Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grabowszki volna lehetőség a klánotokba csatlakozni? Kis szintű karakterem van, de lévén hogy kiismertem a játék mechanikáját úgy gondolom hasznos építőkő lehetnék később.
Roger6
Ezt mondtam, hogy nincs skill szovjet oldalon. Van pár névtelen hős, akikkel néha összefutok, meg megyünk pár kört, és darálunk, de egyik sem akar klán szinten társulni. Ha ezeket sikerülne egy karámba terelni, talán még fel is tudnánk venni a kesztyűt DB ellen.

Mert mint írtam, senki sem sérthetetlen.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

HYDR4
Nem véletlen , hogy amióta megszűnt a z.b.V klán azóta a tagok nagy része amcsi oldalon nyomja. A videó láttán elgondolkodtam , hogy 1 ember képes leosztani 19 embert úgy hogy nem engedi be őket foglalni és a másik oldalon nem volt egy ügyes sniper aki kiszedje, amikor én játszok folyton a pálya másik oldaláról szednek ki a full random-ok. <#shakehead>

Roger6
Még mindig kivételes tehetség természetesen. Azonban nem sérthetetlen: nekem van print screen-em, amikor Matziti-t kétszer egymás után lelőttem <#hawaii> Bár volt egy skirmish, amikor tudtam, hogy hol van, háttal állt, fejre lőttem PPSh-val 10 méterről, és nem találtam el 15 skulóból egyszer sem. Mindenki mást le tudtam szedni DB-ből, csak őt nem azon a meccsen, elég idegesítő volt. És nem egyszer, 3-szor egymás után, volt, hogy ketten támadtunk rá egyszerre direkt összebeszélve TS-en. Én nem szoktam hibázni, de néha úgy érzem, hogy a skulók elkerülik őt, bármit teszek. Szóval gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás, még több játék, és pontosabb célzás a házifeladat a következő pár hétben.

Hiába vagyunk TS-en, ha egy ember képes megszivatni, ezt mondtam már. Ha nincs meg az a tudás, ami egy ilyen játékos leszedéséhez kell, akkor mindegy mit teszünk. És a DB tele van Matziti szintűekkel, legalábbis elég jó játékosokkal. Biztos hígulnak ők is, de azért a kemény mag még mindig a legjobbak közé tartozik, akikből mi nem tudunk felmutatni túl sok embert az egész szövetségből.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.28. 13:38:44

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Azert van nemi tapasztalatom DDOS temaban. 😉 Manapsag mar nem nagyon kell technikai reszletekkel foglalkozni, siman ki is lehet berelni egy ilyen meglevo halozatot. Sajnos ma mar ez a trendibb. DE! Ezzel nem azt mondom, hogy KGB leDDOS-olta az amcsi TS-t amikor epp harcoltunk veluk, mert erre semmi bizonyitek nincs es valszeg nem is lesz. Csak furcsa volt az egybeeses, de ez meg nem jelent semmit.

Amugy a DB is higul, eleg ha csak megnezzuk, hogy engem is felvettek. 😄DD Sot, tegnap elo is leptettek pedig szegeny Hypnos tarsunkat sikerult TK-eznem. 😛 Meg mindig hiszem, hogy ha egy TS-en vannak az emberek es hallgatnak a parancsnokra, abbol idovel csak jobb lehet.

Matziti amugy megint csinalt egy videot:

Tetszik amikor az oreg amcsi Mojoe hangja hallatszik az elejen ahogy beszol, hogy Matziti mindenkit kinyir. 😄
Roger6
Azért McRoth ott szokott lenni esténként (mivel mondjuk ő a Clan Leader), de jó még TaviTeo, Mobster01, AnneFranksMonster, szóval azért van értelmes ember. Ma este gyere vazeg 😊 Nyomjuk együtt a klánnal.

HYDR4
Most néztem , 1 hét alatt 6 embert is felvett az ORB. Mennék én klánozni , csak az a baj , hogy 2-en nagyon kevesen lennénk. Amikor a régi accommal nyomtam , akkor is mi ketten hoztuk a meccsek nagy részét. Egy bajom van az ORB-al , hogy a skill a legutolsó követelmény a jelentkezéshez. <#shakehead> És sajnos nincs orosz oldalon skillben magasabb klán. Talán a Red Alert vagy a Red Scare , de ők meg full oroszok.

