5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Wikingragnar #5485 -
Wikingragnar #5484 http://68.media.tumblr.com/c56d13e8f4944d792d0520a17c2597ae/tumblr_opdplpOWxG1tamedoo2_500.gif Grabo te igy toltod be a nagant pisztolyt?xD -
Wikingragnar #5483 Oda is tettem -
ikarus44 #5482 Látom nem csak én őrültem meg a melegben -
#5481 Bázzzeg -
ChipKng #5480 Tedd limonadeba, oda valo. :D -
Wikingragnar #5479 Ment a levél -
Wikingragnar #5478 Ja ellehet lopni mar ha felszalsz egy bicajra az apcd mellett a csapattarsad mar unlockolhatja is v ha meghalsz xd -
ikarus44 #5477 Én ezért nem is használok egyáltalán. Mondjuk azt én sem értem, hogy miért nem lehet már rá spawnolni, ha egy csapattárs oldja fel, de ezt is csak a reto tudja (vagy nem)
Érdekesnek ígérkezik, de sajna jó gép híján is vagyok, ill elég random mikor tudnék játszani, így csak hátrány lennék. -
gstup #5476 "With no crosshair, a focus on realistic weapon behavior including jamming and overheating barrels, and a brutal suppression system,
Hell Let Loose gets as close to the historical truth of the conflict as possible without becoming tedious or chore-laden." - Nem is rossz.Már ezzel meggyőzött. -
#5475 Ez megint miafaszom. Letettem az APC-t, berohantam pontra, meghaltam. Mindeközben egy saját emberünk ellopta az APC-t, így arra már nem lehetett spawn-olni. Ez mi a jó büdös fasz? Hogy tudja egy saját csapattárs ellopni az APC-t? -
#5474 Sziasztok!
A Heroes & Generals Hungary közössége nagy lehetőséget kapott!
Klánként/ közösségként részt vehetünki egy új második világháborús FPS játék tesztelésében.
Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy minimum 20 aktív játékost össze kell gyűjtenem, akik INGYENES hozzáférést kapnak tesztelési célból a zártkörű tesztek idejére.
Ha szeretnél Te is csatlakozni a játék zárkörű tesztjére, kérlek, hogy alaposan nézd át a https://www.hellletloose.com/ weboldalt.
A játéknak semmi köze nincs a H&G-hez, de reményeim szerint kipótolja azt az űrt amit a H&G sem tudott betölteni.
Ha tetszett amit láttál és érdekelne a dolog, kérlek írj egy e-mailt a "[email protected]" e-mail címre.
Az e-mailnek a következőket kell tartalmaznia:
1. Az email tárgya legyen Hell Let Loose
2. Bemutatkozás: neved és életkorod, discord felhasználói azonosítód. (pl. Pordy#3912)
3. Egy kis infó rólad: sorold fel a kedvenc PC játékaidat, azokat is nyugodtan megemlítheted, amikkel már nem játszol. Mesélj magadról pár mondatban.
Korhatár nincs, de csak az e-mail-ek alaján fogok válogatni, szóval szánjatok rá egy kis időt. Inkább írj hosszabban mint, hogy összecsapd 3 sorba.
Remélem minél hamarabb összejön a 20 arra érdemes érdeklődő, mert a fejlesztőkkel már felvettük a kapcsolatot. -
Wikingragnar #5473 Nemetet huzom waron, vagyis pilotam akarnam, mert regen a 86 os devstreamba mutattak bejon a stuka, szal arra kell a ribbon meg gondolom les vagy 200k credit. -
Wikingragnar #5472 Ha tankozni akarsz, ket tankost csinalj, 1. Inf ellen, gyengebb tankok, (t38 v t26, t28, su76, kv 85) igy nemkell fosni hogy minuszba mesz. A 2. Tipikusan tankok ellen ( t70,t34-85,su85, is 2). Igy jatekba eltudod donteni hogy mire van szukseg, inf tamogatas v tank elleni harc, ha nagyon ramboznak akkor 1. Tanker build. Ha ketten tankoztok 1.kispisztoly,csavarkulcs,tavcso, masik tankosnak (aki squadodban tamogat hoarder gold, meg ppsh v pps.) azert mondom h tankos legyen ne sima katona mert ha messze vagy rad tud spawnolni. Mi igy csinaltuk regen remelem ez segit, amugy meg t38 tud uszni a vizen, szoval ha kihasznalod rohadtul lehet vele enemyt harrasmentelni. -
Wikingragnar #5471 Nem mindig vagyok fent, valoszinuleg nem egyidoben jatszunk. -
ikarus44 #5470 -
#5469 Wiking nem akart tanítani tankozni, úgyhogy Fittivel ketten nyomjuk:
-
#5468 Karaktert húztam, megszenvedtem rendesen :)
-
Wikingragnar #5467 Szegeny janit is bannoltak mar egyszer xd -
ChipKng #5466 Popassal kb 4-5 honapja jatszottunk. O azert meg neha-neha benez TS-re is.
