Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert mint írtam, senki sem sérthetetlen.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hiába vagyunk TS-en, ha egy ember képes megszivatni, ezt mondtam már. Ha nincs meg az a tudás, ami egy ilyen játékos leszedéséhez kell, akkor mindegy mit teszünk. És a DB tele van Matziti szintűekkel, legalábbis elég jó játékosokkal. Biztos hígulnak ők is, de azért a kemény mag még mindig a legjobbak közé tartozik, akikből mi nem tudunk felmutatni túl sok embert az egész szövetségből.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.28. 13:38:44
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amugy a DB is higul, eleg ha csak megnezzuk, hogy engem is felvettek. 😄DD Sot, tegnap elo is leptettek pedig szegeny Hypnos tarsunkat sikerult TK-eznem. 😛 Meg mindig hiszem, hogy ha egy TS-en vannak az emberek es hallgatnak a parancsnokra, abbol idovel csak jobb lehet.
Matziti amugy megint csinalt egy videot:
Tetszik amikor az oreg amcsi Mojoe hangja hallatszik az elejen ahogy beszol, hogy Matziti mindenkit kinyir. 😄
DDOS-olni nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják, nem elég, ha van egy IP címed amit támadni akarsz, hanem vírust kell juttatni sok gépre, ami ezután indítja egy időben a támadást. Pont ez a lényege, hogy rengeteg helyről egy időben indít csomagot a kliens felé, amit azért nem úgy megy, hogy na, DDOS-oljunk le egy IP címet, szóval letöltök egy alkalmazást - ennél jóval bonyolultabb, ráadásul meg kell kerülni vírusirtókat, tűzfalakat, stb. Persze tudom, hogy itt az SG-n (nem rád gondolok, ne értsd félre) mindenki programozó, meg hekker meg ilyenek, de egy átlagember erre nem képes. Komoly tudás kell hozzá, vagy olyan ember instrukciója, aki eléggé vágja a témát - ilyenből kevés van.
A másik dolog, hogy mi értelme lenne? Nincs tétje a war-nak. Sem gold, sem warfound nem jár érte, szóval nincs értelme az egésznek. TS szervert DDOS-olják? Miért? Mi értelme? Valós kárt akkor sem okoznának így senkinek, ha valóban támadás történne, ugyanis olyan emberekkel játszatok, akik TS nélkül is tudják a dolgukat, és látják az ellenséges csapat mozgását. KGB amúgy is töketlenek gyülekezete, nem igazán hiszem, hogy ilyenre képesek lennének, szerintem örülnek, ha lélegeztetőgép nélkül tudnak levegőt venni.
TS-en volt tegnap megbeszélés, ahol kiemelték, hogy ha alt acc-okat használ valaki/valakik, az nem csak a klánból, hanem a szövetségből is repül. ORB szinten hiszünk a fair play-ben, és a kemény harcban - bár ez utóbbira sajnos kevesen képesek. Amikor arról van szó, hogy németeket támadjuk, vagy védekezünk DB ellen, akkor mindig DB-t választjuk, pedig tudjuk, hogy csak lassítani tudjuk őket, megállítani nem. Utána meg reménykedünk abban, hogy a randomok visszafoglalják az elvesztett területeket. Persze ez nem azt jelenti, hogy éjjel nappal DB ellen harcolunk, de ha stratégiailag fontos területre lépnek, akkor igyekszünk reagálni rá. Sokszor kevés sikerrel.
Gunderstank is jó játékos innen a fórumról, nem tudom miért nem jön velünk klánnal, Fitti is egészen skilles lett, illetve van még két srác, akiket jó lenne bevenni a klánba - így talán megfelelő ellenállást tudnák kifejteni. De amíg nincs meg ez a 4-5 ember, addig csak reménykedek.
Kar, hogy tegnap mar nem tudtalak berangatni magunkhoz, mert elegge fura erzes volt TPDs-el meg Rusted_Pipe-al egy oldalon harcolni. Raadasul TS-en is logtak. Azt megtudhattuk, hogy TPD-nek 200 koruli Command Pontja van a nemeteknel amit 30 generalissal hozott ossze. Egyiket sem vasarolta, mindet maga huzta fel. Egebkent twitch-en kozvetitett tegnaprol.