Roger6
Ez az én véleményem lesz, természetesen nem kell egyetérteni velem:

DDOS-olni nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják, nem elég, ha van egy IP címed amit támadni akarsz, hanem vírust kell juttatni sok gépre, ami ezután indítja egy időben a támadást. Pont ez a lényege, hogy rengeteg helyről egy időben indít csomagot a kliens felé, amit azért nem úgy megy, hogy na, DDOS-oljunk le egy IP címet, szóval letöltök egy alkalmazást - ennél jóval bonyolultabb, ráadásul meg kell kerülni vírusirtókat, tűzfalakat, stb. Persze tudom, hogy itt az SG-n (nem rád gondolok, ne értsd félre) mindenki programozó, meg hekker meg ilyenek, de egy átlagember erre nem képes. Komoly tudás kell hozzá, vagy olyan ember instrukciója, aki eléggé vágja a témát - ilyenből kevés van.

A másik dolog, hogy mi értelme lenne? Nincs tétje a war-nak. Sem gold, sem warfound nem jár érte, szóval nincs értelme az egésznek. TS szervert DDOS-olják? Miért? Mi értelme? Valós kárt akkor sem okoznának így senkinek, ha valóban támadás történne, ugyanis olyan emberekkel játszatok, akik TS nélkül is tudják a dolgukat, és látják az ellenséges csapat mozgását. KGB amúgy is töketlenek gyülekezete, nem igazán hiszem, hogy ilyenre képesek lennének, szerintem örülnek, ha lélegeztetőgép nélkül tudnak levegőt venni.

TS-en volt tegnap megbeszélés, ahol kiemelték, hogy ha alt acc-okat használ valaki/valakik, az nem csak a klánból, hanem a szövetségből is repül. ORB szinten hiszünk a fair play-ben, és a kemény harcban - bár ez utóbbira sajnos kevesen képesek. Amikor arról van szó, hogy németeket támadjuk, vagy védekezünk DB ellen, akkor mindig DB-t választjuk, pedig tudjuk, hogy csak lassítani tudjuk őket, megállítani nem. Utána meg reménykedünk abban, hogy a randomok visszafoglalják az elvesztett területeket. Persze ez nem azt jelenti, hogy éjjel nappal DB ellen harcolunk, de ha stratégiailag fontos területre lépnek, akkor igyekszünk reagálni rá. Sokszor kevés sikerrel.

Gunderstank is jó játékos innen a fórumról, nem tudom miért nem jön velünk klánnal, Fitti is egészen skilles lett, illetve van még két srác, akiket jó lenne bevenni a klánba - így talán megfelelő ellenállást tudnák kifejteni. De amíg nincs meg ez a 4-5 ember, addig csak reménykedek.

En azt szeretnem ha mindent nerfelnenek csak az en fegyverimet ne es igy akkor fedezekbe sem kell bujnom csak rambokent berontok az ellenfel deploy zonajaba es tolom az 10x-es k/d hanyadot. Az se lenne rossz ha kaphatnek egy 25x-os zoomot a 200%-os hites gepfegyverre es igy a biztos tavolbol jatszhatnek mesterloveszest. 😛
Kar, hogy tegnap mar nem tudtalak berangatni magunkhoz, mert elegge fura erzes volt TPDs-el meg Rusted_Pipe-al egy oldalon harcolni. Raadasul TS-en is logtak. Azt megtudhattuk, hogy TPD-nek 200 koruli Command Pontja van a nemeteknel amit 30 generalissal hozott ossze. Egyiket sem vasarolta, mindet maga huzta fel. Egebkent twitch-en kozvetitett tegnaprol.

