5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    HYDR4: Beállítottam, a "true fullscreen"-t ahogy mondtad, és valóban segített, valamivel tényleg stabilabb lett a játék. KÖSZÖNÖM!

Chip: Megváltozott a TS szoba? Mert nem tudok belépni amiben eddig mindenki járt.

Mellesleg, ma sikerült egy ilyet is futni végre. Talán nem vagyok reménytelen

Bár az is igaz, hogy ez is hozzájárult: (Kb. 2-2,5 perc alatt jött össze.)

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.12.26. 20:49:45
  • Roger6
    Nektek is Boldog Karácsonyt!
  • ikarus44
    Boldog Békés Karácsonyt, és Boldog új évet mindenkinek!
  • ikarus44
    Megnézem mindenképp!

És Grabo: Csak, hogy jót is mondjak a játékról: Az assist rendszer nagyon tetszik
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.12.22. 20:30:57
  • HYDR4
    Egy hibát látok is a "True Fullscreen"-t kapcsold be, Elvileg muszáj , hogy kapjál vele plusz FPS-t. Nekem +30 FPS-t dobott.
  • ikarus44
    Ma összefutottam Popas-sal, Erwin-nel, Schooter-rel. (Gondolom szakaszban voltak) Jó látni, hogy, hogy a régiek közül is azért még játszanak többen is, még ha hébe-hóba is.

• HYDR4
    Hali! Tudsz Screenshot-ot csinálni a grafikai beállításaidról?
  • ikarus44
    2,5 hónap kihagyás után mentem egy csatát, kíváncsiságból. Hát azt kell hogy mondjam, hogy még egy ideig nem kell elviselnetek a játékban, mert nagyon rosszul fut. Most már megértem azt hogy bármit csinálok (szimplán ha fordulok valamerre, már akkor is...) azonnal komoly FPS drop, ahol, a jó esetben 25-27 átl. fps-ről visszaesik 12-15 fps-re... szóval határozatlan ideig biztos nem leszek online, 1-2 csatánál többet.
  • ChipKng
    Nekem elegge brutal configom van es azon is kepes leesni az FPS 40 ala fix 60-rol (maximalizalva van). Rendkivul rosszul (nem) optimalzialt a motor. De mint legutobb is mondtak, hogy a DX12-es tamogatasu moci meg nincs kesz a kiadasra, de lehetett anno tesztelni a prototype szerveren. Akkor elvileg jobb lesz minden. Addig viszont meg varni kell 1 release-t sztem.

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.12.18. 16:44:48
  • ikarus44
    Sajnos ez eddig minden patch után így volt....
    Amikor anno elkezdtem a játékot, sosem ment le 35 alá az fps-em. Mostanában meg már alig megy 30 fölé... Pedig semmi grafikai változás nem jött ki az új grafikai motor, meg a pálya változtatás kivételével, és ezeknek nem kéne befolyásolni ennyire a gépet.
    De ahogy te is írtad ez a reto...
  • Amper92
    Úgy vettem észre, teljesen más a repülő irányíthatósága. Nincs baj ha próbálják realizálni, de maradjunk már az árkádabb vonalon. Nem warthunder ez.... Mondom ezt 600 óra játék után
  • Amper92
    Felb@szott a játék.. igaz, hogy nem mai csirke a gépem, de a frissítések után egyre szarabb van hogy úgy leesik az FPS, hogy csak pislogok, ez kihatással bírt a játékon belüli harcértékemre is. Januárba veszek új alkatrészeket a gépbe addig hanyagolom ezt, mert csak felb@sz, kipróbáltam a pilótát, ott meg már irányíthatatlan a gép az FPS esés miatt. Kösz RETO szíd ki.

Utoljára szerkesztette: Amper92, 2016.12.18. 15:41:40
  • ChipKng
    Gratula, ez tenyleg rekord! :) Nekem vmi 5:55 korul volt.
  • Roger6
    Ez azt hiszem új idő rekord (C vonal para volt):

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.16. 22:46:57
  • ChipKng
    Igen. Ebben a haboruban mar mindegyik visszament. Jo volt megismerkedni veluk, nem semmi arcok. ;) Szerintem egyszer biztosan atneznek majd az orosz oldalra is.
  • Roger6
    Na mi a franc, z.b.V. visszatért a németekhez?

