Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Elkezdtem egy új karaktert, több okból is. Itt a fórumon sokszor olvastam, hogy elmegy a kedvük a kezdőknek, meg nem lehet érvényesülni, meg stb, ezért nincs új alapanyag játékosokból a gammában. Kíváncsi voltam arra, hogy egy totál kezdő karakter (tényleg NULLA XP-S karakter), totál kezdő fegyverrel (semmilyen módosítással),és BADGEK NÉLKÜL mire képes. Tudom, ez nem ugyanaz, mintha valaki beleesne csak úgy újoncként, hiszen van már tapasztalatom. Szóval ami fontos, hogy csakis az újonc karaktert használtam a csata 100% ideje alatt, Assault módban csatároztam, és csakis a saját fegyveremet használtam 100%-ban.
Elsőként egy random scoreboard-ot lőttem, ezt csak azért, mert itt látszik, hogy a karakter annyira kezdő szinten van, hogy még rangjelzést sem kaptam a nevem elé: Link
Itt a végleges ponttáblázatot láthatjátok: Link
Ez egy vesztes csata volt, de ha megnézitek, így is a szerver negyedik helyét sikerült megkaparintanom.
A Soldiers fülön látszik, hogy egyetlen csata alatt majdnem a harmadik szintet sikerült elérnem: Link
Külön a Tokarev Badg-re szerzett Xp, mint láthatjátok, az összes Kill-t és Assist-ot ezzel szereztem: Link
Érdekes volt, igaz, direkt figyeltem mindenre, igyekeztem okosan játszani, és nem rambo módjára, de szerintem jól mutatja ez az eredmény, hogy hiába a kezdő karakter, bizony lehet komoly xp-t, és jó k/d arányt elérni.