Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Roger6
    De szerinted csak neked van Queue? Nézd meg, több a Qeue időnk, mint nektek, mert többen játszanak a szovjet oldalon. De amúgy is, ez másodlagos, mert AT szinten mindenhol ugyanannyit kap minden oldal.

"Miert baromsag ha azt latom, hogy 2-300 inf-es varosokat overstack-elik" - az azt jelenti, hogy a nagy haderőitek máshol vannak, ahol meg ti overstack-eltek. Ezt muszáj megérteni, enélkül nem tudunk beszélgetni, és nem szeretném, ha munkámat elintéznék egy sofcap-el. Mindenhol ugyanannyi AT születik. Minden oldalon. Ez alapszabály. Ha X helyen kevés van, akkor Y helyen több. Egy háború amúgy sem arról szól, hogy minden oldal egyenlő esélyekkel indul, de mi az ORB-nél soha a büdös életben nem csináltunk ilyet. Sőt:

Sokan keresik az ilyen meccseket, ahol nekünk van Xezer inf, ellenfélnél meg 200. Amikor kezdő voltam, én is ezeket kerestem a könnyebb győzelemérdekében. Ráadásul számomra még mindig logikátlan lenne, hiszen egy ilyen meccset pár perc alatt be lehet húzni, ami azt jelenti, hogy még előrébb tudunk nyomulni. Te is tudod, hogy klánnal az ilyen meccsek olyanok, hogy futni kell az XP-ért, mert ha lelépsz a meccs elején vizelni, akkor csak a pontozóképernyőre érsz vissza. Softcap számomra, és ORB számára is logikátlan húzás.