• pubiloál
    A játék újratelepítése nem segített, írtam egy ticketet. Érdekes amúgy, mert bal oldalt ahol a katonák vannak sorolva, ott írja hogy rank 15 pl, viszont ha rámegyek akkor a neve mellett a legalacsonyabb szintet mutatja, valamint az acsik is nullázva vannak.. Na majd meglátjuk, remélem nem évek alatt fognak válaszolni. Köszi a segítséget!
  • ChipKng
    Jatek ujratelepitese? Lehet a regi profilt nem tudta rendesen frissiteni a szerveren, a helyedben ha az ujratelepites nem segit akkor nyitnek egy ticket-et, hogy javitsak ki. Nem tudom mennyire reg jatszottal vele, de 2 ev alatt elegge sok upgrade volt es tobbszorosen modosulhattak a profilok adatai az adatbazisban.
  • pubiloál
    Sziasztok! Elég rég játszottam már ezzel a játékkal, de most ismét szeretném kiélni magam benne egy kicsit! Viszont van egy "kis" problémám, nem tudom semmit sem csinálni a főképernyőn.. Szinte csak német oldalon játszottam anno, így van egy 15-ös Para, meg egy 14-es Recon karakterem, viszont sem fegyvert javítani, sem töltényt venni nem enged, nem csinál semmit, hiába kattintok bárhova (creditem van, 100k+ ahogy nézem). Azt sem engedi, hogy joinoljak valamelyik frakcióhoz, és arra is hiába kattintgatok bőszen, hogy BATTLE!.. Nem történik semmi Tudnátok segíteni, hogy mit tegyek, hogy tudjak játszani? Előre is köszönöm!
  • Roger6
    De szerinted csak neked van Queue? Nézd meg, több a Qeue időnk, mint nektek, mert többen játszanak a szovjet oldalon. De amúgy is, ez másodlagos, mert AT szinten mindenhol ugyanannyit kap minden oldal.

"Miert baromsag ha azt latom, hogy 2-300 inf-es varosokat overstack-elik" - az azt jelenti, hogy a nagy haderőitek máshol vannak, ahol meg ti overstack-eltek. Ezt muszáj megérteni, enélkül nem tudunk beszélgetni, és nem szeretném, ha munkámat elintéznék egy sofcap-el. Mindenhol ugyanannyi AT születik. Minden oldalon. Ez alapszabály. Ha X helyen kevés van, akkor Y helyen több. Egy háború amúgy sem arról szól, hogy minden oldal egyenlő esélyekkel indul, de mi az ORB-nél soha a büdös életben nem csináltunk ilyet. Sőt:

Sokan keresik az ilyen meccseket, ahol nekünk van Xezer inf, ellenfélnél meg 200. Amikor kezdő voltam, én is ezeket kerestem a könnyebb győzelemérdekében. Ráadásul számomra még mindig logikátlan lenne, hiszen egy ilyen meccset pár perc alatt be lehet húzni, ami azt jelenti, hogy még előrébb tudunk nyomulni. Te is tudod, hogy klánnal az ilyen meccsek olyanok, hogy futni kell az XP-ért, mert ha lelépsz a meccs elején vizelni, akkor csak a pontozóképernyőre érsz vissza. Softcap számomra, és ORB számára is logikátlan húzás.
  • ChipKng
    Miert baromsag ha azt latom, hogy 2-300 inf-es varosokat overstack-elik es utana direkt nem lepnek be, mert 35 perc utan megoldodik? A hataron allandoan azt lattam, hogy 2-3000-es inf tomeget tolnak be megallithatatlan a folyamat. Mi nem tudtunk semmit sem bekuldeni ellensulyozasra mert a queue-ban varunk a sorunkra vagy 2 napig ha nem volt szerencsem elcsipni a haboru veget. Ejtoernyosokhoz mindig kell 1 het es irigykedve nezem amikor masok csak siman blokkolasra hasznaljak oket. :) Es mind multidoben, nem most. Ennek adtam hangot, hogy most epp nincs ilyen.

Nem fikazom a szovjet oldalt!!! Csak irigykedem, ill csodalkoztam, hogy tegnap joval a haboru ujrakezdese ota nem szembesultem a szokasos varakozassal az AT-k lerakasahoz. Azt teszik amit tehetnek es elnek vele.

Azon agyalok mennyit valtoztatna a dinamikan ha kotelezo lenne minden 'fun' csatat lejatszani es nem oldodna meg 35 perc utan automatikusan? Feltetelezem tul keves a jatekos ehhez, hogy mukodjon...
  • Roger6
    Kicsit kiakadtam, van ilyen. De amikor minden este Matziti, Black Mamba, Seittu, Schilli (meg még lehetne sorolni a kiválóbbnál kiválóbb játékosokat) ellen küzdesz (mert nincs olyan este, hogy valamelyikükkel ne futnék össze többször is), és igyekszem 110%-on teljesíteni, hogy a war-t és az adott csatát a klánnal vagy akár egyedül a saját előnyünkre billentsük, akkor elintézik egy legyintéssel, hogy soft cappel nyerünk háborút - ez kurvára felbasz. Ráadásul ez atom hülyeség, mert mindenkinek egyenlő arányban jut AT-je, ráadásul az amcsiknál most kisebb is már jó ideje a Queue. Szóval ha a szovjet oldal tudna soft cap-elni, akkor az amcsi oldal méginkább tudna.