Volt szerencsem tegnap McRoth-hoz. Jo sokszor legyalazott engem, ugyes srac. Nem veletlen jegyeztem meg a nevet mar regebbrol. Elegge sokat benaztam tegnap ami lehetett az 1 hetes kihagyasom miatt vagy a betolt whisky kola hatasara. 😄 Ugyhogy nem sok koszonet volt a tegnapi aktivitasomban. 😞

A TS-t ha DDOS-olja valaki azt nem fogod tudni kideriteni hacsak nem fogsz ossze a szolgaltatokkal, de ahhoz kritikusabb rendszert kell, hogy le DDOS-oljanak. Nem sok vizet zavart amugy, mert a csata utan atmentunk a backup TS-re ahol nem volt 'magyar zaszlo' meg rendszeresitve igy csinalt Amendeon egyet es elneveztek "Hungarian Goulash"-nak. 😄

Ha te mondod.De tudod mit,legyen igazad. 😉

Az a szóhasználat. 😄
igazán nerfelhetnék a tankot meg a ptrd-t meg a panzerfaustot meg az AA-fészkeket meg néha a géppuskát. a franc egye meg 2 apc és 2-3 ptrd lövéstől megy a levesbe a repülő (főleg az amcsi, mert az olyan mint egy csuklósbusz) a francos AA meg ha olyan ül benne aki nem tufa, igen hamar ledarál, főleg ha dogfájt van, jó a gyalogot faszányosan fel lehet robbantani akár taligával együtt is de a tankot? arra néha két bogyó is kell (vörösből meg vagy 3-4) a nyavajás közepes tank meg nem akar szétesni a fránya apcr lövéstől. oszt ha van az ellennek is ilyen repülő izéje amin van puty-puty, akkor az ember nem tud nyugisan földi egységeket baszogatni. az meg külön hab hogy mindenhol zöldövezet van és nem lehet látni a gyalogbékákat....

szóval most szerintem a leg-"kiegyenlítetebb" a repülő. régen ennél sokkal szarabb volt. régi szép időkben mozdulni sem lehetett a sok HE löszeres mukitól. és azokat még AA val sem lehett kiszedni.....
Igazán nerfelhetnék a repülőket.75 mm-es He nem is sebzi.Apc találat után meg még vígan repül tovább.Pfff...szánalmas.Azt már meg sem említem hogy a flakvierling olyan mintha kaviccsal dobálnám.És a bónusz,hogy ha két apc találattal földre is tudom kényszeríteni,simán kiugrik és nincs kill.

Roger6
Tegnap minket is megvert a DB, 3-ból 3-szor. Rajtam kívül két ORB-snek volt pozitív statja, nem értem miért veszünk fel még mindig minden jöttmentet.

TS-re annyit, hogy a log-ból kiderül minden, szóval ha támadás érte a szervert, az bizonyítható. Minden szerver admin le tudja kérni a log-ot. De amúgy sem értem, miért pont egy ilyen szar klán, mint a KGB csinálna ilyeneket. Ezek mindenhogy szarok, még ha nem lenne bekapcsolva a DB-sek monitorja, akkor is nyernének. Persze a tegnapi eset után a KGB megítélése romlott számomra, de eddig is azt mondtam, hogy nem erős klán, de most már egyenesen a fos jelzővel illetem. Ott rohadnak meg, ahol vannak.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.27. 17:39:02

Most vertuk meg megint a KGB-seket es egesz meccs alatt szakadozott a TS. Elotte es utana nem. 😛 Sot ilyenre meg sosem volt pelda amiota jatszom.
2 jó játékosnál meg az nyer észrevételem szerint aki hamarabb látja meg a másikat, illetve gyorsabban és sűrűbben vált pozíciót. Sokszor előfordul hogy eltalálok valakit, de az nem vált gyorsan (nem nagyobb nyílt terepre gondolok) pozíciót a második lövés meg már végez vele😄
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2016.11.27. 16:05:53
Sok jó játékos van csak nem híresek mert nem videóznak. Ahogy én sem. Akkor van baj ha az ellenfél csapatába sok a jó játékos... te hiába vagy jó ha a csapattársak golyófogónak jók😄 te meg egyedül nem csinálsz nyarat. a mostani keresetem meg mind javításra megy el... 2,5 év alatt egyszer ha vettem tagságot egy hónapra... azóta nem szorultam rá, de most sem fogok... még jó hogy van 1 milla spórolt kreditem,
Maskor is pikkeltek rad vagy csak most szivattak? Vagy csak szimplan leneztek ezert szorakozott veled a srac?
Okorkodes neha megy a DB-nel is, de ott ha ilyen megesik rogton bocsanatkeres megy. Gyanitom ez elmaradt, azert zuztad le az APC-vel egyutt. Bar en az ilyen bosszut nem szoktam szeretni, de mivel nem voltam ott nem itelkezem. Ismerlek annyira, hogy jo okod lehetett ra.
Amugy jo moka a tobbi klan elleni harc. Sokszor a kihivas miatt mindig keressuk, hogy hova mennek es vica verza. Foleg a KGB-t szeretjuk. Meg valami: Ha fejlodni akar az ember akkor tenyleg csak ugy tud ha csupa veteran csaptok/klan ellen tolja. Kulonben ellustul... Ha sokat staged-ezek akkor utana egy klan harcban csak szivok az eljen mire rajovok, hogy nem vagyok eleg ovatos mert ellustultam. 😛

