Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mostanában sokszor meghalok mikor nagyobb sebességnél kiugrok a járműből és nem ellenség lő le. Lehet hogy túl nagy sebességnél halálos ha kiugrok a dzsipből?
Ugy legyen, mert egyedul a Red Alert ellen elegge kiabrandito... :(
Foleg felbassza az agyam mikor dzsipbol kiugrok menet kozben, jon a gurulas a foldon es a kozben is headshot-ot kapok. Heavy Set gold mehet a picsaba ha 90%-ban headshot-ot kapok, mindezt DP-vel. Az is erdekes volt mikor 1 lovest kaptam DP-vel es ugy is meghaltam, bar az valszeg sw bug csak mar ilyenkor erzekennye valik az ember. :)
Roger6
Látszám csökkenés ORB-n belül is észrevehető, de hát ez egy hullámvasút. 1-2 hét, és visszatérnek nálatok is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

O lehet meg csinalgatja, de sajnos ugy tunik a DB is darabokra hullik. :( Azt hittem csak a karacsonyi szezon miatt tuntek el emberek, de mar nem jonnek vissza a regi tapasztaltabb arcok. :( Elegge szomoru ez... Tegnap arra a szintre jutottam, hogy mar este 10-kor elegem lett, mivel egy veteran sem volt velunk es egy-ket ujonc meg csak a dumalgatassal volt elfoglalva TS-en es hiaba mondtam be valami fontos informaciot, meg sem hallottak... Bemondom, hogy APC a temetoben, majd 2-3 perc mulva valaki felkialt, hogy je van egy apc a temetoben. Addigra mar odaertem es le tudtam szedni. Depot-ban RA+KGB szetgyalazott minket mert ugy bevedtek az apc-t es ott is a cseveges ment a TS-en.
Roger6
Tényleg hogy visszavonult. Nem szimpatikus ez nekem....

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

De azért az is beleszámít ám erősen, hogy te nem újonc vagy. És az ember már ösztönösen is máshogy viselkedik mikor már tapasztalata van. És ezt nem lehet levetkőzni. Nomeg te tehetséges is vagy. <#smile> Ha nekem kellett volna újrakezdeni, akkor tuti már a hajam kitépkedtem volna idegemben.
Roger6
"ennél még jobb statot is kéne produkálnom" - okés, ez nem igaz, nem ismeri egy kezdő a fegyver mechanikáját, stb. De a lényeg, hogy a kezdő csak kezdőkkel találkozik, ha egyedül mászkál.

Roger6
Egyértelmű, hogy ezt a választ vártam, hogy "pályaismeret". De pont itt van a kutya elásva! A kezdők külön csoportban vannak, nem kerülnek össze nagyokkal. Minden acc-nak van egy besorolása, régen Tier 0-1-2 volt, most ha jól tudom Bornze-Silver-Gold. Szóval ha én tényleg kezdő lennék, ennél még jobb statot is kéne produkálnom, ugyanis nem kerülnék össze fullos MG42-vel, meg HE-t lövöldöző Tigrisekkel, stb.

Itt található a besorolás:

Szóval egy kezdő csak kezdővel kerül össze, akinek szintén nem lesz pályaismerete, tehát a balansz él. Ott rontják el, hogy sokan nem egyedül akarják megismerni a játékot, hanem egyből valaki segítségére számítanak, ezért Squad-ba lépnek, ott pedig ugyebár a nagyobb besorolás a mérvadó, tehát a nagyok közé fogja rakni.

Egy totál kezdőnek pályaismeret nélkül elég nehéz érvényesülnie. Főleg hogy csak a kispályán tud menni ami kész káosz. Hamar elmegy tőle az ember kedve, főleg ha nem tudja honnan lövik le.