Leggyakrabban Janit latom (szalonna555) meg golyofogot. Bar lehet nyaral mert par hete ot sem latom.
-
ikarus44 #5465 Régi szép idők. Azokat az estéket hiányolom legjobban a játékból :( -
Wikingragnar #5464 Meg Popas-t se, pedig mennyit jatszottunk veluk xd. -
Wikingragnar #5463 Shooter-t se latni mostansag, pedig valamikor lattam hng-n hebe hoba. -
Wikingragnar #5462 Tudom, csak irtam h ha 666x bannolnak is ki, akkor is visszaterek mint schwarzi xd -
ikarus44 #5461 "és sajna nem vagyok az a lemondó típus, és szerintem pl Wiking sem, és nem gondolnám, hogy ez rossz tulajdonág lenne sem tőle sem tőlem. "
Pont az ellenkezőjét írtam -
Wikingragnar #5460 Chip majd stagedbe nezzuk mar meg bejossz ellenem pakolj a tigeremre 2 h3 at de iron fist badge nelkul h mennyibol visz ki, mondom 2 ot pakoltak a tiger 1 emre es maradt pirosba negyed hp-m. Lehet hogy valami bug van a tiger 1 el. -
Wikingragnar #5459 Nem a jatekot utalom hanem a hibait :) -
Wikingragnar #5458 Disco zenet en se szeretem, klasszikusok jonnek be ;) -
Wikingragnar #5457 En csak az igazsagot irom grabo, marciustol maig -2000 jatekos sztem ez mindent elmond roviden mit csinalt a reto (kispisztolyok?vicc, hangok? Jo kell realisztikus hang de ez se major update ezenkivul? Semmi. Armor 2.0 rts 2.0 stb stb bipod ezeket mar 2 eve igergetik. Tudod ne igerj olyat amit nem tartasz be. -
Wikingragnar #5456 K -
Wikingragnar #5455 Az ss katonat nem adjak meg magukat xd -
Wikingragnar #5454 Ikarus ha engem lemondo tipusnak talalsz ( 2 fullos accountom bannoltak, antiszemite nezeteim miatt :) ) akkor lecumizom magam xd Regi karimat ismered, janesz1992,t0t3nk0pf xd ennek ellenere gamelek csak az idegesit h a jatek hibarol hibara halmoz. -
Wikingragnar #5453 En nem mondtam hogy a squad 2.0 szar, nekem az eleg lenne ha a 2013 as anti tank classt visszaraknak..Akarmilyen jatekban bf szeriakban is az anti tankos (enginner) kulon class. Am ez siman fixalna a tank anti tank unbalancet. Waron is ha kuldenek at assault teamot akkor at rambozhatsz ha nem akkor nem, en nem anti tankozok mert undoritonak talalom, sokan sirnak a he spam miatt, engem nem zavar, tudod tank nem tud hazakon belul pontot foglalni, ha igen csak 1-2 tankos mereszkedik be. -
ikarus44 #5452 Sajnos nálam nincs senki. -
#5451 Régebben terveztem deisgn-t ehhez a topichoz, de senki nem tudott segíteni egyéb elfoglaltság miatt. Van ismerősötök, aki tudna ilyenben utat mutatni?