Küzdöttetek már DB, z.B.V., vagy HEAT ellen? Én minden este. Nem kellemes ám, és nem egyszerű teljesíteni velük szemben, de mi a klánunkkal, és a szövetséggel igyekszünk megállítani őket. Erre nem az van, hogy ja összedolgoztak, faszán nyomták, elismerésem, meg majd igyekszünk taktikát váltani, vagy akármi, hanem az van, hogy: háezeksoftcap-eltek.

Sajnos csak a nyert csatákat számolja a war végi összesítő, de a legutóbbiban emlékeim szerint 720 nyert csata volt. Jómagam személyesen 160 csatában vettem részt, aminek a döntő többségét nyertük. Soft cap? Nagy francokat...
  • Roger6
    Azt hittem már túljutottál ezen a sofcap-es baromságon, de akkor leírom újra.

Chip, minden oldal ugyanannyi egységet tud lerakni adott időre osztva, és ha megnézed, tegnap pl. több Wardogs bónusz járt az amcsiknak, ami azt jelenti, hogy ők voltak a legkevesebben online, szóval náluk a Queue idő volt a legrövidebb, feltételezve, hogy mindenki egységet tesz le. De ez már egy ideje így van. Szóval jöhetsz a softcap-el, meg fikázhatod a szovjet oldalt, csak nem igaz amit írsz. Minden este keményen küzdünk a HEAT-el, a z.B.V-vel, meg a DB-vel. Mondanál egy csapatot a Red Scare-en kívül, aki egy szinten van velük? Szóval amikor a softcap-el jössz, hogy húdekönnyű megnyerni a war-t vele, akkor gondolj utána logikusan, hogy mindenkinek ugyanannyi AT-je van, minden oldalnak, csak az Amcsi oldal skill-ben veri az összes oldalt. Ráadásul M1 + MG1919 kombó, szóval ne sírjunk már a sofcap miatt, mert nem igaz egyáltalán.

A kedvedért megnéztem direkt most, ebben a percben, most IS kevesebben vannak az amcsik, parancsolj (csak hogy ha már a sofcap miatt megy az írás, akkor ez IS cáfolja, amit írsz:)

• ChipKng
    Elofordult ez jobb csapattal is. Nem tudom kik voltak a csataban, de a KGB-nel is es a DB-nel is vannak jobb/rosszabb jatekosok. Utolso nap mielott eljottem kulfoldre be sem leptem mert csak ujoncok voltak online akik alig kommunikalnak es meg a randomok is elvertek minket. :( Elotte meg legtobbszor a KGB ugrott be ellenunk eloszeretettel, de miutan megjottek a tapasztaltabbak mar inkabb kileptek es mentek mashova.

Amugy tudja valaki mi tortent, hogy a gyalogsagra nem volt queue az elso nap? Nagyon meglepett, hogy nem kaptak az oroszok ezuttal is 2 nap elonyt, hogy vegig softcappeljek a terkepet.

• HYDR4
    Gyerekek , nagyon hígul a DB. Nekimegyünk a KGB-nek úgy hogy mi védünk és 5 embernek volt pozitív statja a 18-ból akik szintúgy DB-sek. És elbuktuk a meccset. D és E line volt csak.
  • ChipKng
    Vagom, csak szarul fogalmaztam ismet. :(
  • Roger6
    Nem érted Chip amt írok. Itt EGYÉNILEG jók az emberek, viszont ha 6-an vagyunk Squad-ban, akkor 6-an ÖSSZEDOLGOZUNK, és ez az, amit nem lehet legyőzni egy közepes klánnal sem, amiből kurva sok van. Azért az teljesen más, ha van 6 jó játékos csak úgy egy csapatban, vagy van 6 egymással kommunikáló, összedolgozó, taktika alapján mozgó ember. Nem kell több, annyi pont elég. Akkor jöhet 18 ember egy klánból (természetesen nem DB szintre gondolok), nem tudnak mit kezdeni. Mert hiába dolgoznak össze, ha mindenki k/d aránya tőlünk 5-6 körüli, az azt jelenti, hogy meglövöd azt, amit meg kell. Innentől nincs kérdés. Itt is, ha egy TS-en lettünk volna, meg együtt mozgunk, akkor bedaráljuk őket gond nélkül. Nem ez volt, nem volt kommunikáció, páff. Nem egyszerre léptünk be egy pontra, nem fedeztük egymást, stb.

