Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Kicsit kiakadtam, van ilyen. De amikor minden este Matziti, Black Mamba, Seittu, Schilli (meg még lehetne sorolni a kiválóbbnál kiválóbb játékosokat) ellen küzdesz (mert nincs olyan este, hogy valamelyikükkel ne futnék össze többször is), és igyekszem 110%-on teljesíteni, hogy a war-t és az adott csatát a klánnal vagy akár egyedül a saját előnyünkre billentsük, akkor elintézik egy legyintéssel, hogy soft cappel nyerünk háborút - ez kurvára felbasz. Ráadásul ez atom hülyeség, mert mindenkinek egyenlő arányban jut AT-je, ráadásul az amcsiknál most kisebb is már jó ideje a Queue. Szóval ha a szovjet oldal tudna soft cap-elni, akkor az amcsi oldal méginkább tudna.
Küzdöttetek már DB, z.B.V., vagy HEAT ellen? Én minden este. Nem kellemes ám, és nem egyszerű teljesíteni velük szemben, de mi a klánunkkal, és a szövetséggel igyekszünk megállítani őket. Erre nem az van, hogy ja összedolgoztak, faszán nyomták, elismerésem, meg majd igyekszünk taktikát váltani, vagy akármi, hanem az van, hogy: háezeksoftcap-eltek.
Sajnos csak a nyert csatákat számolja a war végi összesítő, de a legutóbbiban emlékeim szerint 720 nyert csata volt. Jómagam személyesen 160 csatában vettem részt, aminek a döntő többségét nyertük. Soft cap? Nagy francokat...