Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Legkondi paramentesit is. 😊
Szivesen!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.23. 11:05:05
Idokozben meg Oroszok behuztak a haborut. Tegnap este jo keson volt idom leulni es akkor mar senki sem volt szinte. Elotte este azert sikerult TaviTeo-ekkal tolni nehany orat. Azt lattam, hogy neha a parancsnokok hiaba adjak ki a jo parancsot, az emberek nem mindig kovetik hanem mennek a sajat fejuk utan. Sajna meg az orosz katonamon nincsen komolyabb AT cucc (csak akna) es igy nehez az APC-ket artalmatlanitani (marad a lassu unlock-olas). Viszont hiaba mondtam be az ellenseges APC poziciojat, 2-3x is nem nagyon robbantgattak fel. A masik, hogy elfoglaltuk az egyik objective-et, de hiaba adott defense parancsot az UTI, valaki mar O1-re ment es persze, hogy elbuktuk. Es emlekszem pont errol a fegyelmezetlensegrol beszelt Garbo joideje ami ugy tunik nem sokat valtozott. Emlekszem nalunk egy regi veteran jatekost (muhamad_sajid) siman kibaszott ilyen fegyelmezetlensegert Nekromantis a TS-rol. Bar drasztikus es durva volt a vita, de hiaba jo jatekos, ha a parancs ellenre mashol kolbaszol a terkepen nincs sok haszna.
Most el kell utaznom 1 hetre masik kontinensre, de lehet a jovoben ismet atkukkantok majd orosz oldalra, mert mar reg jatszottam Garboval es jo lenne egy igazi komoly csatat nyomni (persze kizarolag a nemetek ellen). 😊 Addig is fejlesztem az orosz karaktereimet, hogy tudjak vmi hasznosat is csinalni, mert a heavy set bronz-zal a haboruban nehez boldogulni. Es az SVT-t is szokni kell, de nagyon..
RTS bug: hát igen, ott van mit fejleszteni. Sok a kliens crash is, minden csata után hallani TS-en: my client crashed. Nincs olyan, minden rendben lenne.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.21. 12:19:44
One of the reasons why we have been taking a break is that the old Twitch-studio have been converted into a workbench for our IT Admin Reto.Hansg.
Meanwhile Reto.Colding is working on establish a new, bigger, and better studio. With green walls. We look forward to welcoming you into our setup once it is ready"
Node: hétvégén lesz valami közös megmozdulás?
(Már annyira idegesített az fps dolog, hogy tesztből, majd 2 év után visszatettem a netes változatra a Steames-ből (amire Chip javaslatára tértem rá pont az fps gondok miatt, amin az elmúlt 3-4 hónapig jobban is futott) mert olvastam a H&G magyar Facebook oldalán hogy az működhet, és az a durva, hogy hogy mintha néhány fps-el tényleg több lenne, csak az a baj, hogy még így sem éri el a 20-at...)
Csak tényleg nem értem, mert oké, nem mai a gép, de a War Thunder-t, és a WoWs-et (néhányotoknak, pl. Grabo, vagy Wiking ismerős a játékok, akinek nem azoknak: sokkal szebb grafika) is stabil 40+ fps-en viszi, WT-t ráadásul úgy, hogy közbe neten rádiókabarét is hallgatok, tényleg nem tudom elképzelni, hogy ehhez képes a grafikailag jóval egyszerűbb H&G-t akkor miért nem tudja...
De attol meg johetsz sztem. 😊
Viszont házban az AVS, vagy Pps-43 jobb. Sőt, egy rémálom a DP épületharcban. Minden fordulónál felemeli a fegyvert a karakter, meg ha közel jönnek, akkor is. Pfejj. <#ticking>#ticking>
Nekem meg pont hogy vissza kéne szoktatnom magam WAR-ra. Bár most pont Német parát húzok, szóval egy ideig még nem fogok War-ozni. Meg megint valamilyen rejtélyes okból nem volt fps-em...
ikarus44: amúgy egyre jobban kezdek megbarátkozni a hangokkal. A Gewehr még mindig fáj, hogy elment, de a többi kezd okés lenni. <#email>#email>