Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokat szamit ha van mindig valaki akivel tolhatod mert ez a jatek nem nyujt nagy elmenyt a maganyos farkasoknak. Max azoknak akik a K/D-re verik ki minden nap es nem veszik magukra, hogy kozben minden meccsuk "Defeat!"-el vegzodik. 😛 En viszont a csapatmunkat elvezem amihez tenyleg kell egy csapat. Ezert csatlakoztam a DB-hez, mert sajna nem tudok minden nap ott logni a neten, viszont ha hozzajuk barmikor benezem mindig akad egy jo csapatra valo emberke es ha nem mindig okoz gondot, hogy sorozatban haromszor is feltoroljuk a padlot a KGB-vel. 😉
Azert ragadtam az amcsi oldalon mert ott van meg a teljes arzenalom ahhoz, hogy a csapatot mindenfele modon tamogatni tudjam. De staged-be tenyelg jo lenne egy full magyar brigadot osszehozni es mokazni. Nemzettol fuggetlenul.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.15. 20:13:19
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.15. 16:06:42
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.14. 22:35:20

A képeken látható hogy foglalni nem foglaltam és nem is én öltem a legtöbbet, mégis több pontom van mint a többieknek.
Volt ettől eltérőbb eredmény is ami jobban érzékeltetné de most csak ezt találtam.
Tankot nem robbantottam hisz gránátom sincs, csupán annyit csináltam hogy jókor öltem meg az ellenfelet és jól helyezkedtem. Akkor lőttem le az ellenfelet mikor éppen foglalt és az sem mindegy hogy honnan lövök, de ezt már ecseteltem.
Ha O2-őn dekkolok és onnan szedem ki O1-ről az enemyt kevesebb pontot kapok mintha az A3 közeli erdőből lőném le.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.11.14. 20:27:50
nekem visszatért 20 elveszett képkocka
Devid újra akcióban! Na végre! <#worship>#worship>
Tipikus problema ha valaki recon orult es fullos fegyoval lovoldozik 200 meternel kozelebbrol. Na az is viszi a penzt, mert se nem foglal se nem csinal tavoli loveseket, se nem robbant tankot, viszont 1 lovese bazira draga a moddolt fegyver miatt. Paff.
"Tök felesleges a veterán tagság"
Fitti 3 hét alatt 14-es szintre húzta a karakterét - ez sokaknak hosszú hónapok alatt nem jön össze -, na de ha ez nem elég, meséljenek a képek:
Warfound és zseton többlet csatánként
Két Badge használata (természetesen bug-os, de a lényeg látszik)
Sajnos ezen a munkahelyi gépen nincs print screen, de amikor egy sima ember leöléséért 200 xp-t kapsz, azt sem szar (csipa + 250 m gyilok).
Szóval tök felesleg a veterán? Hát nem. Meg lehet lenni nélküle? Természetesen igen.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.14. 11:37:47
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.11.14. 10:15:12
Igencsak megerne az eves, de sajnos en meg csak 1.5-nel tartok. Dec 13-ig nem fog osszejonni az a love. 😞 Na majd sporolok jovore es legalabb 3 misit tartok majd talonba ha megint jonne egy ilyen akcio...
Udv ujra a porondon Devid mester! 😄
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.11.14. 09:53:58
Pedig mindig elsők között vagyok a teamben, captureben meg killben is..
Szerk.: Dec. 13-ig tart az akció, most találtam meg.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.12. 11:48:36
Nyomtam egy pár wart, sok különbség nem volt a sebzésben, lehet hozni a formát csak itt látszik azért hogy a klánok összedolgoznak.
TS-en meg összeszokottan nyomják. A csapatmunkát úgy sem lehet önálló emberkékkel felülmúlni. Volt ami pár perc alatt vége is lett.
Ennyi.
Mindegy, lövöldözgetek, teszem a dolgom ahogy eddig, kikapcsolódásnak fogom fel a játékot. 😊
...lenne, de nem hagyott nyugodni a dolog és a garfikont beraktam egy tervezőprogiba hogy még pontosabban mérjek <#vigyor>#vigyor>
Így már 113, tehát "csak" 96 a sebzés <#vigyor>#vigyor>
Őszintén szólva én azt nem is figyeltem. A Generalsnál szerencsétlenkedtem. Rákattintottam az ott lévő pontokra de sosem történt semmi. Ma például Hódmezővásárhelyre próbáltam csatlakozni sikertelenül.