Egyebkent a DB-sekkel lehet ugy is jatszani, hogy nem vagy tag. En vagy 9 honapon keresztul nyomtam ugy, hogy csak beleptem a TS csatornajukra es vittek magukkal. Szivsen fogadnak barkit akinek van lovese a jatekhoz es nem reconozni akar minden aron. 😉

Amugy lattatok, hogy TPDs most amcsi oldalon harcol? 😄
Roger6
Amíg nem basznak ki, addig nem megyek, de amúgy minden rendeződött, meg hát szükségük van rám. Meg rád is szükség lenne, de valamiért nem jössz a klánnal. Pedig menne ám a darálás. <#gun>

Legjobb magyar név jelöltje nálam eddig: <#nezze>

Itt meg szólt a klánvezér, hogy öljünk minél többet, mert csak 200 infijük van:

HYDR4
Pont most néztem fórumon , hogy lesz majd toborzás a DB-be. <#wink><#eljen>

Roger6
Engem már nem érdekel az egy éves veterán, szóval már nem törődöm a keresettel. Elbaszták az egészet, gerinctelen, féreg húzás volt tőlük ez, pont az akció közepén. Aztán mi meg csodálkozunk, hogy a randomokkal miért nem nyerünk csatát. Na miért? Mert a foglalás zseton, így tamádásnál egy 01 elfoglalása után az összes többi fis-fos pontot el akarják még hozni, szóval nincs aki megtartsa a pontot. Ma a templomot egyedül tartottam - nem hazudok - 12 percig. Egyetlen egy kibaszott random sem jött segíteni, volt, hogy 1 v 8-as szituáció alakult ki. Persze nem tudtam megtartani a végén már.

Chip: tudod hogy összevesztem ma a KGB-sekkel? Egyik faszarcú az APC-vel lenyomott az útról, és ugye a motorom felrobbant. Mivel én túléltem, természetesen RPG gránáttal szétdobtam az APC-t, hát velem ne szórakozzon (amúgy látszott, hogy direkt csinálja, mert fékezés nélkül rohant belém, és tolt fel a falra, pedig kanyarodnia kellett volna). Erre nekiálltak pampogni, hogy rúgjanak ki az ORB-ből, meg bla-bla-bla. Én meg lezártam a témát azzal, hogy láttam a Matziti videóban, hogy mennyire profi klán a KGB, szóval viszlát. 😊 Igaz, a főnökök nem értékelték, de én jól szórakoztam. Mondjuk pont leszarnám, ha kirúgnának. Akkor mennék DB-be, és szopatnám a fos KGB-t, meg akik kirúgtak, azokat is.

HYDR4
1 órás meccs. 9000 zsold 12350 a javítás. GG <#falbav><#shakehead>
Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.11.26. 17:48:20

Roger6
Itt ülök a gép előtt 1 órája, és nem bírom rávenni magam arra, hogy belogoljak. Annyira gerinctelen húzásnak tartom ezt a kereset-megvonást, hogy tényleg elment a kedvem a játéktól. <#whatever> <#szomoru1> <#pardon1> <#nemtudom>

HYDR4

Kicsit PRO a srác. <#guluszem1>

Roger6
Nincs parásom jelenleg, mert a fő karakterem volt átképezve. Ha megint átképezném, az 40 rongy, mire visszahozná az árát az meg 1-2 hét. De nincs 1-2 hetem sajnos. A tankosom meg sima 6-os szintű, szóval azzal sem tudok keresni úgy igazán.

