5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Wikingragnar #5405 Tok alap dolog dynamite badge +3 zooka, iron fist es tádám kesz az anti tank rambo csipa svt vel. -
#5404 Wiking, hát autóval mész, ott a fegyveresláda, mi az istennek pazarolnék el egy badge-et erre? -
Wikingragnar #5403 Dynamite badge mindent megold tudod. Itt mindenre van badge, meg god modra is. -
#5402 Amúgy is mekkora baromság már Bazookához SVT-rakni? Bazooka anti tankos karakter, az SVT meg nem közelharcra való. Na és az anti tankos mire van felkészülve? Hogy kiugrik a járgányból a pali, és közelharc lesz. Full logikátlan lenne amúgy ez a kombó, amit írsz. -
Wikingragnar #5401 A vicc h amcsival nemet ellen v nemettel amcsi ellen jobb a jatek. -
#5400 Bazooka + H3 + kispisztoly van, vagy Bazooka + PPsh, ugyanis ha SVT-t raksz, akkor kurvára nem lesz elég Bazookád. Tök alap dolog, ezt mindenki tudja. -
Wikingragnar #5399 Mind1 mind3 frakcioval vagyok warba, de oroszok ellen mindig lefustol az agyam...nem hiaba cancer faction es sok az autoresolveja.nem is csodalkozom. -
Wikingragnar #5398 Bazooka +svt full combo. Ismeros? -
Wikingragnar #5397 Hivatalosan a reto is ad penzert cheatot csak szolok....ez a vicc, es a regi csapatbol is sokan kiakadtak emiatt. -
#5396 ORB-ben hány SVT-t láttál? Elmondjam? Nullát. Senki nem használ, max akkor, ha új a karakter, és még nem lépték át azt a fegyvert. A KGB-seknél hány SVT van? Nulla. Random idióták használják, senki, aki komolyabban játszik és így még gázabb, hogyezek az emberek leszedik épületben az MP-40eseket.
Nehogy már megmagyarázd nekem, hogy ORB-ben használnak, több, mint 1.000 óra ingame játékidőm van velük. -
Wikingragnar #5395 Eddig steam charton 7500 volt a heti jatekosszam most 5500, -2000 jatekos szerintem ez mindent elmond a jatekrol. -
Wikingragnar #5394 Dpe am lenyegtelen, sok ge usa orosz vet irta steamon is egyre szarabb a jatek, es kurvara erezheto. Nem mind1 mikor meg ikarus, endresekkel toltam elvezhetobb volt a game mint most. Most kb olyan lett hogy kiegeti a megmaradt agyi idegrendszeredet. -
Wikingragnar #5393 Azt ne mond h senki nem hasznal svt-t. Pls. Mert vicc tegnap ge vet clannal mentunk olt ge vet oroszok ellen es mind fullos svt vel jott. Meg az orb be is hasznalnak svt-t. Hat eleg gaz az aimbot meg a radar hasznalat. -
#5392 WAR-ban senki nem használ SVT-t :) Nem véletlenül. Az, hogy ha MP40-est lelőtték SVT-vel épületharcban, az elég gáz. -
Wikingragnar #5391 Felfedeztem a rak uj formajat a neve: hng. Xd -
Wikingragnar #5390 Ha meg tankoznal ellenuk h attord a vedelmet, 1 sec rambo antitank meghaltal. A problema a jatekban a terminator t200 asokkal van. Egy inf szinte tul op, mindenre jo, csipazni,tankot kinyirni, mindenre. Sztem vissza kene allni 2013 ra amikor kulon volt anti tank assault team es csak az a class hasznalta, am realba bazookahoz v akarmilyen panceltorohoz 2 ember kellett es nem 1 sec volt a reload. -
Wikingragnar #5389 Lenyegtelen, svt-t hasznal mind 20 mecsbol waron szinte ha 1-2 mosinozott, tudod svt 2hk full tuning 1sec radnez meghaltal. Kerdem en mi a fasznak kellett tavcso az infnek? Minek? H mindenki csipazzon ergo sniper class tok felesleges. Waron a "prok" bosegesen ellatnak 400 meterig a 4x scopeval. Ha meg attacker vagy cqc re tolsz eselyed sincs az svt csipa camp ellen 10 loszer, 2hk nem bolt action...=op -
#5388 Egy hites csipák ellen találták ki a heavy set-et, vagyis arra jó, hogy ne tudjanak egyhitelni. -
Wikingragnar #5387 Nemet odalon tegnap talalkoztam 6-7 magyarral waron, sokan discordot hasznaljak mar nem is a ts-t. -
Wikingragnar #5386 Bazooka spamrol ne is beszeljunk..... -