A 110-et csak tippeltem. Ma viszont lemértem és kiszámoltam az új beállításomat ami 115-116-ot mutat, tehát a GHS nem védi meg az ellent. Persze nem lábujjhegyen kell lőni de az már csak rajtam múlik.
110-es sebzésnél az a gond, hogy még a Silver Heavy Set-et sem lövöd át, mert az 10%-al csökkenti a beérkezett sebzést, szóval a 110-es sebzésből pontosan 99-et kreál, ami megint csak nem egy lövéses halál. De igaz, ha már sérült, vagy nincs ilyen Badge nála, akkor leteríted egyetlen puffantással. Meg az is igaz, hogy sokszor War-ban is idióták futkoznak 30 percen keresztül, szóval statot ott is lehet gyártani, csak nehezebb.
Ha a Combat gombra rányomsz, akkor megjelenik egy menü, amiben be tudod pipálni, hogy miben szeretnél részt venni. Itt csak arra kell figyelni, hogy csakis a War legyen kipipálva, a többi előtt ne legyen pipa, mert akkor nagy eséllel sima küzdelembe dob be.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.12. 09:42:35
Utoljára szerkesztette: Salako, 2016.11.12. 08:43:42
Sokszor amúgy ez okozza a problémákat. 10-ből 9 ember hisztizik a sniperek miatt, így gondolom nagyban befolyásolják a készítőket. Biztos emiatt lettek bezárva az ablakok is. A cod-ot is pont amiatt hagytam ott mert mindenki hisztizett valamiért, az adminok meg már minden szarért kidobtak mint a kiskirályok. A végén már az is baj volt ha rossz irányba néztél, vagy ha lassan mentél vagy csak léteztél.
Pedig ahogy te is írod sokszor, mindennek meg van az ellenszere. Ha valahol lelőnek, nem mész arra többször, vagy megkeresed a csipást, cikázol a motorral, meg hasonlók.
Nekem még az a furcsa hogy távcsöves gépfegyver is létezik.
Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2016.11.12. 07:57:00
Lejjebb görgetve a Játékmenet felirat alatt már le van fordítva pár dolog.
Akkor úgy kérdezem hogy hova van leírva hogy ghs-esnek nem elég egy lövés? (Nem fejlövés.) Most nem vagyok a játékban de a wikiben csak annyi van írva hogy 15%-al csökkenti a sebzést. Na mármost, ha a fegyverem eleve 110%-os sbzésre van beállítva és mondjuk az ellenfél már meg van sebződve picit, elég ha beüti a lábát vagy valami amitöl pár rubrika lemegy, akkor már nem kell bele annyi.
Szóval szerintem nem olyan nagy szám az a ghs.
Van még valami. Hol találom a wart? Kérdeztem már, de csak arról írtatok hogy hogy kell ott játszani. Írd már le pontosan hogy kell oda belépni. Én mikor belépek kérdezi hogy new war vagy next war, ennyi lehetőséget látok.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.12. 02:22:48
"Egyáltalán miből gondolod hogy ha valakinek ghs-e van akkor egy fejlövés nem öli meg azonnal?" - mi a fasz? Ki írt ilyet, és hol? Te miről beszélsz? Mit olvastál? Mit szívtál?
"Van ilyen fegyvered aminek ennyire fel van húzva a sebzése mint az enyém? Jobban megnézve a grafikont a fegyverem a 100%-os sebzésen is túlmutat."
Ki van maxolva a Recon karakteretem, 17-es szintű, de ezt már mind írtam régebben, 12.000 kill van a Recon fegyverrel, bár az utóbbi 3-4 hónapban nem sokat használom. Van-e ilyen sebzésű fegyverem, mint a tied? Még nagyobb is:

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.12. 01:57:40
Van ilyen fegyvered aminek ennyire fel van húzva a sebzése mint az enyém? Jobban megnézve a grafikont a fegyverem a 100%-os sebzésen is túlmutat.