Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Ejtőernyős mindenkinek napok kérdése. Már nincs ám korántsem akkora különbség a két nemzet játékosbázisa között, most is pl. nagyobb wardog bónuszt kap az amcsi oldal (éppen ebben a pillanatban néztem, +25% szovjet, +45% amcsi). A fő időszakban is hétvégén +80% szovjet, és +65% amcsi volt, azaz eléggé hasonló mennyiségű játékos van a két oldalon. Jött át hozzánk pár amcsi most warra, Sgt. Donald O'Brian meg hasonlók, az egyik srácnak 7 generálisa van. Na az ilyen emberek miatt van nagy Queue,nem a balfaszok miatt, mert azoknak elég nagy eséllyel nincs parás AT-je, amire neked sokat kell várnod. Én személy szerint a Generálisok számát is limitáltam volna acc-onként, mert ez így elég hülyeség.
De engem amúgy már nem érdekel ez a "ez vagy az az oldal jobb, mi meg szopunk", meg a "xy nemzetnek jobb fegyvere van, a miénket meg tönkrenerfelték", és társaik, mert mindig az a szar, ami ellened van, és az ellent mindig jobbnak látod, és minden nemzet ezt mondja a másikra. Évek óta. Nem érdekel ez.
Meg egyre több a hülye ORB-ben. Tegnap is TS-re felmentem, az első meccs tizedik percében már mentem is külön szobába TS-en. 3-szor mondtam el nekik (sok idióta lett ORB-ben, megint sok új balfasz van), hogy csak a fontos infókat közöljék, mert az, hogy a Johnson OP, meg az MG42, meg: fuck that shit, im down - na ezek nekem nem információk egy csatában. Mondtam neki, hogy a Gold Nimble-nek is akkor van értelme, ha nem pofáznak feleslegesen 0-24. És bazmeg nem kussoltak el. Én voltam a legnagyobb rangú a TS-en, leléptem egyel lejjebbi szobába. Akartak jönni utánam, mindegyik rúgtam ki szerverről, aztán mehettek vissza az eredeti szobába. Hát ki a franc kíváncsi arra, hogy lelőtték? Azt mondta volna inkább, hogy honnan, faszom. Ráadásul én voltam az egyetlen, akinek 2.5-ös volt a K/D-je, a többinek éppenhogy 1, vagy alatta. Vicc. Ilyen emberekkel mit kezdjek? Meg nem hallgatnak a parancsra. Mondom ne sniperelj, húzz be foglalni. Nem, mert ő kintről véd. Hát faszom, akkor minek vannak rangok, ha szarsz arra, amit mondok???
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.05.11. 13:41:04