Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
ChipKng #5378 A DB-s szobak alatt jo messze van egy White Snakes szoba, ott szokott a magyar gyulekezni. :) Asszem meg White_Templar csinaltatta, de par honapja eltunt az oroszok meg a nemetek kozott, de Golyofogo meg Jani gyakran hasznalja. Neha en is benezek hozzajuk ha epp nem ok jonnek at hozzank, mert meg ha csak hallgato uzemmodba is de becsatlakoznak egy-egy klanos csataba.
Idokozben meg Oroszok behuztak a haborut. Tegnap este jo keson volt idom leulni es akkor mar senki sem volt szinte. Elotte este azert sikerult TaviTeo-ekkal tolni nehany orat. Azt lattam, hogy neha a parancsnokok hiaba adjak ki a jo parancsot, az emberek nem mindig kovetik hanem mennek a sajat fejuk utan. Sajna meg az orosz katonamon nincsen komolyabb AT cucc (csak akna) es igy nehez az APC-ket artalmatlanitani (marad a lassu unlock-olas). Viszont hiaba mondtam be az ellenseges APC poziciojat, 2-3x is nem nagyon robbantgattak fel. A masik, hogy elfoglaltuk az egyik objective-et, de hiaba adott defense parancsot az UTI, valaki mar O1-re ment es persze, hogy elbuktuk. Es emlekszem pont errol a fegyelmezetlensegrol beszelt Garbo joideje ami ugy tunik nem sokat valtozott. Emlekszem nalunk egy regi veteran jatekost (muhamad_sajid) siman kibaszott ilyen fegyelmezetlensegert Nekromantis a TS-rol. Bar drasztikus es durva volt a vita, de hiaba jo jatekos, ha a parancs ellenre mashol kolbaszol a terkepen nincs sok haszna.
Most el kell utaznom 1 hetre masik kontinensre, de lehet a jovoben ismet atkukkantok majd orosz oldalra, mert mar reg jatszottam Garboval es jo lenne egy igazi komoly csatat nyomni (persze kizarolag a nemetek ellen). :) Addig is fejlesztem az orosz karaktereimet, hogy tudjak vmi hasznosat is csinalni, mert a heavy set bronz-zal a haboruban nehez boldogulni. Es az SVT-t is szokni kell, de nagyon..