Wikingragnar #5385 Oroszok ellen mentem waron tegnap heavy set goldom ki is szedem mert felesleges, svt vel 2 hitelnek. Ha kiveszem ugy is. Szal heavy szet szart se er. Sokan sirnak forumon az oroszok h szarok a fegyvereik, tegnap nem ugy lattam pps 43 al 200 meteren pontosan ellonek, dp vel is ugy szaladgalnak, svt rol ne is beszeljunk cqc be mp40 est lealazta a 2 hites fegyojaval, nem ertem mi ez a 0.0001 sec reagalas. Kb olyan mintha azt jatszanank ramneznek es MEGHALTAL xd. Nagyonsok mindent kene fixalni elsodleges h inftol vegyek ki a scopot mert mindenki csipazik, kezd csgo lenni a jatek. -
#5384 Tavi pedig figyelni szokott rá, bár igaz, hogy sokszor nekem kell kitakarítani a bemondott APC-t. De hát az biztos, hogy régen sokkal "profibb" volt a klán. Írtam is anno, hogy taktikáztunk, megvolt ki dob gránátot, ki melyik helységet /ajtót nézi, kinek mi a feladata. Ma már egyszemélyes hadseregként funkcionálnak az emberek. Sok jó játékos abbahagyta, vagy másfele fordította figyelmét inkább a játék helyett akikkel taktikáztunk. -
Wikingragnar #5383 En ugy fixeltem az anti tank rambokat, hogy nem tankozok hanem pilotazok xd arra nemtudnak h3, bazooka, stiky nukezni. Carpet bombing skill on. -
ChipKng #5382 Engem ez lepett meg a legjobban, hogy a tagok szamara nem prioritas az APC. Nalunk hiaba vannak mar gyengebb kepessegu jatekosok mint regen, de erre harapnak. Bemondom hol a cucc, mire odaerek hogy kitakaritsam mar nincs ott, mert a tobbiek gondoskodtak rola. Viszont mikor Teoekkal toltam, tobbszor is odaertem es az APC meg mindig elt. Sajna a heavy set bronzzal nem mindig tudtam kitakaritani a kornyeket es unlockolni, de hat ez van.
Legkondi paramentesit is. :)
Szivesen! -
#5381 Hátbaszki :D Az eső miatt olyan párás volt a levegő itthon, hogy az egérpad tiszta víz, így nem tudok játszani. -
ikarus44 #5380 Köszönöm! legközelebb oda jövök -
#5379 Minden szóval egyetértek. APC-t sokszor a bemondásom után 5 perccel is ugyanott találom. A veteránok azért igyekeznek, de a többi... vicc. Meg persze jó poénkodni, de amikor klán ellen megyünk, nem szeretem, ha végig röhögnek a TS-en.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.23. 11:05:05 -
ChipKng #5378 A DB-s szobak alatt jo messze van egy White Snakes szoba, ott szokott a magyar gyulekezni. :) Asszem meg White_Templar csinaltatta, de par honapja eltunt az oroszok meg a nemetek kozott, de Golyofogo meg Jani gyakran hasznalja. Neha en is benezek hozzajuk ha epp nem ok jonnek at hozzank, mert meg ha csak hallgato uzemmodba is de becsatlakoznak egy-egy klanos csataba.
Idokozben meg Oroszok behuztak a haborut. Tegnap este jo keson volt idom leulni es akkor mar senki sem volt szinte. Elotte este azert sikerult TaviTeo-ekkal tolni nehany orat. Azt lattam, hogy neha a parancsnokok hiaba adjak ki a jo parancsot, az emberek nem mindig kovetik hanem mennek a sajat fejuk utan. Sajna meg az orosz katonamon nincsen komolyabb AT cucc (csak akna) es igy nehez az APC-ket artalmatlanitani (marad a lassu unlock-olas). Viszont hiaba mondtam be az ellenseges APC poziciojat, 2-3x is nem nagyon robbantgattak fel. A masik, hogy elfoglaltuk az egyik objective-et, de hiaba adott defense parancsot az UTI, valaki mar O1-re ment es persze, hogy elbuktuk. Es emlekszem pont errol a fegyelmezetlensegrol beszelt Garbo joideje ami ugy tunik nem sokat valtozott. Emlekszem nalunk egy regi veteran jatekost (muhamad_sajid) siman kibaszott ilyen fegyelmezetlensegert Nekromantis a TS-rol. Bar drasztikus es durva volt a vita, de hiaba jo jatekos, ha a parancs ellenre mashol kolbaszol a terkepen nincs sok haszna.