Jaja, Matziti egy vadallat. 😊
Penzkereses: Paraval pontfoglalas vagy tankvadaszat?
Roger6
Jól van, nem csak kevesebbet keres a katona, hanem a javítási költségek is nagyobbak lettek. 10 rongyot fizettem javításra egy tök átlagos meccsnél. Ennyi utoljára akkor volt, amikor 19 tankot robbantottam fel egy meccs alatt.

Roger6
Matziti papa villantott bakker. A csatát ugyan megnyertük, de nagyjából szétordibáltam az egész meccset.

Roger6
Ja bocs, félreírtam. Nem bevétel, hanem profit volt körönként 7-9 rongy, tehát ez megmaradt tisztán.

Nekem 1 millióm van. Most kezdtem egy orosz karaktert, felhúztam neki az svt 40 fél autómata puskát.... szépen szedi lefele a németeket😄. Érdekes hogy minden frakció más élményt nyújt. Ezt a játékot nem lehet megunni 600 órám van benne ennyi más játékban sosem volt😄
Jaja Voltak régebben 16 ezres sőt 19 ezres bevételeim is tagság nélkül három frakciós csatáknál, plusz ha több tankot felrobbantottam akkor gyűlt össze ennyi. Foglalás stb. Most van hogy egy helybe toporgok. Minden kredit a javításra megy el.
Roger6
Eddig 7-9 rongy / kör volt a bevétel, most 3-4, méghozzá veteránnal. Ez most azért elég szar húzás volt a részükről. Túl sokan vettek egy éves tagságot? Akkor mi a fasznak csinálnak akciót?

Az eddigi fizetést figyelembe véve az 1 éves veterán tagsághoz nagyjából 150 meccset kéne játszani még nekem, most peccs után: 325. Ma hazajöttem 4-kor melóhelyről, mondom fasza, csaj lepasszolva, kutyát kifuttattam, edzés sincs, egyszóval minden egybevágott azzal, hogy nyomjak egy 6 órás kis játék-maratont. Energiaital bekészítve, kaja bekészítve, telefon kikapcsolva. 2 óra játék és egy kis számolgatás után rájöttem, hogy ez így lehetetlen.

Régi számolással napi 7 meccs (ez tartható szerintem, ha tényleg akarja az ember), az új fizetési rendszerben azonban ez módosult napi 17,5 meccsre. <#vigyor2> <#wow1> <#zavart2> Akkor szerintem tartsunk pihenőt. Én szeretem, ha nehéz valamit elérni. Na de ez lehetetlen. Mindezt úgy írom, hogy 2.5 millió csücsül a számlám, szóval a 2/3-a megvan már, és még 20 napom lenne a maradékra. Vicc az egész Így.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.23. 18:41:15

HYDR4
Max zsold update előtt: 18.500 után:15.600 És ez a legmagasabb szint. <#schmoll2>
Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.11.23. 18:10:52

Roger6
Így viszont elég húzós lesz összegyűjteni a 3.8 Milliót. <#wow3>

Grat! 😊 Igencsak megalazo lehetett neki. 😛 Tegnapelott lattam, hogy valaki rafutott egy haveromra, de idoben nem tudtam kinyirni csak kesobb, igy szegeny srac a TS-en meltatlankodott, hogy megkeseltek. 😊

Igen, sajnos csokkentettek a katonak zsoldjat. 😞 Veteran tagsag nelkul kesz rafizetes...
Roger6
Tegnapról ismerős a neved, német oldalról, Town pálya, és a Balkan Division ellen nyomtuk randomokkal, mi támadtunk. Szegény BosnianKiller-t kétszer is késeltem a meccsen. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.23. 07:46:35

CommanDos
szerintem elcseszték a creditet most sokkal kevesebb jön mert nagyon drága a fegyver fenntartás
már inkább kivettem a fejlesztéseket

CommanDos23

Roger6
Amikor azt hiszed, hogy a pokol vár rád, főleg mert randomokkal vagy:

De a végén csak egy szivart gyújtasz, hogy ilyen könnyű csatád nem mostanában volt:

Köszönöm Roger6 és HYDR4 gametársaknak az infókat😊)
Jo, pontatlanul fogalmaztam. Veteranokat ertem az alatt, hogy 'csak' velunk foglalkoznak. Tudjuk, hogy azok kepesek inkabb valamilyen teruletet foglalni 'random' emberkek ellen.
Roger6
Hádee érted 😊 Azt írtad, a németek CSAK veletek foglalkoztak, erre írtam, hogy a németek VELÜNK is ugyanúgy foglalkoztak, mert EGÉSZ nap németek ellen játszottunk. De mindegy, lényegtelen, tényleg nem kötözködésnek szántam.