Szerintem a játéknak javasolnia kéne az amcsikat kezdőknek annyira jó az a m1 garand.
Roger6
Elkezdtem egy új karaktert, több okból is. Itt a fórumon sokszor olvastam, hogy elmegy a kedvük a kezdőknek, meg nem lehet érvényesülni, meg stb, ezért nincs új alapanyag játékosokból a gammában. Kíváncsi voltam arra, hogy egy totál kezdő karakter (tényleg NULLA XP-S karakter), totál kezdő fegyverrel (semmilyen módosítással),és BADGEK NÉLKÜL mire képes. Tudom, ez nem ugyanaz, mintha valaki beleesne csak úgy újoncként, hiszen van már tapasztalatom. Szóval ami fontos, hogy csakis az újonc karaktert használtam a csata 100% ideje alatt, Assault módban csatároztam, és csakis a saját fegyveremet használtam 100%-ban.

Elsőként egy random scoreboard-ot lőttem, ezt csak azért, mert itt látszik, hogy a karakter annyira kezdő szinten van, hogy még rangjelzést sem kaptam a nevem elé: Link

Itt a végleges ponttáblázatot láthatjátok: Link
Ez egy vesztes csata volt, de ha megnézitek, így is a szerver negyedik helyét sikerült megkaparintanom.

A Soldiers fülön látszik, hogy egyetlen csata alatt majdnem a harmadik szintet sikerült elérnem: Link

Külön a Tokarev Badg-re szerzett Xp, mint láthatjátok, az összes Kill-t és Assist-ot ezzel szereztem: Link

Érdekes volt, igaz, direkt figyeltem mindenre, igyekeztem okosan játszani, és nem rambo módjára, de szerintem jól mutatja ez az eredmény, hogy hiába a kezdő karakter, bizony lehet komoly xp-t, és jó k/d arányt elérni.

Roger6
Hát... három meccsből majdnem arany 4 csillag a nulláról:

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.07. 14:03:42

Roger6
Akurvaélet. <#wow2> Életem első Garand köre egy tök alap Garandd-al (már értem miért sokak kedvence). Azt hittem lesz vagy 5 killem, ahogy Tokarev SVT-vel volt eddig mindig..

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.07. 12:27:01

Roger6
Tegnap összefutottunk velük, pont amikor veletek is :)

ZBv meg ismet amcsi. :)
Roger6
Heh? Mi történt a világgal? Wolfbane a szovjet oldalon nyomja. <#wow3>

Udv! Arra merget vehetsz, hogy osszefutunk meg. :)

Nem hallottam rola, hogy mostanaban barmifele ilyen erkezne... :(
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2017.01.05. 14:21:25
Roger6
Valaki tudja, hogy Jostick / HOTAS támogatás mikor érkezik a játékhoz?

Fitti83
Szia! Grabowszki küldte nekem, hogy mit írtál. Hát meglepődtem... :) Azért még van mit fejlődnöm, nemrég kezdtem. Fórumot is most találtam meg az üzenet hatására :D Remélem még összefutunk a Game-ben!
Üdv: Fitti

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Roger6
<#worship> <#email>

Gratula! Fitti biztosan orulne ha tudna, hogy az o neve is mar ismert, nem csak a tied. Tegnap este mikor szoltam a tobbieknek a Depo csata kezdeten, hogy figyeljenek rad mert nem ma kezdted, valaki mas belokte, hogy Fittire is. :)
...aztan jol meggyalaztatok engem mindketten. :D

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2017.01.04. 16:04:09
Roger6
XP dömping a tanítványokkal <#email>

Köszi.Van bőven creditem(ritka pillanat)lehet hogy bevásárolok.
Roger6
Az alap-egyenruhákat is nehéz sokszor észrevenni erdőben, az álcaruha még inkább "láthatatlanabbá" tesz. Bár szerintem a 350.000 credit sok érte, de a kérdés nem ez volt ugyebár. <#wave>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.03. 07:50:44

Rövid tömör válasz volt...:)) mondjuk hajnali kettőkor ez is valami.köszi.
Roger6
Igen.

Mi a véleményetek az álcaruhákról,érdemes vásárolni??
Roger6
Na végre meglett az a kurva Close Combat is 4 arany csillagosra (kb. 3 hónap volt, mire 3-ról 4 csillagra felment, pedig higgyétek el, direkt kerestem a kempelő snipereket a késelés miatt), így az első oldalon minden fullos.

