindent skillből akarok megoldani, taktika nélkül. Csak berontok az ajtón páros lábbal, aztán osztom az áldást. Na ez nem megy DB ellen, mert azelőtt kapom a fejest, mielőbb berúgnám az ajtót. Szóval hiába lövök 90/7-et egy normál csatában, sok játéktudást vesztettem azáltal, hogy nem warozok. Viszont keresetben meg a normál csata sokkal jobban hoz, hiszen sokkal többet gyilkolok és sokkal többet cap-elek.
Meg aztán a klánnal is meguntam azt, hogy van 2 órám, és ez idő alatt csak 3 csatát nyomunk, azok legtöbbje is 10 perces, utána 30 perc sakkozás. Ez főleg akkor volt zavaró, amikor még havi szinten vettem a veteránt ingame zsetonért, ugyanis ennyi idő alatt nem lehet pénzt keresni. Most már megvan az egy éves előfizetés, vagyis 2019 januárig rendben vagyok, tehát több, mint egy év.