Ezt is tudom, hogy nem random csatákba megy a DB, azt szeretettem volna kifejezni, hogy mi Szövetségi szinten dolgozunk össze, nem klán szinten. Ezért emeltem ki azt az egy mondatot tegnap TS-ről ide.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.22. 11:33:34

" "Azt nem ertem, hogy a Nemetek miert csak velunk foglalkoznak?" - egész tegnap és ma délután is nácik ellen nyomtuk Fittivel, max 1-2 meccs volt Amcsik ellen, szóval eleve nincs valóságtartalma ennek az állításnak. Költői túlzásnak is sok ez."

Most vegy egy nagy levegot es olvasd el ujra amit irtam es amit reagaltal ra. 😊 Te miota vagy NEMET? 😊
Amirol irtam az, hogy a nemetek mar Londonig toltak magukat tegnap este is mert csak nekunk volt annyi eszunk, hogy azt tamadjuk akinek tobb fovarosa van. Ezek a bugyuta nemetek meg Budapestet es Belgradot is elbuktak, de London fele jonnek. Ugy erzem meg tisztaznom kell, hogy a "szervezett" nemet veteranokra gondolok itt elsosorban. Nem azokra a random eberkekre akiket a matchmaker beszor egy csataba.

Hidd el, nalunk is van strategia. A parancsnokok nalunk sem a random helyekre mennek, Tovabba emlekeim szerint a legutobbi war-t is az oroszok nyertek csak azelott nyertunk 1-et mert - mint emlitettem mar - Praganal sikerult korbekeriteni a KGB szinte osszes AT-jet es behuzni magunkhoz majd utana sima softcap-pel a fel terkep megvolt.

Na vegre ez egy jo hir!
Reméljük <#smile>
HYDR4
Igen ha reportolod a gyereket a TAB megnyomásával. <#banplz>

Roger6
Be lehet állítani, hogy csak Squad társ használhassa az adott jármű fegyverét. Mostani peccstől alapból úgy van beállítva, hogy bárki használhassa, szóval ha spawn-olsz egy verdát, akkor utána a 4-es gomb lenyomásával lehet állítani ezt a lehetőséget. Érdemes egyből spawnolás után rátenyerelni.

Elvileg a következő frisitést neked csinálják ha minden igaz.Jön (megint) a Dx12 támogatás meg optimalizálnak rendesen a srácok mivel úgy tudom hogy ezt a böngészős szart elhagyják végre.Amivel sok időt takarítanak majd meg és lehetőleg hasznosabban eltöltik majd mint előtte (esélyes) <#buck>
Nekem is sikerült megintcsak túlreagálni. Úgyhogy én is bocsánatot kérek.

Mostanában valóban nagyon ritkán játszok, a gép miatt. Remélem nemsoká tényleg tudok valamit csinálni vele, mert hiányoznak azok a hétvégék mikor együtt volt a nagy csapat.
Ám a Reto-val kapcsolatban, sajnos soknak kéne történnie hogy pozitív értelemben változzon a véleményem.
Pl. visszaállítanák a spwn rendszert a régibe, hogy a pontokra lehessen spawnolni, ne már rég folyó csatákba dobáljon be stb.
Van megoldás azok ellen akik beugranak Hellcatomba és elkezdenek lőni a géppuskával, tudatva ország- világgal hogy HAHÓ ITT VAGYOK ide lőjetek......
Roger6
Elnézést amúgy attól, akit megbántottam volna, nem volt szándékos.

Roger6
" We need to defend the Alliance, instead of Towns" - na ezt most mondták TS-en, van, aki érti? Hogy mi a valós jelentése?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.21. 22:19:15