A weboldal SU háttérrel így nézne ki, természetesen ki-be kapcsolható a design, és választható lenne, hogy amcsi, német, vagy szovjet hátteret akarsz, esetleg random váltakozzon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.25. 11:39:43 -
ikarus44 #5450 Nem baj nem vettem magamra. Ami a hiv fórumot illeti, már én is gondoltam hogy ugyanazokat oda is leírnám de sajna angolul nem tudok jól fogalmazni mint itt magyarul de mivel nagyjából mindenki ugyanazokra van kiakadva így őszintén bevallva nem is eröltettem a dolgot, mert tudom hogy ti úgyis leírjátok. -
#5449 Sry, sok a munka, aztán kapkodva írtam. A hülyét nem rád írtam, mert a fejlesztőket és a játékot nem te szidod. Ezért is mondtam, hogy akinek nem inge... Egyikünk sem lemondó típus, de én pl Wiking-gel ellentétben nem fikázom sem a fejlesztőket vagy a játékot olyan alpári módon, ami egyáltalán nem illeti meg őket. Nem tetszett a fegyver hangja, megírtam nekik. Nem tetszett a Squad, megírtam nekik. Előző spawn rendszernél is írtam nekik. Írtam a hátizsákkal kapcsolatban Hova? Hivatalos fórumra. És mit ad Isten, majdnem mindent javítottak, amit hibának írtam - természetesen a hangok nem hiba, az vagy tetszik, vagy nem. -
ikarus44 #5448 Nem azt mondom, hogy minden jobb volt régen, amiket írtál az mind igaz, sőt azt is elismerem van amin tényleg javított a mostani állapot, pl. a tank spawn kill (bár most is meglehet oldani sajnos egyes pályákon)
Ami az anti tank squadot illeti, azt én speciál nem akarok, mert nekem jó a mostani rendszer. (azt egy szóval sem említettem, hogy akarom Grabo )
A régi squadrendszert azért hiányolom, mert több szabadságot adott a játékosnak, jobban hozzátudta igazítani a csatához a játékát. Sajnálom ha ebből mást szűrtél le.
""nem lehet normálisan védeni a pontokat, ha mindig jóval mögé tudsz csak spawnolni" Ja, és ha már itt tartunk, hogy is volt a régi spawn pont? Ha már egyetlen ellenséges katona ott volt, nem hogy hátrébb kellett spawnolnod, hanem az ELŐZŐ cap ponthoz, ami háromszor olyan messze van, mint a mostani spawn pontok. Ne írjatok már logikátlan hülyeséget, emberek. Na honnan egyszerűbb védeni egy pontot? Az előző cap pontról 20 km-ről, vagy kicsit hátrébbről, a két cap pont közötti pontról indulva? Költői kérdés természetesen."
Ebben igazad van is van, meg nem is, mert a sima köztes pontoknál, valóban így volt, de a főbb pontokon csak akkor jött az alternatív spawn, itt meg egyből kirak bármelyik ponton, akkor is ha fölösleges, és csak fölös kockázat. Bár elismerem, hogy tényleg szűk látókörű voltam amikor ezt írtam, és ezt mondjuk lehetne vegyíteni, hogy a sima pontoknak is adni alternatív spawnt, az tényleg jó ötlet lenne.
"
Egyet tudok. Nem szeretem a diszkó zenét, ezért nem járok diszkóba. Viszont vannak olyan emberek, akik annak ellenére játszanak egy játékkal, hogy utálják. Miért ennyire hülyék az emberek? Akinek nem inge, ne vegye magára."
