Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    Hát reméljük nem csak ígéretek maradnak belőle, mert azért gondolom megmondtátok nekik a tutit

"A jatek ott romlott a legtobbet, hogy nem hasznalhatod szabadon a karaktereidet (AUX seat). A legnagyobb baromsag. Igazi mereg."
    Igen, ezt én is nagyon hiányolom, ha jól emlékszek, ezt is a "fantasztikus" squad 2.0-ban vették el.

"Az uj spawn rendszert is eri panasz, mert span campelesre kenyszerit a gyozelem erdekeben."
    Én is állandóan ezt tapasztalom, spawncamp mindenhol... De maga a spawn pontok kirakása sem tetszett, már amikor bejlentették akkor sem, mert már akkor tudtam, hogy ez lesz a vége, ráadásul a támadójátékot is teljesen megölték vele, mert nem lehet normálisan védeni a pontokat, ha mindig jóval mögé tudsz csak spawnolni, és autókat meg nem fogok csak arra elhasználni, hogy odaérjek...
    Jóval egyszerűbb lenne visszarakni a régi spawnrendszert, ahol az alap spawnok a pontokon belül voltak, és az alternatív spawn állítani csak oda ahol most vannak. (Néhány pályán pl. airfield D line, jelentős újragondolás mellett)