Volt szerencsem tegnap McRoth-hoz. Jo sokszor legyalazott engem, ugyes srac. Nem veletlen jegyeztem meg a nevet mar regebbrol. Elegge sokat benaztam tegnap ami lehetett az 1 hetes kihagyasom miatt vagy a betolt whisky kola hatasara. 😄 Ugyhogy nem sok koszonet volt a tegnapi aktivitasomban. 😞
A TS-t ha DDOS-olja valaki azt nem fogod tudni kideriteni hacsak nem fogsz ossze a szolgaltatokkal, de ahhoz kritikusabb rendszert kell, hogy le DDOS-oljanak. Nem sok vizet zavart amugy, mert a csata utan atmentunk a backup TS-re ahol nem volt 'magyar zaszlo' meg rendszeresitve igy csinalt Amendeon egyet es elneveztek "Hungarian Goulash"-nak. 😄
szóval most szerintem a leg-"kiegyenlítetebb" a repülő. régen ennél sokkal szarabb volt. régi szép időkben mozdulni sem lehetett a sok HE löszeres mukitól. és azokat még AA val sem lehett kiszedni.....
TS-re annyit, hogy a log-ból kiderül minden, szóval ha támadás érte a szervert, az bizonyítható. Minden szerver admin le tudja kérni a log-ot. De amúgy sem értem, miért pont egy ilyen szar klán, mint a KGB csinálna ilyeneket. Ezek mindenhogy szarok, még ha nem lenne bekapcsolva a DB-sek monitorja, akkor is nyernének. Persze a tegnapi eset után a KGB megítélése romlott számomra, de eddig is azt mondtam, hogy nem erős klán, de most már egyenesen a fos jelzővel illetem. Ott rohadnak meg, ahol vannak.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.27. 17:39:02
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2016.11.27. 16:05:53
Okorkodes neha megy a DB-nel is, de ott ha ilyen megesik rogton bocsanatkeres megy. Gyanitom ez elmaradt, azert zuztad le az APC-vel egyutt. Bar en az ilyen bosszut nem szoktam szeretni, de mivel nem voltam ott nem itelkezem. Ismerlek annyira, hogy jo okod lehetett ra.
Amugy jo moka a tobbi klan elleni harc. Sokszor a kihivas miatt mindig keressuk, hogy hova mennek es vica verza. Foleg a KGB-t szeretjuk. Meg valami: Ha fejlodni akar az ember akkor tenyleg csak ugy tud ha csupa veteran csaptok/klan ellen tolja. Kulonben ellustul... Ha sokat staged-ezek akkor utana egy klan harcban csak szivok az eljen mire rajovok, hogy nem vagyok eleg ovatos mert ellustultam. 😛
Egyebkent a DB-sekkel lehet ugy is jatszani, hogy nem vagy tag. En vagy 9 honapon keresztul nyomtam ugy, hogy csak beleptem a TS csatornajukra es vittek magukkal. Szivsen fogadnak barkit akinek van lovese a jatekhoz es nem reconozni akar minden aron. 😉
Amugy lattatok, hogy TPDs most amcsi oldalon harcol? 😄
Legjobb magyar név jelöltje nálam eddig: <#nezze>#nezze>
Itt meg szólt a klánvezér, hogy öljünk minél többet, mert csak 200 infijük van:

Chip: tudod hogy összevesztem ma a KGB-sekkel? Egyik faszarcú az APC-vel lenyomott az útról, és ugye a motorom felrobbant. Mivel én túléltem, természetesen RPG gránáttal szétdobtam az APC-t, hát velem ne szórakozzon (amúgy látszott, hogy direkt csinálja, mert fékezés nélkül rohant belém, és tolt fel a falra, pedig kanyarodnia kellett volna). Erre nekiálltak pampogni, hogy rúgjanak ki az ORB-ből, meg bla-bla-bla. Én meg lezártam a témát azzal, hogy láttam a Matziti videóban, hogy mennyire profi klán a KGB, szóval viszlát. 😊 Igaz, a főnökök nem értékelték, de én jól szórakoztam. Mondjuk pont leszarnám, ha kirúgnának. Akkor mennék DB-be, és szopatnám a fos KGB-t, meg akik kirúgtak, azokat is.
Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.11.26. 17:48:20
Penzkereses: Paraval pontfoglalas vagy tankvadaszat?

Az eddigi fizetést figyelembe véve az 1 éves veterán tagsághoz nagyjából 150 meccset kéne játszani még nekem, most peccs után: 325. Ma hazajöttem 4-kor melóhelyről, mondom fasza, csaj lepasszolva, kutyát kifuttattam, edzés sincs, egyszóval minden egybevágott azzal, hogy nyomjak egy 6 órás kis játék-maratont. Energiaital bekészítve, kaja bekészítve, telefon kikapcsolva. 2 óra játék és egy kis számolgatás után rájöttem, hogy ez így lehetetlen.
Régi számolással napi 7 meccs (ez tartható szerintem, ha tényleg akarja az ember), az új fizetési rendszerben azonban ez módosult napi 17,5 meccsre. <#vigyor2>#vigyor2> <#wow1>#wow1> <#zavart2>#zavart2> Akkor szerintem tartsunk pihenőt. Én szeretem, ha nehéz valamit elérni. Na de ez lehetetlen. Mindezt úgy írom, hogy 2.5 millió csücsül a számlám, szóval a 2/3-a megvan már, és még 20 napom lenne a maradékra. Vicc az egész Így.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.23. 18:41:15
Utoljára szerkesztette: HYDR4, 2016.11.23. 18:10:52
Igen, sajnos csokkentettek a katonak zsoldjat. 😞 Veteran tagsag nelkul kesz rafizetes...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.23. 07:46:35
már inkább kivettem a fejlesztéseket
CommanDos23
De a végén csak egy szivart gyújtasz, hogy ilyen könnyű csatád nem mostanában volt:

Ezt is tudom, hogy nem random csatákba megy a DB, azt szeretettem volna kifejezni, hogy mi Szövetségi szinten dolgozunk össze, nem klán szinten. Ezért emeltem ki azt az egy mondatot tegnap TS-ről ide.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.22. 11:33:34
Most vegy egy nagy levegot es olvasd el ujra amit irtam es amit reagaltal ra. 😊 Te miota vagy NEMET? 😊
Amirol irtam az, hogy a nemetek mar Londonig toltak magukat tegnap este is mert csak nekunk volt annyi eszunk, hogy azt tamadjuk akinek tobb fovarosa van. Ezek a bugyuta nemetek meg Budapestet es Belgradot is elbuktak, de London fele jonnek. Ugy erzem meg tisztaznom kell, hogy a "szervezett" nemet veteranokra gondolok itt elsosorban. Nem azokra a random eberkekre akiket a matchmaker beszor egy csataba.
Hidd el, nalunk is van strategia. A parancsnokok nalunk sem a random helyekre mennek, Tovabba emlekeim szerint a legutobbi war-t is az oroszok nyertek csak azelott nyertunk 1-et mert - mint emlitettem mar - Praganal sikerult korbekeriteni a KGB szinte osszes AT-jet es behuzni magunkhoz majd utana sima softcap-pel a fel terkep megvolt.
Na vegre ez egy jo hir!
Mostanában valóban nagyon ritkán játszok, a gép miatt. Remélem nemsoká tényleg tudok valamit csinálni vele, mert hiányoznak azok a hétvégék mikor együtt volt a nagy csapat.
Ám a Reto-val kapcsolatban, sajnos soknak kéne történnie hogy pozitív értelemben változzon a véleményem.
Pl. visszaállítanák a spwn rendszert a régibe, hogy a pontokra lehessen spawnolni, ne már rég folyó csatákba dobáljon be stb.