Nem. visszapattantunk rola mint a szar... az oroszok maradtak a skirmish vonal kozepen... kurvajo
Mi lett belőle? Elindult egyáltalán?
Raferne egy alapos javitas a jatek RTS reszere is...
Mi a manó? <#smile>
Osszefogtunk a Nemetekkel az Oroszok ellen egy skirmish erejeig :
Roger6
Még mindig nem értem, hogy milyen skill kell egy sniper-hez. Befekszem egy bokorba 250 méterre az ellenféltől, és lövök. A program ráadásul ezt úgy díjazza, mintha valami istencsászár lennél. Az xp szerint én valami brutál állat vaddisznó vagyok, miközben nagyjából lófaszt nem csináltam a csapatért (értsd: objektívákat nem teljesítettem egyáltalán). Teljesen túl vannak fizetve xp-ben a csipák.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.01.01. 16:34:41

xp-ben és + k/d -ben gazdag új esztendőt mindenkinek
Tűzgyorsaság, vagy pontosság. Azt már neked kell eldönteni, hogy melyik, illik jobban "hozzád"

Ui.:
Boldog új évet mindenkinek!
mg34-hez trükkök/tippek amíg kihúzom az mg42-t? :)
Ezert utalok staged-be menni mar. Ott picit kiralynak erzem magam, mert a szint alacsonyabb es lazabban boldogulok ha sajat magam nezem, de siman ellustulok es baszok fedezekben mozogni. War-ban ez kurvanagy luxus. Foleg mert ott ha klan ellen nyomod, azok annyra magas szinten toljak, hogy kiszednek mint a nyulat.

Neha bekrepal, akkor ujra kell inditani a jatekot. "Working as intended" by Reto :)
Roger6
Hát én nem érzem mostanában. Staged-et nyomatok pár napja (ismerőst tanítom), tisztára elvesztettem az érzékem a war-hoz. Csak keringek, mint gólyafos a levegőben, pedig látod te is, hogy Staged-ben 90/11-et is tudok lőni, csak hát a war nem ugyanaz. Ugye ezt nem értik meg páran. Hiába jó az ember sima csatában, war-ban egész más világ tárul elénk.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.30. 21:59:52

:D Mozgolodott ket zold potty a bokorban ahonnan kiszedtek az APC-t es McRoth fizette a cuccost. :) Amugy gratula, jol nyomtatok!
Roger6
Abba a Bazooka-ba belenéztem mocskosul <#nezze> <#nevetes2>

Csak szerencse volt. <#alien> Vagy nem :)

Elég nehézkes néha squadban csatába lépni, nem mindig működik a csata gomb. Tegnap haverral játszottunk és 4. vagy 5. csata után nem tudtunk csapatban bemenni mert "beszürkült" a csata gomb semmit se csináltunk másképp mint addig, szimplán hiába nyomkodtunk rá nem történt semmi, de előtte is többször kidobott csak úgy a sorból. Lehet a relog megoldotta volna de inkább hagytuk a fenébe és mentünk a dolgunkra. :D
Roger6
Én is felvettem kíváncsiságból egy M1903-at <#banplz>

Roger6
Assault módban oktatom egyik ismerősömet. Azt hiszem kéne egy új karaktert kezdenem, mert ez nem illik oda:

Akit erdekel eloben nezheto amint Reto.Redbjarne egy templomon dolgozik: https://www.twitch.tv/reto_redbjarne
Ha minden igaz: 158.69.202.159
Tudsz adni egy TS-IP-t?
Roger6
//www.youtube.com/embed/m0ffPd3xrac

Barki belephet. A szobak kozul legalul van a white snakes es ott a hungarian-ba szoktak gyulni az emberkek. White_Templar asszem a srac neve aki az adminja annak a szobanak.
És ahhoz kell jogosultság, vagy szabadon felmehet rá bárki?
Most mar Popas meg Shooter is az amcsi TS-re jar fel, ott van egy magyar szoba. Ha valaki meg Nemetezni szeretne inkabb a H&G Facebook csoportnak van egy masik TS-e. Ott vannak oroszok/nemet tobbsegben.

Utolag is boldog karit mindenkinek!