Amúgy legjobb példa erre a BALKAN DIVISION. Most nyomtam ellenük éppen. Az egy tök közepes klán, elég aktívak - német oldalon. Most nem azért, de ha van még egyetlen jó ember a squad-omban, akkor nem tudnak mit kezdeni velünk, tökre mindegy milyen a többi csapattársam. Pedig sokszor 8-10 emberrel jönnek, de hiába, mert balfékek. Nem mindenki - van kivétel. Nem a fikázás a célom, de hát azért a nagy részük pont arra jó, hogy javítsam a statom velük. Náluk nem működik a sok lúd disznót győz effektus, nem tudom mikor kaptam ki tőlük utoljára, pedig nem klánnal megyek, mert pénz gyűjtök.

6 különálló skilles ember fele annyit nem ér, mint 6 összedolgozó skilles.
  • ChipKng
    Innen is latszik, hogy hiaba a jo teljesitmeny, a sok lud disznot gyoz elv itt is mukodik...
  • Roger6
    Hákikaptunk vazeg. Én nem értem baszki, 15 percig egyedül védtem 02-t sokszor 1 vs 5 szituációkban (imádtam az ilyeneket ), amíg a faszlámák mentek egy olyan vonalon, amire nem volt szükség. Egyszer haltam meg a 15 perc alatt bazmeg, és senki az ég világon nem ment 02-re, hogy megállítsa a kurva foglalást. Mondjuk 20 k bevétel, 6 k kiadás, szóval nem panaszkodom, egyénileg jól jártam. De simán nyerhető lett volna.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.14. 21:44:06
  • figg8
    Tudod mit,ahogy az öreg székely mondaná -neked is igazad van....én még nem adtam pénzt a játékért úgy hogy nem is okoskodhatom ,nem tetszik nem eszem,de sajnos nagyon tetszik...üdv.
  • Roger6
    No-no, én többször előfizettem még a pályafutásom elején, szóval én "megvettem" a játékot. Nem ingyen volt, szóval akadjon a szendvics a torkán annak, aki engedélyezte a zsold megvonást. Az a szendvics, amit az én pénzemen vett a paraszt.

De amúgy sem úgy működik, hogy egy több éve fennálló rendszert szétvágnak. Most persze jönnek majd a Squad rendszerrel, mert abba is gyökeresen belenyúltak, de ez a fajta Squad rendszer ami most van, eléggé kiforrta magát. XP-ben is több 100-at lehet összegyűjteni, ha sikerül a parancsokat teljesíteni. Na de a fizetés az kb. a játék kezdete óta ez volt, és veterán nélkül összegyűjteni egy-egy komolyabb fegyverre eddig is több hetes, akár havi kemény munka volt. Na most ez megsokszorozódik. Megint a kezdőkön csattan az ostor, ők szar fegyverrel szar fizetés helyett most szar fegyverrel, és meg szarabb fizetéssel kezdenek.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.14. 01:10:11
  • figg8
    Mondjuk az is igaz hogy a JÁTÉK ingyen van ugymond ezért ha retoék azt mondanák hogy fogjuk be a pofánkat nekik is igazuk lenne......
  • Roger6
    Áhh, undorító húzás volt a részükről ez a zsoldmegvonás. Eddig kiálltam minden szarjuk mellett, meg posztolgattam ötleteket hivatalos fórumra, de innentől egy betű nem sok, annyit sem írok nekik.
  • figg8
    Stagedban 3x foglaltam 3 tankot kicsináltam a végén az egyenlegem 0 lett .....ki van ez találva kérem.....tisztességes munkáért tisztességes bért....hozzáteszem jelenleg nincs veteránom.
  • ChipKng
    Matziti megint alkotott:
  • Roger6
    DB ellen randomokkal ha nem is nyertünk, de talán megálltam a helyem:

• HYDR4
    Nálunk kb 15 perc szokott lenni. Addig tolom valamelyik másik játékkal.
  • Roger6
    27 perc várakozás egy 6 perces csatáért. Hm. Ezért nem klánozok mostanában.
  • Roger6
    Chip, ORB-nél is egész héten 3-4 ember volt online. Én sem játszottam sokat. Valahogy elment a kedvem a gerinctelen RETO húzásoktól (zsold visszavétele).
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.10. 15:12:23
  • ChipKng
    Biztos mert nerf-eltek az MG42-ot azota. :D

Ugy latom DB total inaktivba kapcsolt, mivel mindenki a csapataira var... :( Az a par emberke aki online, mind staged-ben unatkozik...