Most el kell utaznom 1 hetre masik kontinensre, de lehet a jovoben ismet atkukkantok majd orosz oldalra, mert mar reg jatszottam Garboval es jo lenne egy igazi komoly csatat nyomni (persze kizarolag a nemetek ellen). :) Addig is fejlesztem az orosz karaktereimet, hogy tudjak vmi hasznosat is csinalni, mert a heavy set bronz-zal a haboruban nehez boldogulni. Es az SVT-t is szokni kell, de nagyon.. -
Wikingragnar #5377 A regi ts ip-t mar nem is tudom, ha valaki tudna ts ip cimet adni ami csak par embernek, (nekunk hgsoknak) van fentartva orulnek neki.Talan hetvegenkent osszetudnank hozni 5-6 fot a regiekkel. -
ikarus44 #5376 Kérdés: Ez a TS IP megszűnt? 46.105.185.8:8553 Mert ez volt nekem H&G-hez beállítva. Ill. Ez lett helyette? 158.69.202.159 Mert itt csak DB-s szobákat láttam. -
ikarus44 #5375 Ha tudok jövök -
#5374 Tegnap csak melóból voltam, AT-ket nyomattam, sajnos egy csatára sem volt időm, elnézést, hogy nem írtam vissza, megmondom őszintén, hogy nem is néztem. Ma remélem lesz egy kis időm, és holnap este is. :) Remélem összefutunk. De ha mégsem, akkor írhatok egy üzenetet TaviTeo-nak, hogy jössz majd TS-re, és törődjenek veled.
RTS bug: hát igen, ott van mit fejleszteni. Sok a kliens crash is, minden csata után hallani TS-en: my client crashed. Nincs olyan, minden rendben lenne.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.21. 12:19:44 -
ChipKng #5373 Annyi minden felesleges cuccra pazaroljak az idot, hogy csak na... Most pl, ez az uj fegyverhang tenyleg olyan fontos volt? Az RTS map bugokat meg evek ota nem birjak kijavitani... -
ChipKng #5372 Talan holnap este. Tegnap delutan lattalak online, meg uzentem is, de gondolom csak csapatokat tologattal. -
#5371 "So, a lot of you have been asking when the next Devstream will air. It is going to be sometime early August.
One of the reasons why we have been taking a break is that the old Twitch-studio have been converted into a workbench for our IT Admin Reto.Hansg.
Meanwhile Reto.Colding is working on establish a new, bigger, and better studio. With green walls. We look forward to welcoming you into our setup once it is ready" -
#5370 Igen, optimalizálásra elég hulladék a dolog. A távcsőbe belenézek, és mínusz 40 fps még mindig megvan, ami elég zavaró, mivel nincs egy erőgépem sajnos.
Node: hétvégén lesz valami közös megmozdulás? -
ikarus44 #5369 Igen sajna nálam is ez a baj. Ezt tetézi, hogy mostanában sajnos eljött az az állapot, hogy nem megy 20 fps fölé a játék, ha igen akkor meg pillanatokon belül úgy vissza esik, hogy kifagy a játék egy pillanatra. Ha belegondolok hogy mikor elkezdtem vele játszani, (2014 nyara) akkor még majd 30 fps-em megvolt stabilan... És azóta sikerült a retonak tönkre vágnia a játékot, ebben az értelemben is...
(Már annyira idegesített az fps dolog, hogy tesztből, majd 2 év után visszatettem a netes változatra a Steames-ből (amire Chip javaslatára tértem rá pont az fps gondok miatt, amin az elmúlt 3-4 hónapig jobban is futott) mert olvastam a H&G magyar Facebook oldalán hogy az működhet, és az a durva, hogy hogy mintha néhány fps-el tényleg több lenne, csak az a baj, hogy még így sem éri el a 20-at...)
Csak tényleg nem értem, mert oké, nem mai a gép, de a War Thunder-t, és a WoWs-et (néhányotoknak, pl. Grabo, vagy Wiking ismerős a játékok, akinek nem azoknak: sokkal szebb grafika) is stabil 40+ fps-en viszi, WT-t ráadásul úgy, hogy közbe neten rádiókabarét is hallgatok, tényleg nem tudom elképzelni, hogy ehhez képes a grafikailag jóval egyszerűbb H&G-t akkor miért nem tudja... -
#5368 Hát engem ugyanúgy leköt, mint régen, sőt, így klánnal még jobban. Pár hete egyik hétvégi nap 17 órán keresztül játszottam velük. Persze ez nem azt jelenti, hogy 17 órán keresztül csatában voltunk, hiszen aki játszott már klánban az tudja, hogy a stratégiailag fontos harcokra várni kell sokszor. Nekem az a gondom, hogy nincs több időm rá sajnos. -
Wikingragnar #5367 Szinte alig jatszik valaki en is max 1 heten 3-4 nap azis csak 1-2 orara. Mar nem tud lekotni a jatek. -
Wikingragnar #5366 En warba mindig valtogatok, kezd unalmas lenni a game ha csak egy valamivel megy az ember. Nagyon kene mar kontent xd. Mikor lesz major update?