3 év alatt csak 414 óra játékidő gyűlt össze ami azért elég sok mindent elmond hogy mennyit is játszom vele. Viszont ettől függetlenül szeretném ha ez egy jobb játék lenne, és ezért idegesítem vele magam lehet szerinted hülye vagyok, de ezt akkor büszkén vállalom. Ill. Mert nincs is nagyon ehhez hasonló játék, és mert azért az a 414 óra is 414 óra, ami alatt sokáig eljutottam, és sajna nem vagyok az a lemondó típus, és szerintem pl Wiking sem, és nem gondolnám, hogy ez rossz tulajdonág lenne sem tőle sem tőlem. -
#5447 Na várjunk uraim, érzek némi logikai ellentétet az irományokban (Wiking és Ikarus). Most az van, hogy akartok külön Anti Tank Squad-ot, mert milyen hülyeség az, hogy mindenki anti tankos karakterrel mászkál. Itt jön az abszolút logikátlanság: mindeközben szeretnétek visszaállítani a squad nélküli (2 évvel ezelőtti) rendszert, ahol aztán mindenki orrba szájba megy mindennel, tehát még csak nem is kell infantryt berakni ahhoz, hogy anti tankos karakterrel mászkálj, hanem kiszállok akármiből, és már megyek is azzal, hiszen tök mindegy, nem kell beállítani a leader-nek semmit, hiszen bármivel mehetek. Fail.
"spawncamp mindenhol" - én esküszöm nem ugyanazzal a játékkal játszom. Uram bocsá, megint előhozom azt, hogy visszaállítanátok a nem tudom hány évvel ezelőtti állapotot. Remeki ötlet, amikor még spawn protection sem volt, plusz egy Recon-al az egész pályát be lehetett látni, és még lehetne sorolni, hogy mennyi faszság volt a 2 évvel ezelőtti állapotokban. Ha spawn kempről beszélünk az pont hogy a régi verzióban tetőzött, amikor egy HE-s tank beállt a spawn ponthoz, és kész. Most már hiába áll be, mert egyrészt nagy területen spawn-olsz, és van protection is. A mostani spawn rendszer milliószor jobb, mint a régi, ti mi a fenéről beszéltek? És a közösség túlnyomó része is egyetért ezzel.
"nem lehet normálisan védeni a pontokat, ha mindig jóval mögé tudsz csak spawnolni" Ja, és ha már itt tartunk, hogy is volt a régi spawn pont? Ha már egyetlen ellenséges katona ott volt, nem hogy hátrébb kellett spawnolnod, hanem az ELŐZŐ cap ponthoz, ami háromszor olyan messze van, mint a mostani spawn pontok. Ne írjatok már logikátlan hülyeséget, emberek. Na honnan egyszerűbb védeni egy pontot? Az előző cap pontról 20 km-ről, vagy kicsit hátrébbről, a két cap pont közötti pontról indulva? Költői kérdés természetesen.
Nem beszélve arról, hogy egy pontra most már 4-5 féle módon be lehet jutni, nem úgy mint régen, amikor volt kb. 1 bejárat, vagy egyetlen fészer az út közepén, amit ráadásul 30 méterről bármikor kigranyóztál, és a védelemért 60 xp járt.
Egyet tudok. Nem szeretem a diszkó zenét, ezért nem járok diszkóba. Viszont vannak olyan emberek, akik annak ellenére játszanak egy játékkal, hogy utálják. Miért ennyire hülyék az emberek? Akinek nem inge, ne vegye magára.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.25. 10:41:24 -
ikarus44 #5446 Hát reméljük nem csak ígéretek maradnak belőle, mert azért gondolom megmondtátok nekik a tutit
"A jatek ott romlott a legtobbet, hogy nem hasznalhatod szabadon a karaktereidet (AUX seat). A legnagyobb baromsag. Igazi mereg."
Igen, ezt én is nagyon hiányolom, ha jól emlékszek, ezt is a "fantasztikus" squad 2.0-ban vették el.
"Az uj spawn rendszert is eri panasz, mert span campelesre kenyszerit a gyozelem erdekeben."
Én is állandóan ezt tapasztalom, spawncamp mindenhol... De maga a spawn pontok kirakása sem tetszett, már amikor bejlentették akkor sem, mert már akkor tudtam, hogy ez lesz a vége, ráadásul a támadójátékot is teljesen megölték vele, mert nem lehet normálisan védeni a pontokat, ha mindig jóval mögé tudsz csak spawnolni, és autókat meg nem fogok csak arra elhasználni, hogy odaérjek...
Jóval egyszerűbb lenne visszarakni a régi spawnrendszert, ahol az alap spawnok a pontokon belül voltak, és az alternatív spawn állítani csak oda ahol most vannak. (Néhány pályán pl. airfield D line, jelentős újragondolás mellett)